Hitman 4
Elküldve: 2005. 02. 04. 12:13
Még egy HW link, most aztán örök életre elástad magadat Vortex07-nél
Elküldve: 2005. 02. 04. 12:23
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 12:13
Elküldve: 2005. 02. 04. 16:55
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 11:13
Engem nem zavarnak a kulso linkek. En sem nezek mas jatek oldalakat, es jo hogy minden friss infora itt is van hivatkozas, nem kell keresgelnem...
Elküldve: 2005. 02. 04. 17:54
Idézet: Bástya elvtárs - Dátum: 2005. febr. 4., péntek - 12:13
Nem hiszem, egyrészt azért, mert a hw, a ga*est*r, a pl*yw*re, és külföldi oldalakról is gyűjtöm az infókat, tehát nem mindig ugyanonnan linkelek, másrészt meg már rég nem volt semmi problémám a Vortexxel kapcsolatban.
Elküldve: 2005. 02. 06. 08:44
Szerintem a game megint csalodást fog okozni, ez a tipusú game csak ugy élvezetes ha tényleg
lopakodva megyünk a pályákon végig mert nem az Mi-ről hires a játék(simán meg lehet csinálni a gamet hogy mindenkit legyilkolászunk)ezért kéne a fejlesztöknek kitalálni egy modszert amivel ez meggátolható addig szerintem nem lesz kiemelkedő sikere mert a gyilkolásszással a játékot is megölik
lopakodva megyünk a pályákon végig mert nem az Mi-ről hires a játék(simán meg lehet csinálni a gamet hogy mindenkit legyilkolászunk)ezért kéne a fejlesztöknek kitalálni egy modszert amivel ez meggátolható addig szerintem nem lesz kiemelkedő sikere mert a gyilkolásszással a játékot is megölik
Elküldve: 2005. 02. 06. 10:18
Idézet: Blizzard - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 8:44
Szerintem a game megint csalodást fog okozni, ez a tipusú game csak ugy élvezetes ha tényleg

Ez igaz. Mert én is hentelve vittem végig a Hitman3-at.
Üdv: Bepe
Elküldve: 2005. 02. 06. 14:42
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 11:18
Ez igaz. Mert én is hentelve vittem végig a Hitman3-at.
Az jó lenne, ha lenne egy olyan metódus, ami megakadályozná ezt. Akár azzal, hogy korlátozzák az egy map-on láb alól eltehető emberek számát 'n'-ben. Vagy bármilyen más módszerrel. A 2. rész egész jó volt, rensesen paráztam, és emléxem, hogy sokkal nehezebb volt, mint a 3. rész. És gondolkodni is többet kellett benne.
Ha hentelve vitted végig,honnan tudod,hogy könnyebb volt,mint a második rész?
Szvsz eléggé ésszerűtlen dolog hentelni egy ilyen játékban,arról nem is szólva,hogy ilyenkor gyakorlatilag nulla a sikerélmény,tekintve, hogy a Contracts-ot még egy amerikai kissrác is lazán végig tudja hentelni. Silent Assassin-ra megcsinálni a pályákat,az már kihívás,és sikerélményt ad. De AK-74essel egyesével lelövöldözni az egy helyben ácsorgó őröket.... na az aztán nem nagy dicsőség.
Én minden pályát megcsináltam silent assassinra,és valóban könnyebb volt,mint a második rész.
Elküldve: 2005. 02. 06. 14:48
Idézet: bgabor - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 14:42
Ha hentelve vitted végig,honnan tudod,hogy könnyebb volt,mint a második rész?
Szvsz eléggé ésszerűtlen dolog hentelni egy ilyen játékban,arról nem is szólva,hogy ilyenkor gyakorlatilag nulla a sikerélmény,tekintve, hogy a Contracts-ot még egy amerikai kissrác is lazán végig tudja hentelni. Silent Assassin-ra megcsinálni a pályákat,az már kihívás,és sikerélményt ad. De AK-74essel egyesével lelövöldözni az egy helyben ácsorgó őröket.... na az aztán nem nagy dicsőség.
Én minden pályát megcsináltam silent assassinra,és valóban könnyebb volt,mint a második rész.
És pl. az uccsó map-ot hogy csináljam meg a 3. részben silent assassinra, amikor úgy kezdődik, hogy füstgránátokat dobálnak a szobába, ahol vagy, nem látsz semmit, majd rádtörik az ajtót, és shutgunokkal sz@rrá lőnek a rendőrök?! Tudom, erre lehet mondani, hogy az ablakon át a tetőre is ki lehet menni, és ott pedig kezdődik a sniperes móka, + a másik lépcsőházban szintén a 60 rádnyomuló rendőrrel találod szembe magad. A map végén a célszemély előtti rész pedig csak hab a tortán, ahol feljövök a csatornából, és egy sniper a tetőről rak folyamatosan tele ólommal, és az utcákon 10 rendőrautó és 100 rendőr áll állig felfegyerezve.
Elküldve: 2005. 02. 06. 15:05
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 15:48
És pl. az uccsó map-ot hogy csináljam meg a 3. részben silent assassinra, amikor úgy kezdődik, hogy füstgránátokat dobálnak a szobába, ahol vagy, nem látsz semmit, majd rádtörik az ajtót, és shutgunokkal sz@rrá lőnek a rendőrök?! Tudom, erre lehet mondani, hogy az ablakon át a tetőre is ki lehet menni, és ott pedig kezdődik a sniperes móka, + a másik lépcsőházban szintén a 60 rádnyomuló rendőrrel találod szembe magad. A map végén a célszemély előtti rész pedig csak hab a tortán, ahol feljövök a csatornából, és egy sniper a tetőről rak folyamatosan tele ólommal, és az utcákon 10 rendőrautó és 100 rendőr áll állig felfegyerezve.
Tévedés. Meg lehet csinálni,csak máshogy,mint gondolod. Mikor elkezded a pályát,nem az erkély felé kell menni,hanem a szoba ajtaján ki a folyosóra,futva,azonnal. Táskát nem kell magadhoz venni.
A folyosón ha elég gyors vagy,nem látnak meg a SWATosok,mert ők akkor rohannak feöl a lépcsőn. Miután kifutsz a szobádból,berohansz az egyik szemközti lakásba,és az ablakból átugrassz a szembelévő tetőre. Ott balra fordulsz, és a tetőről átugrassz az ott lévő ház erkélyére. Ott kiosonsz a folyosóra,leoltod a lámpát,majd elosonsz a swatosok mellett a sötétben. Lemászol a liftaknában lévő létrán a másodikra. Ezen a szinten álldogál egy egyszerű rendőr,aki egy szobát őriz,amiben egy holttest van. Amikor üres a folyosó(sokáig az),akkor a rendőr mögé lopakodsz, tűvel elkábítod,és behúzod a szobába,amit őriz. Felveszed a ruháját és a Glockját,és az injekcióstűt az asztalról. Simán kisétálsz az épületből a rendőrruhában. Odakint a rendőrfőnök egy furgon mögött áll. Bemész a mellette lévő mellékutcába,úgy,hogy senki se lásson,előkapod a Glockot,elsütöd,majd elteszed. Erre odarohan az összes kommandós,végtelenül hagyva a rendőrfőnököt. Ezután te mögélopakodsz és megfojtod.
Megkeresed a tűzoltót,aki az utcákon van,elkábítod a tűvel,amit felvettél,felveszed a ruháját és a tűzoltóautó kulcsát. Odasétálsz a piros furgonhoz,ami az egyik utcán áll,és elhajtasz vele.
Silent Assassin,és hangtompítós PGM puska.
Elküldve: 2005. 02. 06. 16:53
Egyébként ez a szép benne, hogy úm. nem lineáris a játékmenet, és nem csőszerű. Ugyan meg van az adott feladat, amit végre kell hajtani, de azt rengeteg-féle képpen megcsinálhatod.
Elküldve: 2005. 02. 06. 20:23
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 17:53
Egyébként ez a szép benne, hogy úm. nem lineáris a játékmenet, és nem csőszerű. Ugyan meg van az adott feladat, amit végre kell hajtani, de azt rengeteg-féle képpen megcsinálhatod.
Ez jól hangzik, ha kitudnák zárni a hentelésel üzemmódot a játékből egy nagyszerű taktika játék születne és a nem lineáris játékmenet nekem is teccik .Nekem a kedvenc pályám a játék második részében az a küldi mikor az olasz maffia főemberét kellett kinyirni és kocsival elszáguldani az egy jó őpálya volt
Elküldve: 2005. 02. 06. 21:23
Idézet: Blizzard - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 21:23
Ez jól hangzik, ha kitudnák zárni a hentelésel üzemmódot a játékből egy nagyszerű taktika játék születne ...
Ezt nem értem. Most beszéltük,hogy az összes pályát végig lehet vinni silent assassin módban. Legalábbis a Contracts-ban. A Hitman2-ben az utolsó pályát természetesen nem.
Elküldve: 2005. 02. 06. 21:27
Idézet: bgabor - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 22:23
Ezt nem értem. Most beszéltük,hogy az összes pályát végig lehet vinni silent assassin módban. Legalábbis a Contracts-ban. A Hitman2-ben az utolsó pályát természetesen nem.
Sorry nem olvastam vissza
Elküldve: 2005. 02. 06. 22:03
Idézet: Blizzard - Dátum: 2005. febr. 6., vasárnap - 22:27
Sorry nem olvastam vissza 
Semmi baj.
Elküldve: 2005. 02. 07. 12:09
Kis nosztalgia. Amíg nem jön a 4, addig most ismét előszedtem a Contracts-ot. Most települ.
Azt hiszem végignyomom még egyszer...
Elküldve: 2005. 02. 07. 13:54
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2005. febr. 7., hétfő - 13:09
Kis nosztalgia. Amíg nem jön a 4, addig most ismét előszedtem a Contracts-ot. Most települ.
Azt hiszem végignyomom még egyszer...
Én nem nyomtam még végig azon pályán abbahagytam ahol a hajot kell felrobbantani,de lehet hogy én is befejezem
Elküldve: 2005. 02. 07. 14:11
Most, hogy újrakezdtem a 3-at, úgy várom már a 4-et!
Mikor jön már?

Súgó
A téma zárva.