Battlefield 2
Elküldve: 2005. 09. 29. 07:23
FIGYELEM, FIGYELEM!
BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERŐSEK EZEK A DOLGOK?
GYERE TE IS, JÁTSZ AZ [SG] KLÁN TAGJAIVAL ÉS LEHET BENNE RÉSZED, VÁRUNK MINDENKIT PÉNTEKEN (szept 30) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!
KEZDŐ TÉRKÉPEK:
1.El Alamein
2.Strike at Karkand
3.Nan nai
4.Khafji
5.Mashtuur
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a CUSTOM MAP-ok forrása ha még nincs meg.
SZERVER CÍM!!!
BARÁTI MEGMÉRETTETÉSEK BOSSZANKODÁS NÉLKÜL? CSAPATSZELLEM? ÖSSZJÁTÉK? PROFI KLÁNHARCOK LÁMÁK NÉLKÜL? KIVÁLÓ PÁLYÁK? ISMERŐSEK EZEK A DOLGOK?
GYERE TE IS, JÁTSZ AZ [SG] KLÁN TAGJAIVAL ÉS LEHET BENNE RÉSZED, VÁRUNK MINDENKIT PÉNTEKEN (szept 30) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!
KEZDŐ TÉRKÉPEK:
1.El Alamein
2.Strike at Karkand
3.Nan nai
4.Khafji
5.Mashtuur
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a CUSTOM MAP-ok forrása ha még nincs meg.
SZERVER CÍM!!!
Szerkesztette: Running Wild 2005. 09. 29. 08:05 -kor
Elküldve: 2005. 10. 02. 00:15
A BF egyben, ha jól emlékszem, lehetett állítani, hogy egyszerre hány AI-t kezeljen a gép, sőt azok intelligenciáját is. A 2-ben erre nincs lehetőség? Amennyiben van, hol? Igazából kiváncsi vagyok, hogy mennyit bír a gépem. Single player módról van szó természetesen. Már annak is örülnék, ha azt megmondanátok, hogy alapból mennyit rak be a játékba. Vagy ez a gép teljesítményétől függ?
Amúgy tetszik a 2, jó a grafika, a hangok, a hangulat, de szerintem ezzel nem fogok annyit játszani, mint az eggyel.
Amúgy tetszik a 2, jó a grafika, a hangok, a hangulat, de szerintem ezzel nem fogok annyit játszani, mint az eggyel.
¤×MINDEN ELKÉPZELHETŐפ
Elküldve: 2005. 10. 02. 09:54
Single-ben alapban csak 16 os pályákon játszhatsz, 15 bot ellen, a nehézséget beállíthatod. Ha moddolsz, akkor lehetőséged van arra, hogy a 32-es pályákon akár 63 bot ellen nyomd. Ez már tényleg jó prociigényes dolog.
KomposztWC
Elküldve: 2005. 10. 02. 12:23
Grillo: Köszi. Úgy érted 7 bot velem, 8 bot ellenem (a 16-os pályákon)? Single-ben alapból csak tíz pálya van. Lehet többet nyerni? Arra gondolok, hogy az 1-ben mintha úgy lett volna, hogy ha megnyerted az összes csatát, akkor az összes pálya elérhetővé vált (lehet ott is csak 10 volt és a Road to Rome tolt rá még párat?). Ott mintha lett volna linearitása a játéknak. Vagy itt nincs is több pálya Single módhoz? Azért is fura lenne, mert összvissz csak a Perzsa-öbölnél, meg Kína ellen lehet harcolni és ennél sajnos több konfliktus is elképzelhető a világban. Nyilván 16 főstől feljebb még vannak pályák, azok is erre a 2 krízisre épülnek?
Tudtok mod-okat ajánlani a több bot ill. pálya érdekében?
¤×MINDEN ELKÉPZELHETŐפ
Elküldve: 2005. 10. 02. 12:30
El Alamein XXL map maraton az SG szerveren!
Ma 20db 30 perces körön át csak ez a map fut!
Letöltési link az sgteam oldalon, a mapoknál.
Ma 20db 30 perces körön át csak ez a map fut!
Letöltési link az sgteam oldalon, a mapoknál.
Elküldve: 2005. 10. 02. 18:47
Idézet: Shadowplayer - Dátum: 2005. okt. 2., vasárnap - 12:23
Grillo: Köszi. Úgy érted 7 bot velem, 8 bot ellenem (a 16-os pályákon)? Single-ben alapból csak tíz pálya van. Lehet többet nyerni? Arra gondolok, hogy az 1-ben mintha úgy lett volna, hogy ha megnyerted az összes csatát, akkor az összes pálya elérhetővé vált (lehet ott is csak 10 volt és a Road to Rome tolt rá még párat?). Ott mintha lett volna linearitása a játéknak. Vagy itt nincs is több pálya Single módhoz? Azért is fura lenne, mert összvissz csak a Perzsa-öbölnél, meg Kína ellen lehet harcolni és ennél sajnos több konfliktus is elképzelhető a világban. Nyilván 16 főstől feljebb még vannak pályák, azok is erre a 2 krízisre épülnek?
Igen, 7 veled, 8 ellened.
Az alappályák adottak, nem lehet többet megszerezni, de itt az SG-s kollégák összeállítottak egy gyűjteményt, ebben sok ismerős pályát találhatsz.
Olvasgasd a battlefield.hu oldalt, ott mindent megtalálsz, avagy nézz vissza ebben a topicban.
KomposztWC
Elküldve: 2005. 10. 02. 22:59
Grillo: Köszi a linket. Tetszik a botos progi, bár szerintem simán belerakhatták volna ezeket az opciókat a játékba is. A Vietnam-ba sem került már bele?
Lényegében végigolvastam az egész topic-ot... Huhh, egyrészt elfáradtam, másrészt csodálkozom, hogy még egyetlen tálcára dobással, ill. grafikai hibával sem találkoztam. A betöltést én is lassúnak találom, de legalább a zenék normálisak. Nem tűnt kevésnek az 1GB RAM sem, gyorsan kilép a játékból és nem használja agyon a vinyót.
Többször is szóbakerültek a videokártyák illesztőprogramjai a hozzászólásokban. Valóban jobb teljesítményt képesek kihozni a kártyákból az új driver-ek, vagy csak a megjelenítési hibákat küszöbölik ki? Nekem 9800Pro-m van, driver verziója:6.14.10.6490, dátuma: 2004.10.26.
Nem vagyok egy nagy játékos (heti 2-3 órát játszom), így nem is foglalkoztam ezzel a témával, mert minden játék (pl.: HL2, Doom3, Far Cry, NFSU2, Dawn of War, Men of Valor, San Andreas), amit használtam vagy használok grafikai hiba és fagyás nélkül tökéletesen futott. Eddig úgy gondoltam, ráérek akkor frissíteni, ha valami már nem fog hibamentesen futni. Lehet mégsem ártana egy újabb Catalyst? Amúgy a kártya nincs és nem is volt húzva. Bennem van a félsz, hogy feltolom a legújabb driver-t és azzal már nem lesz minden tökéletes. Egyáltalán a mostani driver-emet még le lehet tölteni (már ha visszasírnám)?
Lényegében végigolvastam az egész topic-ot... Huhh, egyrészt elfáradtam, másrészt csodálkozom, hogy még egyetlen tálcára dobással, ill. grafikai hibával sem találkoztam. A betöltést én is lassúnak találom, de legalább a zenék normálisak. Nem tűnt kevésnek az 1GB RAM sem, gyorsan kilép a játékból és nem használja agyon a vinyót.
Többször is szóbakerültek a videokártyák illesztőprogramjai a hozzászólásokban. Valóban jobb teljesítményt képesek kihozni a kártyákból az új driver-ek, vagy csak a megjelenítési hibákat küszöbölik ki? Nekem 9800Pro-m van, driver verziója:6.14.10.6490, dátuma: 2004.10.26.
¤×MINDEN ELKÉPZELHETŐפ
Elküldve: 2005. 10. 03. 04:56
Az 5.9-es catát ne rakd fel szerintem. Én az 5.2-est cseréltem le és ha nem is megbántam, de azért morgok..
A BF2 bár gyorsabban fut, de azért megjelent néhány grafikai bug is
Igaz 9600xt-m van.
A Vga central oldaláról pl le tudsz húzni öregebb drivereket is.
A Vga central oldaláról pl le tudsz húzni öregebb drivereket is.
Szerkesztette: phsihodad 2005. 10. 03. 04:57 -kor
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."
"We will stand and fight... and die!"
Blogom
"We will stand and fight... and die!"
Blogom
Elküldve: 2005. 10. 04. 10:25
Az IGN úgy tudja, hogy ma jön ki a peccs!!! Már éppen ideje volt, már tűkön ülök!
Bár, valszószínűleg nem hozza amit várok tőle, de hátha...
Elküldve: 2005. 10. 04. 13:36
Idézet: asimov - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 11:25
Az IGN úgy tudja, hogy ma jön ki a peccs!!! Már éppen ideje volt, már tűkön ülök!
Community Update – 9/30/05
Elolvashatóak a komolyabb új fícsörök, kapunk egy új mapot is, stb.
Egyet kiemelnék, azt hiszem sokak örömére: Commander scoring - No more TKs from Artillery!
Szerkesztette: Taranis 2005. 10. 04. 13:38 -kor
Elküldve: 2005. 10. 04. 14:05
Sziasztok!
Segitene nekem is valaki patch installban?
Elore is koszonom!
udv. yuhui
Elore is koszonom!
udv. yuhui
Szerkesztette: yuhui 2005. 10. 04. 14:06 -kor
Legtöbb ember számára a rejtélyes nem azért válik természetessé, mert sikerül megértenie, hanem azért, mert hozzászokik. (Blaga)
Elküldve: 2005. 10. 04. 14:23
Idézet: yuhui - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 15:05
Sziasztok!
Elore is koszonom!
udv. yuhui
Elore is koszonom!
udv. yuhui
Javaslom várd meg az 1.03-at. Amúgy írtam privát üzetetet is, ha nem tudsz várni az 1.03-ra.
Elküldve: 2005. 10. 04. 17:37
Elvileg már van patch, a fileplanet-en fentvan, csak rohadt regisztráció ne lenne....
Mégsem, vaklárma...
Mégsem, vaklárma...
Szerkesztette: Grillo 2005. 10. 04. 17:40 -kor
KomposztWC
Elküldve: 2005. 10. 04. 19:29
Idézet: Taranis - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 14:36
Egyet kiemelnék, azt hiszem sokak örömére: Commander scoring - No more TKs from Artillery! 
Bizony bizony, örüljünk neki mint majom a farkának.
A sok kis vér istvánka mind kommandernek áll, és az artynál még ennyire sem figyelnek majd a TK-ra. Büntetlenül zúzzák majd be az egész csapatot, ha csak 1 ellen is lesz köztük...
Elküldve: 2005. 10. 04. 19:41
Idézet: Locutus - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 20:29
A sok kis vér istvánka mind kommandernek áll, és az artynál még ennyire sem figyelnek majd a TK-ra. Büntetlenül zúzzák majd be az egész csapatot, ha csak 1 ellen is lesz köztük...
Azért az nem olyan egyszerű, hogy valaki csak "kommandernek áll". Ha valakinek magasabb a rendfokozata, úgyis ő lesz a parancsnok. A "sok kis vér istvánka" pedig nem hinném hogy bármi komoly rangot elérhetne a játékban TK rekordokkal.
Elküldve: 2005. 10. 04. 19:50
Idézet: vatom - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 20:41
Azért az nem olyan egyszerű, hogy valaki csak "kommandernek áll". Ha valakinek magasabb a rendfokozata, úgyis ő lesz a parancsnok. A "sok kis vér istvánka" pedig nem hinném hogy bármi komoly rangot elérhetne a játékban TK rekordokkal.
Rankeden. Persze. Aztán felébredsz, mert bilibelóg a kezed
Az énleszekacommander mert magasabb a rangom dolog soha nem működött eddig. Akinek rangja van, az nem kommanderkedik.
Elküldve: 2005. 10. 04. 19:57
Idézet: Locutus - Dátum: 2005. okt. 4., kedd - 20:29
Elmesélem a másik oldalát a dolognak.
Sok kis vér istvánka sosem commanderbe áll, hiszen neki a frag a fontos. => vér istvánka assault játékos (esetleg Spec ops).
A vér istvánkák basznak odafigyelni, hogy a drága jó commanderük éppen hová óhajt artillery-t kihelyezni és a sok-sok fraglehetőség miatt alászaladgálnak a tüzérségi támogatásnak. A commander bácsi pedig látván, hogy ezek hova futnak, maximum egy rövid imát rebeghet a sok istvánka lelki üdvéért és hogy ne kapjon TK punish-t önnön hibáján kívül.
Más:
Te jó Isten! Az 1.03-as patch 170MB!?
Elkezdtem tölteni az EA-s FTP-ről, de hát valami tetű lassan jön. 10 szálon hasít 40kB/s-el.
Szerkesztette: Taranis 2005. 10. 04. 20:08 -kor

Súgó
A téma zárva.