HWSW Informatikai Kerekasztal: Balaton-átúszás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Balaton-átúszás Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 20. 15:02

Volt valaki Öblön? Tetszett a szervezés és az idő is jó volt. A víz picit hideg volt (21-22 fok).

Átúsztam oda-vissza. Odafele 01:07:49 lett, visszafele 01:10:58. A 7km-es listán nem vagyok rajta, mert nem velük rajtoltam. De lehet h felkerülök.
0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

#142 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 02. 15:13

Na mit szóltok idén? Ugye arra gondolok, hogy egy napon rendezték.
Mi úgy döntöttünk az átúszós haverommal, hogy mindkettőt megcsináljuk. 5-kor keltünk, 6-os tervezett indulással, amiből fél 7 lett. Végül leértünk, és a tervezett időben nagyjából elrajtoltunk (haverom 9:20-kor, én jó 30 percel később, úgyis utolérem, és valóban fél táv után nemsokkal észrevettem, mikor előztem.

Szüleim voltak a support emberek. Később értek át Balatonboglárra, mint ahogy átúsztam. Végül mire mind a 4-en meglettünk, siettünk a komphoz. Itt volt a leg idegölőbb rész, egy órát araszoltunk lépésenként, mire átértünk. Hivatalos nevezés végét (délután 2) el se értük az Öbölnek, de rájuk telefonáltam, hogy késünk, és mondták, hogy jöjjünk. 2:30 után pár preccel kilőttünk a kocsiból, apám ezután ment parkoló helyet keresni. Ez jó döntés volt, mert tényleg percek voltak hátra! Ahogy nevezéstől haladtunk a rajt fele már ment az utolsó csoprt elrajtoltatása. Már ellőtték a rajtot, mikor elkezdtem öltözködni, úgyis utolérem a többséget.

Rajt után nemsokkal találkoztam két kajakos klubtársammal, akikkel előző nep már beszéltem, hogy ők is mindkét átúszást lenyomják egy napon. 2km környékén hiányérzetem támadt, és rájöttem, hogy a vonalkódos bilétát ugyan lecsippantottáka  rajt ellövésekor, de én ezután öltöztem, és azt a rajt helyen hagytam. Nem emlékeztem a rajtszámra, márpedig a csomagra is azt írták. Azt reméltem anyu észreveszi és odajönnek. Ez nem jött be, a cél leolvasó fiúk segítőkészek voltak de nem voltak kompetensek. Gyorsan kerestem egy rendezőt, akinek előadtam a panaszomat, ő elintézte, hogy idő ráhagyással beregisztrálja a rendszer a célbaérésemet. Ezután az LCD kijelzőről láthattam a rajtszámom, ez alapján magyaráztam ki magam a csomagnál. Szal a rendezők mind a startnál mind a célnál rugalmasak voltak! Végül a kajakos haverommal elkerültük egymást, így én az utolsó busszal mentem vissza Balatonfüredre, ami 5:20-kor indult. Vagy 25 percet várakoztunk emiatt, közben beszélgettem kajak klubtársaimmal, meg a busz sofőrrel.

Az egész napot elvitte a két esemény a kettő közötti hőség volt a legdurvább a kocsiban. Meg ilyenkor minimál kaja van csak: kattő között betoltam két szendvicset meg egy almát. Mindkét célnál szőlőcukorral frissítettem. Amúgy péntek este szénhidrát feltöltés célból mérgezésig ettem magam mákos tésztával :)

Ja, a végső idők: 01:50:23, az Öböl pedig 1:20:04, kettő együtt 03:10:27.

Csumi!
0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.