Idézet: Frosty - Dátum: 2005. szept. 23., péntek - 21:55
Ezt nem egészen értem. GF4 egy előző generációs vidkártya. 9500, 9600 ellenfele az FX5600,5700 volt.
ár-teljesítmény szinten lőttem be őket.
a gef4-es után szvsz a 9600-os volt az igazi ellenfele a vásárlóknál, ha időben kicsit csúszva is...
mint ahogy a 9700-9500-nek is később jöttek meg az fx-es ellenfelei. egymásba csúsznak a sorozatok.
azért is fejtettem ki, hogy ha feature szegmensekben tekintjük a váltakozó, egymásba csúszó kártyasorozatokat (DX8-DX9, noAF, AF, AA-AF szerint) akkor gyakorlatilag adott időben/feature elvárásnál az aktuális nv terméknek leáldozóban volt.
egyedül a gef4 előtti és a gef4-es kezdeti szakaszaiban volt ütőképes kártya. de addig eléggé. szerintem.
Idézet
Mai napig is DX8-as hardvereken PS 1.1-et alkalmaznak. 1.2, 1.3, 1.4-et szinte semmi nem használja.
egyetértek, ezt nem vitattam.
de azért 1-1 kivétel akadt. és ahogy írtam pl. a markban is lehetett kapcsolgatni.
ami biztos, és amivel vitatkoztam, hogy egy időben azért divatos volt PS verziókat méregetni sebességre/minőségre és semmi borszasztó egetrengető 1.4-es lassúságra nem emléxem.
szvsz ettől lett volna hangos minden, ha ez általánosan így van...