Hitman 4
Elküldve: 2006. 05. 25. 23:09
Hitman: Blood Money javító-patch: http://ftp.eidos.co.uk/pub/uk//hitmanblood...nBloodMoney.zip
Elküldve: 2006. 05. 25. 23:14
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 0:09
Hitman: Blood Money javító-patch: http://ftp.eidos.co.uk/pub/uk//hitmanblood...nBloodMoney.zip
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2006. 05. 25. 23:17
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 0:14
Elvileg a szaggatás dolgot (akadás). Viszont nekem nem látszódtak vele az eddigi mentéseim, úgyhogy csak óvatosan vele.
Elküldve: 2006. 05. 26. 07:14
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 23:17
Elvileg a szaggatás dolgot (akadás). Viszont nekem nem látszódtak vele az eddigi mentéseim, úgyhogy csak óvatosan vele.
Bepe b+, ez a Demo-hoz való.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet
Elküldve: 2006. 05. 26. 07:32
Teljesítmény javítás és jobb sli támogatás, de ez csak DEMO patch. Savegame-ek nem vesznek el, csak ezzel az új exe-vel létre hoz egy demo profilt és azt olvassa ki.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 05. 26. 07:49
A demót
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2006. 05. 26. 08:07
GS-en azt irta egyik csóka, hogy felrakta a teljeshez is
és működik vele.
A PS2-es hibaüzihez meg annyit fűznék hozzá, hogy nem tartom lehetetlennek a dolgot. Miért ne lenne lehetséges, hiszen a fejlesztők több platformra is kiadják játékaikat. És lehet h ez véletlenül bennemaradt.
Találkoztam pl olyan játékokkal is már, ahol a controls menüben mondjuk nem lövés, ütés, fegyverváltás volt kiírva, hanem kör, négyzet, r1,r2.... stb. Asszem az MGS2-ben pont igyvan.
A PS2-es hibaüzihez meg annyit fűznék hozzá, hogy nem tartom lehetetlennek a dolgot. Miért ne lenne lehetséges, hiszen a fejlesztők több platformra is kiadják játékaikat. És lehet h ez véletlenül bennemaradt.
Találkoztam pl olyan játékokkal is már, ahol a controls menüben mondjuk nem lövés, ütés, fegyverváltás volt kiírva, hanem kör, négyzet, r1,r2.... stb. Asszem az MGS2-ben pont igyvan.
Elküldve: 2006. 05. 26. 09:06
Idézet: lordrolee - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 9:07
GS-en azt irta egyik csóka, hogy felrakta a teljeshez is
és működik vele.
Valóban működik a patch a fullhoz is. (tapasztalat
Csak nem változott semmi.
Ja DE! elvesztek a mentéseim.
Még jó hogy előtte lementettem a régi fájlt.
Elküldve: 2006. 05. 26. 09:17
Akkor mégsem olvastam én rosszul: ez egyáltalán nem "demo-patch", hanem a full-nak a patch-e, az más kérdés, hogy jó a demo-hoz is.
Elküldve: 2006. 05. 26. 10:47
Nagyon jó, bármit elakarok dobni a Better Watch Out küldnél, kivág desktopra...
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2006. 05. 26. 10:52
ehh, de nem haladok(vizsgáznom is kell). A new life küldetésnél meg altatóhiányban szenvedek. A futót bekell altatnom mert meglátná a bohóc elrámolását, utána meg a nyakék miatt kell a medencetakarító cucc. Ez 3, és 2 adag van csak.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)
Elküldve: 2006. 05. 26. 11:03
Megcsináltam a New Life pályát. Azt hiszem, hogy a kertészkedő csaj, a kutya, az egyik kukás, egy lepkész, egy őr esett áldozatul, de többségüket nem öltem meg. Sinatrat azt igen, kapott egy fejlövést TV-nézés közben a hangtompítós, lézeres követős silverballer-ből. A csaja pedig a mosdóban végezte. The cleaner rank-ot kaptam:
Elküldve: 2006. 05. 26. 11:25
hát nem tom skacok, én felnyomtam azt a file-t ami elvileg a demóhoz való (amit bepe belinkelt) és kb megháromszorozódott az fps-számom
igaz, a prost-process effektet vagy mit, azt nem lehet állítani
igaz, a prost-process effektet vagy mit, azt nem lehet állítani
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 05. 26. 12:02
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 11:47
Nagyon jó, bármit elakarok dobni a Better Watch Out küldnél, kivág desktopra... 
Milyen érdekes! Ez nekem is így volt!
szerk: Pro fokozaton valakinek van megoldása az operás pályára, mert az istenért nem bírok vele?!
Szerkesztette: -STALK3R- 2006. 05. 26. 12:03 -kor
Elküldve: 2006. 05. 26. 12:16
Idézet
Milyen érdekes! Ez nekem is így volt! Agyam megállt mikor az m4-es a kezemben maradt és megláttak!
ujratöltve verziótok van?
Szerkesztette: Gaspy 2006. 05. 26. 12:38 -kor
Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2
Elküldve: 2006. 05. 26. 12:45
Idézet: Gaspy - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 12:16
ujratöltve verziótok van?
Szvsz köze nincs hozzá, mert ilyet csak annál a pályánál tapasztaltam. Ezzel együtt 2 bugot találtam.
Az Alkesz elvonós küldinél a pálya vége fele, az egyik ápoló kimegy a teraszra. Nos, ott a kezében maradt a kávés bögre, és úgy ment ki bagózni. Jót röhögtem, amikor megláttam, hogy elszívja a kávéját.
Twittegylet
Twittegylet
Elküldve: 2006. 05. 26. 12:49
Én ma csináltam meg a New Life pályát, de elvileg ma jelenik meg a játék Európában. LOL.
Elküldve: 2006. 05. 26. 12:51
Idézet: sutyi^ - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 13:45
Szvsz köze nincs hozzá, mert ilyet csak annál a pályánál tapasztaltam.
Igen, mindenki csak annál a pályánál tapasztalja. Az SG-n minden második post ez, hogy jajj, most mivan, azon a pályán eldobok egy fegyvert a g-vel és kivág a desktopra. Eddig majdnem mindenkinél (ha nem mindenkinél)..
Elküldve: 2006. 05. 26. 12:53
Idézet: freeone - Dátum: 2006. máj. 25., csütörtök - 13:12
Szerintem ő azon az alagúton szeretett volna szökni:) Aztán ébresztette volna a hullaházban. Én is agyaltam hogyan juthatnék be a liftbe, de nem jött össze.(A SA sem, azon a mapon, mert mikor megcsináltam tökéletesre, kitalálta hogy volt egy szemtanú
pedig nem volt. És amikor meglátod, hogy volt valaki, akkor már nem töltheted vissza. Ez bénaság nagyon, de ez van. xbox sucks)
Hol van a hullaház? Mert én nem találom, kinyírtam mindhárom fickót akit kellett, az ügynököt levitték a hullaházba de nem tudom merre van a hullaház
Elküldve: 2006. 05. 26. 12:55
Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. máj. 26., péntek - 12:53
Hol van a hullaház? Mert én nem találom, kinyírtam mindhárom fickót akit kellett, az ügynököt levitték a hullaházba de nem tudom merre van a hullaház 
Ezzel szenvedtem én is, mert nekem se volt egy értelmü, hogy nem a lifttel kell utánna menni, hanem a bejárattól jobbra lévő kétszárnyas ajtón kell bemenni a pálya elején...
Szerkesztette: sutyi^ 2006. 05. 26. 12:55 -kor
Twittegylet
Twittegylet

Súgó
A téma zárva.