Hitman 4
Elküldve: 2006. 07. 02. 10:53
A mocsáros pályán.
Menj be a lakásba és a zongora feletti, valamint a lépcső feletti csillár tartóra tegyél bombát (ilyen sorrendben) besétálsz a nagy terembe, megvárod míg a vő bejön bohóckodni a zongorán, bumm. Visszamész az előtérbe a lépcsőhöz, megvárod míg papi visszajön és fel akar menni az emeletre, bumm. SA meg is van.
Menj be a lakásba és a zongora feletti, valamint a lépcső feletti csillár tartóra tegyél bombát (ilyen sorrendben) besétálsz a nagy terembe, megvárod míg a vő bejön bohóckodni a zongorán, bumm. Visszamész az előtérbe a lépcsőhöz, megvárod míg papi visszajön és fel akar menni az emeletre, bumm. SA meg is van.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2006. 07. 03. 12:52
Idézet: Nevl - Dátum: 2006. júl. 2., vasárnap - 11:53
A mocsáros pályán.
Én most csináltam meg. Az én verzióm: 3 killem volt, de ebből kettő a célszemély. Az egyik vendéget hangtompítóssal fejbe lőttem még a pálya elején. Elvettem a ruháját, és csupaszon beraktam / elrejtetttem egy lid-be. Tőle nem messze találtam egy részeg hapsit, tőle elvettem a party-meghívót. Ezután bementem az épületbe, és fölmentem a padlásra. Ott szépen kibontottam a W2000 sniper rifle puskámat, és mikor harangoztak, odamentem az ablakhoz. Legugoltam, és távol álltam az ablaktól, hogy semmi ne látszódjék ki belőlem. Amikor a Muldon odaért, akkor leszedtem. A Muldon rég halott, a csaj ott sipákol, a pap meg mondta tovább az esküvői beszédet, meg állt ott tovább a pulpituson.
Elküldve: 2006. 07. 03. 14:54
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 13:52
Én most csináltam meg. Az én verzióm: 3 killem volt, de ebből kettő a célszemély. Az egyik vendéget hangtompítóssal fejbe lőttem még a pálya elején. Elvettem a ruháját, és csupaszon beraktam / elrejtetttem egy lid-be. Tőle nem messze találtam egy részeg hapsit, tőle elvettem a party-meghívót. Ezután bementem az épületbe, és fölmentem a padlásra. Ott szépen kibontottam a W2000 sniper rifle puskámat, és mikor harangoztak, odamentem az ablakhoz. Legugoltam, és távol álltam az ablaktól, hogy semmi ne látszódjék ki belőlem. Amikor a Muldon odaért, akkor leszedtem. A Muldon rég halott, a csaj ott sipákol, a pap meg mondta tovább az esküvői beszédet, meg állt ott tovább a pulpituson.
Ekkor visszacsomagoltam a w2000-et az aktatáskába, és lementem egy emeletnyit. Ott bementem a TV-s szobába, ahol a kövér nézte a TV-t, és hátulról a zongorahúrral megfolytottam. Bevonszoltam a szoba mögötti kis raktárhelyiségbe, és rázártam az ajtót. Fogtam az aktatáskát, és lementem egy emeltnyit. Ott az egyik őr kiszúrt, de csak odajött reklamálni, hogy u got no business here... :Đ Ekkor kimentem, és visszamentem a map elejére, majd exit. Hitman minősítést kaptam!

Az elején kár volt leszedni a partycsávót... Saját ruhával is sétállhatsz vagy ha mindenképpen kell a másik ruhája, akkor menj be az alső ajtón szembe, és van egy szoba egy ládával, ahol megvárod a faszit és nyakonszúrod altatóval.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2006. 07. 20. 10:45
Huhh. Azon a mapon vagyok, ahol a party van, és van egy basement, egy top floor, és egy auto parking center (aka garage) floor. Bejutottam az épületbe, és a basement szinten elimináltam a piros ruhás csávót, utána balesetnek álcáztam a 2. célszemély halálát (a csövekből nem füst jött a tánca közben, hanem lángok), és elimináltam a beöltözött, sárgás-barna jelmezes party-csókát is. Ezután a lifttel felmentem a top floor-ra, ahol szintén party volt, egy kukta ruhájába öltözve megszereztem a laptopból az infókat. Pont abba a nagy terembe jött be Eve, a következő célszemély; zongorahúrral megfojtottam. Ezután STAFF ruhát vettem ismét, és az elevatorral lementem az auto parkin' centre szintre. Ekkor dobott egy akkora "érvénytelen memória címzés" hibát a gépem, hogy ihajj. Ehhez tudni kell, hogy egyik game alatt sem csinált még ilyet, és a Blood Money-ban is csak a mikulásos pályán volt eddig gáz, ahol a g gombra kivágott a desktopra, de ez sem a gépem hibája. Úgyhogy itt tartok, ott dühöngtem, hogy már csak el kellett volna hagyni az épületet, így meg másfél-két óra kárba veszett..
Elküldve: 2006. 07. 20. 11:51
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 10:45
Huhh. Azon a mapon vagyok, ahol a party van, és van egy basement, egy top floor, és egy auto parking center (aka garage) floor. Bejutottam az épületbe, és a basement szinten elimináltam a piros ruhás csávót, utána balesetnek álcáztam a 2. célszemély halálát (a csövekből nem füst jött a tánca közben, hanem lángok), és elimináltam a beöltözött, sárgás-barna jelmezes party-csókát is. Ezután a lifttel felmentem a top floor-ra, ahol szintén party volt, egy kukta ruhájába öltözve megszereztem a laptopból az infókat. Pont abba a nagy terembe jött be Eve, a következő célszemély; zongorahúrral megfojtottam. Ezután STAFF ruhát vettem ismét, és az elevatorral lementem az auto parkin' centre szintre. Ekkor dobott egy akkora "érvénytelen memória címzés" hibát a gépem, hogy ihajj. Ehhez tudni kell, hogy egyik game alatt sem csinált még ilyet, és a Blood Money-ban is csak a mikulásos pályán volt eddig gáz, ahol a g gombra kivágott a desktopra, de ez sem a gépem hibája. Úgyhogy itt tartok, ott dühöngtem, hogy már csak el kellett volna hagyni az épületet, így meg másfél-két óra kárba veszett..
Huhh, enyhén kellemeetlen lehetett
Elküldve: 2006. 07. 20. 12:05
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 11:45
így meg másfél-két óra kárba veszett..
Menteni nem lehet?
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 07. 20. 12:08
Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 12:05
Menteni nem lehet?
Biztos úgyakarta, hogy mentés nélkül.
Kis maximalista. :Đ
Elküldve: 2006. 07. 23. 15:48
Eve csúnyán bevégezte, mert rám akart rontani egy 8 cm-es pengehosszúságú konyhakéssel. 

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Hoodlum ranking-al csináltam meg ezt a pályát.

Hoodlum ranking-al csináltam meg ezt a pályát.
Elküldve: 2006. 07. 31. 12:01
Hali
Megvan a H4 és elég csunya az árnyékolás, még ha mindent maxra állítok, akkor is csúfságokat csinál.

Az 1.2-es patch feltéve, de nélküle is ugyanezt csinálja. Nektek volt ilyen?
Megvan a H4 és elég csunya az árnyékolás, még ha mindent maxra állítok, akkor is csúfságokat csinál.
Az 1.2-es patch feltéve, de nélküle is ugyanezt csinálja. Nektek volt ilyen?
Szerkesztette: -=Kumite=- 2006. 07. 31. 12:06 -kor
ASUS M4A88TD-V EVO\USB3, Amd Phenom II X955, Kingston 2G DDR3 1333MHz, Gigabyte GTX 460 768Mb, Corsair PSU 450W, 500Gb+1Tb HDD, Samsung DVD, Audigy 2
Elküldve: 2006. 07. 31. 13:13
Végigvittem a Hitman 4: Blood Money-t.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOLER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elég csúnyán bevégeztem:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOLER VÉGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezek után elég nehezen tudok elképzelni folytatást, Hitman 5-öt.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOLER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elég csúnyán bevégeztem:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPOLER VÉGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezek után elég nehezen tudok elképzelni folytatást, Hitman 5-öt.
Elküldve: 2006. 07. 31. 13:38
Hát b+ gyerekek, ez nem lehet igaz. Ez nem a game vége, csak közvetlenül a vége előtti rész. Akkorát szívtam most, mint a torkosborz. További erős spoiler gyanús infókért nézzétek meg az sg fórum blood money topikjának FAQ-ját (10. bekezdés), és aki szintén idáig játszotta, és azt hitte (mint én), hogy vége van, az indítsa el újra a game végét, és meglátja, hogy nem játszotta végig.
Ekkorát még sohasem sz*ptam, aki végigvitte ténylegesen, az tudja, hogy miről beszélek.
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:12
fúúú bepe, most mi lesz?
:Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:15
beszélsz hülyeségeket M@x
nincs akkora mázlink
nincs akkora mázlink
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:17
Ti végignyomtátok? Merthogy nem ez a befejezés, és a game sem ért ott véget, amiről a screenshotokat csináltam.
!!! SPOLIER !!!
A Diana a 47-es mellére rakja a silverballert, és amikor a ravatalozón fekszik, és hallani meg látni lehet a szívdobbanásokat, akkor nyomkodni kell a felfele nyilat meg az egér bal oldali gombját egyszerre. Ekkor slowmo bullettime-ban föl tudsz állni, és ki kell hentelni mindenkit. És ekkor a 47 lelép, és azzal zárul, hogy mégsem halt meg.
!!! SPOLIER VÉGE !!!
!!! SPOLIER !!!
A Diana a 47-es mellére rakja a silverballert, és amikor a ravatalozón fekszik, és hallani meg látni lehet a szívdobbanásokat, akkor nyomkodni kell a felfele nyilat meg az egér bal oldali gombját egyszerre. Ekkor slowmo bullettime-ban föl tudsz állni, és ki kell hentelni mindenkit. És ekkor a 47 lelép, és azzal zárul, hogy mégsem halt meg.
!!! SPOLIER VÉGE !!!
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:18
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 14:17
Ti végignyomtátok? Merthogy nem ez a befejezés, és a game sem ért ott véget, amiről a screenshotokat csináltam.
!!! SPOLIER !!!
!!! SPOLIER VÉGE !!!
!!! SPOLIER !!!
!!! SPOLIER VÉGE !!!
ezt én már pár hónapja leírtam
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:19
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 15:18
ezt én már pár hónapja leírtam
Na de te meg a Call of Juarez-ben voltál láma, és elakadtál a lovas rész elején.
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:21
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 14:19
Na de te meg a Call of Juarez-ben voltál láma, és elakadtál a lovas rész elején.
Na hát ez ugyanolyan. :Đ
igen, de azt senki se írta le hogy ott hogy-s mint
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:22
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 15:21
igen, de azt senki se írta le hogy ott hogy-s mint 
Dehogynem.

Súgó
A téma zárva.