HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN-es kérdés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN-es kérdés

#551 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 21. 16:21

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 16:34

Sajnos sehogy. Pontosabban talán mégis:

http://neuraltransmitter.10gb.org/

Kösz szépen. Bár még így is erősen gondolkodom a 7.5-ön.

:offtopic: Csak nekem ennyire nehezen megszokható? Valahogy ridegnek és logikátlannak érzem..

#552 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 22. 04:52

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 16:34

:respect:
Linux For Human Beings

#553 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 09:35

Na közben megint találtam valamit, ami nem tetszik. Régen az egyéni hátterek valahogy sötétebbek voltak(7.5), illetve bármilyen betűt használt a user, azt láttam. Most nagyon háttér függő, hogy jól látom-e a betű színét amivel ír. Mit kéne sötétíteni vagy mi kéne?

#554 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 03:12

Ha a beszélgetőpartner ablakába beírt linket az illető nem tudja megjeleníteni, okozhatja ezt valamilyen rossz MSN beállítás? Én nem találtam ilyet benne, 7.5-ös verzió, mást nem tudok, valószínűleg XP.

Másik kérdés: A letöltő oldal csak nálam angol nyelvű az MSN oldalról indulva? Ha van egy 7-es verzióm, nyugodtan uninstall nélkül felrakhatom a Live verziót, felülírja, vagy szedjem le? A beszélgetések előzményei miatt kérdezem, amiket megtartanék.
"Légy szerény mint én..."

#555 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 26. 03:12

Ha a beszélgetőpartner ablakába beírt linket az illető nem tudja megjeleníteni, okozhatja ezt valamilyen rossz MSN beállítás? Én nem találtam ilyet benne, 7.5-ös verzió, mást nem tudok, valószínűleg XP.

Másik kérdés: A letöltő oldal csak nálam angol nyelvű az MSN oldalról indulva? Ha van egy 7-es verzióm, nyugodtan uninstall nélkül felrakhatom a Live verziót, felülírja, vagy szedjem le? A beszélgetések előzményei miatt kérdezem, amiket megtartanék.

#556 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 14:55

Senki nem használ két messengert egymás mellett? Amúgy persz a Live verzió nem megy Win2k-n, úgyhogy  ez nálam nem annyira érdekes.

#557 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 07. 15:06

Idézet: zoli62 - Dátum: 2006. júl. 26., szerda - 4:12

Nekem anno magyar volt mikor letöltöttem és szvsz nyugodtan felrakhatod rá az uj mess-t
Az előzményekröl meg csinálj inkább egy bizt.másolatot

#558 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 11:54

Újabb kédés. Van olyan, aki regisztráláskor nem erősíti meg az e-mail a nem MSN-es e-mail címét. Ilyenkor  ugye a Messengerben a neve helyett az látszik: e-mail címe nem megerősített. Hogy lehet ezt eltüntetni ha valaki már kitörölte a regisztrációkor kapott levelet, amire válaszolni kellett, vagy a benne levő linkre kattintani.
Arra gondoltam, ha belépünk a Passport fiókba és módosítjuk a meglevő címet, akkor már a belépéssel eltűnik ez a kiírás, vagy a rendszer küld egy újabb megerősítendő levelet. Nem így történt.

Ki az, aki már megoldotta ezt a kérdést?

Ui. : Nekem ez nem probléma, mert hotmail-es címem van,de a kérdés nem egyedi.

Szerkesztette: zoli62 2006. 08. 09. 11:59 -kor

#559 Felhasználó inaktív   Szőrös Toto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 08:56

Idézet: zoli62 - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 12:54

Újabb kédés. Van olyan, aki regisztráláskor nem erősíti meg az e-mail a nem MSN-es e-mail címét. Ilyenkor  ugye a Messengerben a neve helyett az látszik: e-mail címe nem megerősített. Hogy lehet ezt eltüntetni ha valaki már kitörölte a regisztrációkor kapott levelet, amire válaszolni kellett, vagy a benne levő linkre kattintani.
Arra gondoltam, ha belépünk a Passport fiókba és módosítjuk a meglevő címet, akkor már a belépéssel eltűnik ez a kiírás, vagy a rendszer küld egy újabb megerősítendő levelet. Nem így történt.

Ki az, aki már megoldotta ezt a kérdést?

Ui. : Nekem ez nem probléma, mert hotmail-es címem van,de a kérdés nem egyedi.

Újra lehet kérni a levelet.
A menüben van egy ilyen opció, vagyis a régi messen még volt. Aki már megerősítette egyszer annak már nincsen ott, úgyhogy ennél többet nem tudok segíteni.

Szerkesztette: Szőrös Toto 2006. 08. 11. 08:58 -kor

Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA |  Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A

CPU-Z

#560 Felhasználó inaktív   Forresty 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 11. 15:20

Sziasztok!

MSN Plus-t használok.
Azt szeretném, hogy ha elindítom az MPlayert, az MSN elfoglalra álljon, és ne halljam, ha film közben írnak, rezgetnek stb. (Nem akarom kézzel állítgatni.)
Először arra gondoltam, hogy készítek egy .bat-ot, ami elindítja az MPlayert+átállítja a státuszt elfoglaltra. Ez azért nem jó, mert leginkább úgy indítom, hogy a film ikonra klikkelek. Ha egy külön fájl indítaná, akkor utána bele kellene húzogatni a filmet külön, ami nem túl elegáns. A másik meg az lenne, amire nincs ötletem, hogy ha kikapcsolom, akkor rakja vissza a státuszt elérhetőre. Ha van valakinek ötlete, nagyon örülnék, ha megosztaná. Ha programozni kell, nem gond.
Ha valaki tudja, örülnék, ha megosztaná, hogy hol kellene belenyúlni a programba, hogy áltállítsam a státuszt, azaz melyik konfig fájl tárolja. Gondolom ez nem a registry-ben van.
Esetleg van erre valami plug-in?

A válaszokat előre is köszönöm: Forr.

#561 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 11. 23:58

Idézet: Szőrös Toto - Dátum: 2006. aug. 11., péntek - 9:56

Újra lehet kérni a levelet.
A menüben van egy ilyen opció, vagyis a régi messen még volt. Aki már megerősítette egyszer annak már nincsen ott, úgyhogy ennél többet nem tudok segíteni.

Köszi a választ. Az MSN 7.5-es verzióban sem találtunk ilyet a file menüben.

#562 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 12. 22:30

Ma nem voltamgép mellett, az MSN ment, és amikor visszaértem egyszerűen offline volt, és amikor rákattintottam, el is tűnt az kon. Mitől fordulhat elő ilyen?  :think:

#563 Felhasználó inaktív   zsiguli1200s 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 16. 14:31

Sziasztok lehet hogy már csontig lelett rágva de nem tudok belépni az msnre 7.5-öt használok és aztán a hibakeresésnél a kulcsfontosságú portok nem egyeznek vagy mi a fórumban láttam hogy régebben beszéltek ilyesmi problémáról de a megoldást nem találtam.Plz Help! :confused:

#564 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 08. 16. 18:25

Van egy 30gigás particiom ezen volt ezidáig - kizárolag csak a Vista, (C:)(korábban már volt rajta XP) meg van egy 130gigás adatparticiom.(D:)
Nos tele lett az a bizonyos cipö a Vistával, -most nem részletezném miért- és visszaraktam az oem-es xp home-omat:
Az első probléma: kék halál. Soha nem is láttam ilyen ablakot, nem csinált még ilyet, csak miután a vistát töröltem -formáztam a C:meghajtót- és fölraktam az xp-t.
Következő probléma: azt írja nem aktiválható többször a windows. Ez nagyon gáz, mert most kb. 3x omlott össze a rendszerem, és húztam újra. Semmilyen hardver nem változott.
A másik gond, hogy a rendszer lett a D meghajtó, és a C -az adat! Megcserélődtek. Ez nagyon gáz? Mindenesetre nagyon fura... Valami gáz lehet.
Az egész merevlemezt újra kellene particionálni? Van megoldás?
Lécci, ha tudtok segítsetek! Thx.

Csatolt fájl:

#565 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 18:26

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 18:25

Van egy 30gigás particiom ezen volt ezidáig - kizárolag csak a Vista, (C:)(korábban már volt rajta XP) meg van egy 130gigás adatparticiom.(D:)
Nos tele lett az a bizonyos cipö a Vistával, -most nem részletezném miért- és visszaraktam az oem-es xp home-omat:
Az első probléma: kék halál. Soha nem is láttam ilyen ablakot, nem csinált még ilyet, csak miután a vistát töröltem -formáztam a C:meghajtót- és fölraktam az xp-t.
Következő probléma: azt írja nem aktiválható többször a windows. Ez nagyon gáz, mert most kb. 3x omlott össze a rendszerem, és húztam újra. Semmilyen hardver nem változott.
A másik gond, hogy a rendszer lett a D meghajtó, és a C -az adat! Megcserélődtek. Ez nagyon gáz? Mindenesetre nagyon fura... Valami gáz lehet.
Az egész merevlemezt újra kellene particionálni? Van megoldás?
Lécci, ha tudtok segítsetek! Thx.

Meg kapok ilyet is, mikor megakarom nézni  PM-el a brobléma esetleges okát.

Csatolt fájl:

#566 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 18:54

:omg:  hú de hülye vagyok , ezt nem ide szántam... elnézést. törölendő.  :respect:

#567 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 24. 15:59

Sziasztok, honnan lehet letölteni azt a progit ami kiteszi a kis avatarokat a főablakba a nevek mellé, vagy mi a neve?

#568 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 12:32

Nah ez a progi neve: contactlisttweak csak a hivatalos oldalon már nem található.

#569 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 14:32

Idézet: Basic - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 19:54

:omg:  hú de hülye vagyok , ezt nem ide szántam... elnézést. törölendő.  :respect:

Használd a jelzés gombot. :)

#570 Felhasználó inaktív   NeCrO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 16:15

sziasztok!

live messengerhez milyen plugin van amivel meg tudom növelni a berakott képek méretét?
plus fent van, plugin kellene
Jöttem, láttam, fagytam...
Arra ébredtem, hogy a takarítónő az őrület határát súrolja , ezután lementem a Postára és feladtam a reményt...

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.