HWSW Informatikai Kerekasztal: Megint egy új gép... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megint egy új gép... ide nézz be először, ha új gépet akarsz Értékeld a témát: -----

#381 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 10. 01:33

Lehet Chaintec 6800 lesz!! Hogyha az ATOM bizotsan műxik +4pipeval! Mert ahogy hallom az Inno nem szereti! Pedig az sem rossz karesz! Furcsa lesz... Elsőnek volt egy S3 Triom utánna nVidia Vanta, nVidia GF4 Ti4200 , FX5200( :( ) , 9600XT , NV 6800...
macbook air 2014

#382 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 08:20

Olyan nincs, hogy atombiztos. Lehet, hogy olyat fogsz ki ami eredetileg ultra-nak készült, de megsérűltek a pipeok, így sima 6800-as lett belőle.
JóSebesség

#383 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 10. 10:12

Idézet: almighty - Dátum: 2004. okt. 10., vasárnap - 2:33

Lehet Chaintec 6800 lesz!! Hogyha az ATOM bizotsan műxik +4pipeval! Mert ahogy hallom az Inno nem szereti! Pedig az sem rossz karesz! Furcsa lesz... Elsőnek volt egy S3 Triom utánna nVidia Vanta, nVidia GF4 Ti4200 , FX5200( :( ) , 9600XT , NV 6800...

jo az a 9600xt, inkabb 1 giga ramot vegyel...

#384 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 11:00

Ezt nagyon tudom értékelni bennetek! Egyikőtök azt mondja hogy vegyek vga-t! A másik meg azt hogy jó a mostani inkább vegyek ramot!! Nem lehet itt kiigazodni!  :D
macbook air 2014

#385 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 11:25

Vegyél mindkettőt. Egyik sem árt.  ;)
Üdvözlettel:
Gabi

#386 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 13:48

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 12:25

Vegyél mindkettőt. Egyik sem árt.  ;)

:D  :respect:

Az igen.. :p

#387 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 17:12

Idézet: almighty - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 12:00

Ezt nagyon tudom értékelni bennetek! Egyikőtök azt mondja hogy vegyek vga-t! A másik meg azt hogy jó a mostani inkább vegyek ramot!! Nem lehet itt kiigazodni!  :D

Én mindenképp a ram mellett voksolok, a v.kártyáddal még elleszel egy darabig, na azért sokáig nem. :Đ
Nem hittem volna én sem, hogy ennyit számít a ram. Sokkal kevesebbet swappel a vinyóról. :D
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#388 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 17:13

szvsz jó a mostani géped úgy ahogy van, várj még amíg összegyűlik több pénz, majd add el a mostanit, és vegyél egy vadi újat.
JóSebesség

#389 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 18:44

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 18:13

szvsz jó a mostani géped úgy ahogy van, várj még amíg összegyűlik több pénz, majd add el a mostanit, és vegyél egy vadi újat.

Azért én a Soundblaster 5.1 helyett inkább egy normális tápot vettem volna. Nehogy 5.1-ben halgassa a végén a durranást, sercegést! :nevet2:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#390 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 19:05

Idézet: Lauda - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 19:44

Azért én a Soundblaster 5.1 helyett inkább egy normális tápot vettem volna. Nehogy 5.1-ben halgassa a végén a durranást, sercegést! :nevet2:

Nem, az egy égi jel.
Hogy vegyen új gépet.

#391 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 19:10

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 20:05

Nem, az egy égi jel.
Hogy vegyen új gépet.

:lol:

#392 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 19:30

Idézet: Lauda - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 20:10

:lol:

Épp a hangkártya driver-ét próbáltam felügyeskedni, amikor mondta, hogy reboot kéne. Én persze mondon, nah inkább próbáljuk ki, mit tud az új 5.1-es hangrendszerem. Hangerő felhúz maxra -> semmi. Persze, reboot kell. Jó, ujraindít... majd a POST-nál akkorát sípolt az 5.1-esen keresztűl, hogy a macskám majd kiugrott az ablakon....  :D
JóSebesség

#393 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 19:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 20:30

Épp a hangkártya driver-ét próbáltam felügyeskedni, amikor mondta, hogy reboot kéne. Én persze mondon, nah inkább próbáljuk ki, mit tud az új 5.1-es hangrendszerem. Hangerő felhúz maxra -> semmi. Persze, reboot kell. Jó, ujraindít... majd a POST-nál akkorát sípolt az 5.1-esen keresztűl, hogy a macskám majd kiugrott az ablakon....  :D

Hasonlóan jártam, mikor tunyingolgattam a gépet. Kb. olyan szomszédszaggató hangerőn :Đ  hallgattam a zenét, miközben olvasgatom a fórumot, pont valami ramot nyektetett valaki. Na mondom kiprószálom én is azt a beállítást. :confused:  Gép újraíndít, Bios, beállítom amit kell, majd újraindít. Valszínű a ramoknak nem tetszett az akcióm, mert olyan sípolást csinált azon a csont hangerőn, hogy majd 2 métert ugrottam együltő helyemből. Úgy megijedtem, hogy legalább 10 percig 260 volt a pulzusom. 8)  :lol:

#394 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 21:01

Idézet: Lauda - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 20:53

Hasonlóan jártam, mikor tunyingolgattam a gépet. Kb. olyan szomszédszaggató hangerőn :Đ  hallgattam a zenét, miközben olvasgatom a fórumot, pont valami ramot nyektetett valaki. Na mondom kiprószálom én is azt a beállítást. :confused:  Gép újraíndít, Bios, beállítom amit kell, majd újraindít. Valszínű a ramoknak nem tetszett az akcióm, mert olyan sípolást csinált azon a csont hangerőn, hogy majd 2 métert ugrottam együltő helyemből. Úgy megijedtem, hogy legalább 10 percig 260 volt a pulzusom. 8)  :lol:

Akkor is legjobb a teveclub... Éjjel van, pont nem hallgatok zenét, de azért a hangerő nem kevés, persze fül meg hozzászokik a csöndhöz... Egyszercsak véletlenül elmozgatod a kurzort a start trükk felett...

BUMM - üvölt a basszus a mélyládából... :Đ Komoly szívritmuszavarokat tud okozni.. :D

#395 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 21:53

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 22:01

Akkor is legjobb a teveclub... Éjjel van, pont nem hallgatok zenét, de azért a hangerő nem kevés, persze fül meg hozzászokik a csöndhöz... Egyszercsak véletlenül elmozgatod a kurzort a start trükk felett...

BUMM - üvölt a basszus a mélyládából... :Đ Komoly szívritmuszavarokat tud okozni.. :D

:p  :fear:

Egyszer, még a Matuska fórumon szórakoztunk ilyenekkel. Beírta a gyerek, hogy figyeljétek a kocsit a kisfilmen, mit vesztek észre rajt (ott volt a link). Sunelom erősen, erre odaugrik egy véres, undorító halálfej ordítva a képernyőre. De azt láni kéne, így elmesélve nem az igazi. Volt egy csomó ilyen, de nem találom őket. :D
A másik: az volt a lényeg, hogy jól tekerd fel a hangerőt, mert látsz egy szobát, és egy kis idő múlva hallani fogod a nevedet. Na mondom erre kíváncsi vagyok. Hangerőt feltolom csontra, figyelek nagyban, erre egyszercsak halálsikolyszerű üvöltés full hangerőn.áááááááááááááááááá :D

Szerkesztette: Lauda 2004. 10. 11. 21:59 -kor

#396 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 11. 22:39

Idézet: Lauda - Dátum: 2004. okt. 11., hétfő - 22:53

:p  :fear:

Egyszer, még a Matuska fórumon szórakoztunk ilyenekkel. Beírta a gyerek, hogy figyeljétek a kocsit a kisfilmen, mit vesztek észre rajt (ott volt a link). Sunelom erősen, erre odaugrik egy véres, undorító halálfej ordítva a képernyőre. De azt láni kéne, így elmesélve nem az igazi. Volt egy csomó ilyen, de nem találom őket. :D
A másik: az volt a lényeg, hogy jól tekerd fel a hangerőt, mert látsz egy szobát, és egy kis idő múlva hallani fogod a nevedet. Na mondom erre kíváncsi vagyok. Hangerőt feltolom csontra, figyelek nagyban, erre egyszercsak halálsikolyszerű üvöltés full hangerőn.áááááááááááááááááá :D

Bizony, vannak ilyen mókás dolgok... Meg az UFO-s kep...

De BTW, milyen temanal vagyunk? :D

#397 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 09:25

Sziasztok!

Kellene egy gép (minő meglepő :cool: ) Amire használva lesz:
- alapszintű fájlszerver funkciók windows-os, 5 gépes hálózatban (xal nem kell scsi, max. raid 1)
- tárterület elég 120 gb
- időnként programok tesztelése (nem túl nagy erőforrásigényű)
Win2k vagy xp prof fut majd rajta. A lényeg, hogy mindezt minél kevesebb pénzből kihozni (low-end videókártya, monitor). DVD író sem kell, max. cdrw/dvd meghajtó. A lényeg, hogy halk legyen, és megbízható (valószínűleg 24 órázik majd), megbízható táppal.

Ki mit ajánl?

Köszi.

#398 Felhasználó inaktív   BlackHole 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 12. 09:43

Alaplap: GigaByte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 chipset 3év gar.   
Proci:  AMD Athlon XP 2500+ Barton dobozos 3év gar.
Cooler:  COOLER MASTER HAC-V81 X-DREAM dobozos 3év gar.
DVD író:LG GSA-4120B dobozos 2év gar.
DVD:  Panasonic 16x48x    1év gar.
RAM:  Kingston 512MB PC400 CL25 DIMM életfogytig gar.
HAZ:  CODEGEN 6102L-CA P4 300W ATX BLACK
Vinyo: Samsung 160 GB 7200rpm SP1614C

Videokartyaban tanacstalan vagyok.ASUSban bízom, de felek is tőle. Nem akarok vele gondot renderelesre kellene. Kinek mi a velemebnye rola. FX vagy ATI? A velemenyeket előre is köszi

#399 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 12. 09:55

Meg valami emberi táp. ;)
Üdvözlettel:
Gabi

#400 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa