HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN-es kérdés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN-es kérdés

#841 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 07. 21:36

Egyre inkább idegesítő reklámok jelennek meg alul a hirdetés szekcióban. Csináltam egy tűzfalszabályt ami tiltja a rad.msn.com-ot és beraktam legfelülre az Általános szabályok között. Böngészőben működik, nem engedi megnyitni az oldalt, viszont az msn nem törődik vele.  :think:
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#842 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 06. 13. 20:48

Kaptam egy emailt :

Idézet: feladó: MSNclub.com

Kedves GoodSpeed!

YYYYYY ZZZZ meghív, hogy tagja legyél az MSNclub.com oldalnak, hogy tovább színesítsd az MSN rajongók világát!

Az MSNclub.com azok webközössége, akiknek legalább egy közös jellemzőjük van: az MSN. Az oldal az MSN-ezők kapcsolatait jeleníti meg modern, webes közösségi portálon. Az MSNclub.com mindent biztosít a felhasználói számára, amit a mai netezők megkövetelnek egy közösségi portáltól:
Saját profilszerkesztés; képek és videók feltöltése
Interaktív kommunikáció a többi felhasználóval: fórumon, falújságon keresztül, vagy levél formájában.
A magazinokban folyamatosan frissülő, mindenkit érdeklő cikkek
Szakértőink segítik felhasználóinkat mindennapi és egyedülálló problémáik megoldásában
és persze minden, ami MSN: skinek, smile-k és kiegészítő programok letöltése...
Nem húzzuk tovább az időt, ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor gyere és csatlakozz az MSN rajongók világába:

Regisztrálni akarok!

Ha a fenti link nem működne, mert az általad használt levelezőrendszerben le van tiltva ez a funkció, akkor másold a böngésződ címsorába az alábbi linket: http://msnclub.com/reg.php

Üdvözlettel:

MSNclub.com csapat
http://msnclub.com

kérdés: ez megbízhwtó, vagy ugyanolyan mint amit kb féléve küldött a másik társaság?

#843 Felhasználó inaktív   Szacsoka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 13. 23:46

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. jún. 13., péntek - 19:48

Kaptam egy emailt :

kérdés: ez megbízhwtó, vagy ugyanolyan mint amit kb féléve küldött a másik társaság?

Hagyd a fenébe...Utálom az ilyeneket. Ahányszor regisztrál egy ismerősöd, kapsz egy email-t. Szóval, ha sok ismerősöd van, sokadik után már bosszantó és kiváncsi vagyok a regisztráltak közül hányan használják aktívan :s
[ Gigabyte EP35-DS3 rev2.1 ][ E8200@3200MHz ][ Supertalent 2x1GB DDR2 1000MHz 4-4-3-8 ][ Gainward 8800GT Golden Sample ][ Corsair VX450 táp ][ Maxtor 250GB Sata2 ]

Téma megosztása:

• (43 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó