Hálistennek eddig még nem kellett garanciázással szívnom, mert szinte semmi cuccom nem romlott el a garanciaidőn belül, de ez most megváltozott...
2004. februárjában vettem egy fejhallgatót a MediaMarktban, egy Thomson HED-750est, kb ~ 8 ezer forint volt, vásárlás után annak és rendje módja szerint elvittük a Vevőszolgálathoz lepecsételni a garanciát, ez meg is volt, hazahoztam a fülest, jól is szólt, örültem neki.
De aztán 2004. augusztus 1-jén az esti órákban felvettem a fülest, hadd CS-zzek, fel is vettem, játszottam 1-2 órát aztán amikor levettem, reccsent eggyet és a baloldali "pántja" ami a hangszórót tartja egyszercsak eltörött...

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Jó, gondoltam nem gáz, nem állok neki ragasztgatni nehogy ugorjon a gari, visszaviszem valamelyik nap...
Na ez a nap ma volt, először visszavittem a Budaörsi MediaMarktba, hátha tudnak vele valamit kezdeni, hát nem tudtak, azt mondták menjek el valamelyik, a gari papíron levő cím egyikébe, ott adnak egy papírt, amivel ők cserélik a fülest. Kiválasztottunk egy címet, Akácfa u. 6, előtte persze felhívtam őket, meddig vannak nyitva, foglalkoznak e Thomson termékek cseréjével, szervízelésével ilyesmivel, minden ok volt, odaértem bementem, aztán azt mondták, hogy cserével ők nem foglalkoznak és, hogy menjek el a "központba" mert amúgy sem lenne hozzá alkatrészük, na indulhattunk a Diószegi u. 18 szám alatt levő "szervízbe", hogy ott majd megnézik aztán cserélik...
Odamentünk, letettük a fülest az asztalukra mondtam, h miközben levettem a fejemről reccsent egyet a füles, és hogy jó lenne ha cserélnék. Erre a nő azt mondta, hogy ez nem törik el csak olyan könnyen, és azért tört el, mert én "túlhúztam" (???, nemtom szerintem egy fülest nem lehet máshogy, csak egyféleképpen levenni...) és, hogy ha tényleg olyan könnyen törik el, akkor törjem el a másik felét is.... Szó-szót követett, nem nagyon volt hajlandó a cserére, mondta küldjük be a Kermibe, bevizsgálási díj 10 e Ft, és akkor "ott eldől kinek van igaza", hát itt már végleg kiakadtam, hogy egy kb 8e Ft-os fülest én még küldözgessek mindenhova meg vizsgálgassuk amikor nyilvánvaló, hogy a műanyag nem bírta és eltörött.... (Egyik jóbarátom is egy teljesen ilyen fülest vett, és neki is a pántja tört el, sőt mindkét oldalon...)
Na itt elszakadt a cérna, hogy kb a harmadik helyen vagyunk, és még mindig nem hajlandóak semmit se tenni ezügyben, sőt, még azt állítja, hogy én tehetek róla, hogy eltörött és én rontottam el és elviharzottam....
Szóval most kb itt tartunk, hogy van egy rossz fülesem, amit nem tudok legariztatni...