HWSW Informatikai Kerekasztal: Hitman 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hitman 4

#551 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 23. 11:57

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 12:42

bepe ekkora fps-számmal hogy tudod élvezni a játékot? ott vagy egy szekrényben, kép fele el van takarva,és így is csak 14 fps.
én azért szedtem le, mert elég szarul ment, majd ha jobb gépem lesz visszarakom  :)

Rosszabb esetben 13-14FPS, jó esetekben 17-20-23 FPS. De úgy, hogy a post effect, soft shadow is rá van kapcsolva + textures max, stb. Tehát a 6600-hoz képest jó ez, meg a lassú játékmenet miatt játszható ez bőven 15-20 FPS-el (számomra). Meg én élvezem, ez az egyik kedvenc játékom, ha nem "a kedvenc".

#552 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:01

A szekrénynél megvártam, amíg az összes őr elmegy keresni a tettest, majd kiléptem, és eldobtam a gépfegyvert, ami nálam volt. Visszabújtam a szekrénybe, és vártam, vártam. Arra jött egy túrista-csapat, kiléptem, és beolvadtam közéjük:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Itt elhagytam a túristacsoportot, de sajna az egyik őr kiszúrt, kettőt el kellett közülük tennem láb alól egy shotgun-al.

És eljutottam a cukor-termelő részig:

Kép

Kép

#553 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:16

Viszonylag jó minősítéssel megcsináltam a pályát, a notoriety-m 0/100 maradt. Igazi bérgyilkoshoz méltóan vittem végig ezt a pályát szerintem, ezt már tanítani kéne.  :D  :cool:  :respect:

#554 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:20

Most nézem, hogy Lunatic  :D minősítést kaptam a Delgado-s map-on. Na mindegy, azért sokkal jobb, mint a mass murderer..

#555 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:26

az biztos cukor termelő rész?  :Đ

Kép

:D
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#556 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:40

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 13:20

Most nézem, hogy Lunatic  :D minősítést kaptam a Delgado-s map-on. Na mindegy, azért sokkal jobb, mint a mass murderer..

A demóban miért nincs ilyen értékelés. Egy ember kivételével mindenki halott volt a pályán. :smoker: Őt csak elfelejtettem megölni (a fickó bekötött szemmel az elefánton... :omg:). Az egyik, a főnök szöszi titkárnője majdnem meglógott, de beértem és meglékeltem a fejét egy kalapáccsal. :] A feka lányokat hasonló módszerrel tettem el láb alól, csak ők nem menekültek. :D A főnököt meg előbb egy tűzoltó készülékkel fejbe vertem, majd megadtam neki a kegyelem lövést. :D Éjfél körül ugrottam neki, szóval csak végigszaladtam rajta. Egész jó a cucc. ;) Majd megnézem fullban is valamikor, ha sikerül beszerezni.

A teljesben vannak olyan eszközök/módszerek, amelyekkel nem kell mindenkit feltétlenül megölni? Persze, a célponton kívül. :D A többi embert, ha nem muszály, nem akarom eltenni láb alól. (Majd ha massacre módban nyomok újra 1-2 pályát, akkor nem fog érdekelni. :D)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#557 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 12:58

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 13:40

A demóban miért nincs ilyen értékelés. Egy ember kivételével mindenki halott volt a pályán. :smoker: Őt csak elfelejtettem megölni (a fickó bekötött szemmel az elefánton... :omg:). Az egyik, a főnök szöszi titkárnője majdnem meglógott, de beértem és meglékeltem a fejét egy kalapáccsal. :] A feka lányokat hasonló módszerrel tettem el láb alól, csak ők nem menekültek. :D A főnököt meg előbb egy tűzoltó készülékkel fejbe vertem, majd megadtam neki a kegyelem lövést. :D Éjfél körül ugrottam neki, szóval csak végigszaladtam rajta. Egész jó a cucc. ;) Majd megnézem fullban is valamikor, ha sikerül beszerezni.

A teljesben vannak olyan eszközök/módszerek, amelyekkel nem kell mindenkit feltétlenül megölni? Persze, a célponton kívül. :D A többi embert, ha nem muszály, nem akarom eltenni láb alól. (Majd ha massacre módban nyomok újra 1-2 pályát, akkor nem fog érdekelni. :D)

Remélem a full-ban nem így játszol majd.  :D Ott nem is lehet majd ilyet, mert annyian lesznek, hogy kihentelnek simán, ha mészárolni próbálsz. Na mind1, ha a Thief3-at tudtad úgy vinni, hogy senkit sem ölsz meg, akkor ott is a Silent Assassin minősítés kell, hogy legyen a cél. Zseniális módon lehet átverni az őröket, meg haladni előre (lásd, amit fentebb írtam). Olyan pöpecre megvan csinálva a game, hogy ihajj, és nem lineáris a játékment, ezerfajta módon lehet egy pályát megcsinálni.

#558 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:06

Most úgy nyomtam ahogy te a Thief 3-at anno. ;) :D  És olyan cuccok vannak, amivel nem ölöm meg az ellenfelet, csak elkábítom/leütöm vagy valami?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#559 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:10

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 14:06

Most úgy nyomtam ahogy te a Thief 3-at anno. ;) :D  És olyan cuccok vannak, amivel nem ölöm meg az ellenfelet, csak elkábítom/leütöm vagy valami?

Hát elvileg ilyenek is vannak:

- az embert élő pajzsként lehet használni, és utána olyat ír, hogy knock out, az gondolom nem öli meg (vagy nem tudom)

- van injekcióstű

- a 3-ban (a Contracts)-ban ha nem ejtettél valakin halálos sebet, akkor csak szenvedett a földön, de nem halt meg

+ ezeken felül tudod a lövedék milyenségét befolyásolni és tudod upgradelni a fegyvereket (hangtompítóval, más tölténnyel, stb.. ), tehát tuning rész is van benne úgymond!  :up:

Egyszóval istencsászár lett valóban a game.

Szerkesztette: bepe_79 2006. 05. 23. 13:11 -kor

#560 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:16

Élő pajzs ok, a méreg nem ok (azzal megölöd, nem? :think: - én nem tudtam kipróbálni, mert a szöszke titkárnő meglátott és elszaladt, akkor mentem utána meglékelni a kis buta buksiját :]). Lövedékből milyen van?
Nincs például kloroformos kendő vagy kábító lövedék vagy valami cucc amivel leütni tudok valakit?

#561 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:26

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 14:16

Nincs például kloroformos kendő vagy kábító lövedék vagy valami cucc amivel leütni tudok valakit?

Szvsz nincs. Úgy mindenki könnyen meg tudná csinálni silent assassinra vagy hitmen minősítésre, abban úgy nem lenne kihívás.

#562 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 13:31

Bár pont te írtad, hogy a tűzoltó készülékkel fejbe lehet verni / le lehet ütni valakit.  :)

#563 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 05. 23. 14:37

Biztos vagyok benne, hogy hoztak át a régi részekből non-lethal fegyvereket, mert a régi részben sokszor ezekkel lehetett csak megcsinálni Hitmanre jópár pályát... Viszont ha jól emlékszem ott sem a legelső pályától voltak ezek a fegyverek, hanem egy bizonyos pályától.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#564 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 14:47

@Dani: az SG-n rengeteg embernek sokat dobott a sebességen, hogy beállították a BIOS-ban és a vga driverben a fastwrite-ot. Érdemes kipróbálni.

#565 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 15:17

Borzalmas ez a Las Vegasi pálya...  :omg:
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#566 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 17:58

Idézet: Necros - Dátum: 2006. máj. 23., kedd - 14:16

Élő pajzs ok, a méreg nem ok (azzal megölöd, nem? :think: - én nem tudtam kipróbálni, mert a szöszke titkárnő meglátott és elszaladt, akkor mentem utána meglékelni a kis buta buksiját :]). Lövedékből milyen van?

Kloroform mintha lenne a new life palyan.

#567 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 19:35

Még csak a demót láttam. Csak érdeklődtem, mire számítsak. Ezek alapján bejövős a cucc. :D

#568 Felhasználó inaktív   20Joe20 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 19:57

Meg ami nagyon bejon,ugyan kicsit akar cheatnek is szamit,de a buy intel.Nagyon jo kis otletek vannak.Pl a telapos palyan tuti nem jovok ra,h hogy lehet balesetnek alcazni a jacuzzis pali likvidalasat :) .

#569 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:28

A mentési rendszer csak nekem nem tetszik? Mert szerintem arra kényszerít, hogyha már leülsz a game elé, akkor egy pályát muszály egy ültő helyedben végigcsinálni, különben elvész az azon a pályán való ténykledésed, a 3 mentett slottal együtt. Az okés, hogy utána a map-ot újrakezdheted, na de ez milyen dolog. Ha én nem szeretnék két órán keresztül egyhuzamba játszani, akkor had menthessek már úgy, hogy a pályán belüli mentésem is visszatölthető legyen később.. Na mind1, ez nekem nagyon nem tetszik benne.

#570 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 23. 21:38

Csináltam shotikat, nagyon jó!  :cool: Mindjárt berakom.

Téma megosztása:

• (46 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.