Hitman 4
Elküldve: 2006. 07. 31. 13:38
Hát b+ gyerekek, ez nem lehet igaz. Ez nem a game vége, csak közvetlenül a vége előtti rész. Akkorát szívtam most, mint a torkosborz. További erős spoiler gyanús infókért nézzétek meg az sg fórum blood money topikjának FAQ-ját (10. bekezdés), és aki szintén idáig játszotta, és azt hitte (mint én), hogy vége van, az indítsa el újra a game végét, és meglátja, hogy nem játszotta végig.
Ekkorát még sohasem sz*ptam, aki végigvitte ténylegesen, az tudja, hogy miről beszélek.
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:12
fúúú bepe, most mi lesz?
:Đ
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:15
beszélsz hülyeségeket M@x
nincs akkora mázlink
nincs akkora mázlink
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:17
Ti végignyomtátok? Merthogy nem ez a befejezés, és a game sem ért ott véget, amiről a screenshotokat csináltam.
!!! SPOLIER !!!
A Diana a 47-es mellére rakja a silverballert, és amikor a ravatalozón fekszik, és hallani meg látni lehet a szívdobbanásokat, akkor nyomkodni kell a felfele nyilat meg az egér bal oldali gombját egyszerre. Ekkor slowmo bullettime-ban föl tudsz állni, és ki kell hentelni mindenkit. És ekkor a 47 lelép, és azzal zárul, hogy mégsem halt meg.
!!! SPOLIER VÉGE !!!
!!! SPOLIER !!!
A Diana a 47-es mellére rakja a silverballert, és amikor a ravatalozón fekszik, és hallani meg látni lehet a szívdobbanásokat, akkor nyomkodni kell a felfele nyilat meg az egér bal oldali gombját egyszerre. Ekkor slowmo bullettime-ban föl tudsz állni, és ki kell hentelni mindenkit. És ekkor a 47 lelép, és azzal zárul, hogy mégsem halt meg.
!!! SPOLIER VÉGE !!!
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:18
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 14:17
Ti végignyomtátok? Merthogy nem ez a befejezés, és a game sem ért ott véget, amiről a screenshotokat csináltam.
!!! SPOLIER !!!
!!! SPOLIER VÉGE !!!
!!! SPOLIER !!!
!!! SPOLIER VÉGE !!!
ezt én már pár hónapja leírtam
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:19
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 15:18
ezt én már pár hónapja leírtam
Na de te meg a Call of Juarez-ben voltál láma, és elakadtál a lovas rész elején.
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:21
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 14:19
Na de te meg a Call of Juarez-ben voltál láma, és elakadtál a lovas rész elején.
Na hát ez ugyanolyan. :Đ
igen, de azt senki se írta le hogy ott hogy-s mint
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:22
Idézet: dani83 - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 15:21
igen, de azt senki se írta le hogy ott hogy-s mint 
Dehogynem.
Elküldve: 2006. 07. 31. 14:24
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 14:22
NA a 2 hülye 1másra talált
jöttél harmadiknak?
Elküldve: 2006. 08. 01. 09:13
A kaszinós pályán, hogy lehet a sejk közelébe jutni?
A liftben kinyírtam mindkét emberét, de akármilyen cuccban akartam bejutni hozzá mindíg leszedtek.
Úgyhogy mikor elfogyott a türelmem a paravánon átdobtam egy táskát a bombával.
Nem volt szép, de már be akartam fejezni.
Egyedül a rendőrt nem próbáltam....hmmm...talán az bejött volna?
Közben - megtaláltam a beírást pár oldallal vissza, thx, emlékeim szerint semmi fegyver nem volt nálam csak a bőrönd, de nem volt semmi videó - érdekes
A liftben kinyírtam mindkét emberét, de akármilyen cuccban akartam bejutni hozzá mindíg leszedtek.
Úgyhogy mikor elfogyott a türelmem a paravánon átdobtam egy táskát a bombával.
Nem volt szép, de már be akartam fejezni.
Egyedül a rendőrt nem próbáltam....hmmm...talán az bejött volna?
Közben - megtaláltam a beírást pár oldallal vissza, thx, emlékeim szerint semmi fegyver nem volt nálam csak a bőrönd, de nem volt semmi videó - érdekes
Szerkesztette: by_ron 2006. 08. 01. 09:21 -kor
Elküldve: 2006. 08. 02. 18:06
Szoszi emberek!
Egy oldallal hátrébb volt egy kérdésem.
MIEEEEZ???????
Csak nekem ilyen?
MIEEEEZ???????
Csak nekem ilyen?
ASUS M4A88TD-V EVO\USB3, Amd Phenom II X955, Kingston 2G DDR3 1333MHz, Gigabyte GTX 460 768Mb, Corsair PSU 450W, 500Gb+1Tb HDD, Samsung DVD, Audigy 2
Elküldve: 2006. 08. 04. 07:31
Idézet: -=Kumite=- - Dátum: 2006. aug. 2., szerda - 17:06
Szoszi emberek!
MIEEEEZ???????
Csak nekem ilyen?
MIEEEEZ???????
Csak nekem ilyen?
Nekem patch nélkül is gyönyörűek az árnyékok. (ASUS GF 6600)
Elküldve: 2006. 08. 04. 17:04
Végre valaki!!
Akkor a hiba nem az ön készülékében van, hanem az enyémben
Csak azt akartam tudni, hogy a játék a hibás-e, de akkor más problem van. :confused:
Akkor a hiba nem az ön készülékében van, hanem az enyémben
Csak azt akartam tudni, hogy a játék a hibás-e, de akkor más problem van. :confused:
ASUS M4A88TD-V EVO\USB3, Amd Phenom II X955, Kingston 2G DDR3 1333MHz, Gigabyte GTX 460 768Mb, Corsair PSU 450W, 500Gb+1Tb HDD, Samsung DVD, Audigy 2
Elküldve: 2006. 08. 04. 17:28
Viszont ez a ravatal teljesen felnyomta az agyam.
Valaki árúlja el nekem, meg lehet ezt úgy csinálni, hogy ne haljak meg???
Gondolom igen, hisz másképp elég értelmetlen befejezés volna.
DE akkor hogyan??? Elkezdi tölteni csiga tempóban a két stukkert és végem is...
Help please, egy jó ötletet,
vagy legalább, hogy tudjam, érdemes még visszülnöm ha lehiggadtam.
Elküldve: 2006. 08. 04. 17:34
Idézet: by_ron - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 18:28
Viszont ez a ravatal teljesen felnyomta az agyam.
A fel nyíllal és az egér bal gombjával életre kelted a csávót, miután a Diana megcsókol, és a szádra keni ezzel az ellenszérumot. Miután föltápászkodtál a ravatalozón, jobb, ha kifutsz, és menedékbe vonulsz azon a nagy nílt terepen, vagy a templomban ott fent fedezék mögé, mert ha nem így teszed, akkor kilyuggatnak. És fedezék mögül már szépen le tudod szedegetni majd mindet.
Elküldve: 2006. 08. 04. 19:58
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. júl. 31., hétfő - 14:38
Hát b+ gyerekek, ez nem lehet igaz. Ez nem a game vége, csak közvetlenül a vége előtti rész. Akkorát szívtam most, mint a torkosborz. További erős spoiler gyanús infókért nézzétek meg az sg fórum blood money topikjának FAQ-ját (10. bekezdés), és aki szintén idáig játszotta, és azt hitte (mint én), hogy vége van, az indítsa el újra a game végét, és meglátja, hogy nem játszotta végig.
Ekkorát még sohasem sz*ptam, aki végigvitte ténylegesen, az tudja, hogy miről beszélek.
Csak 1-2 hónapot késtél... Ezt a fórumot se olvastad eléggé, látom. :Đ
Elküldve: 2006. 08. 04. 20:02
Idézet: spidey - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 20:58
Csak 1-2 hónapot késtél... Ezt a fórumot se olvastad eléggé, látom. :Đ
De. Végigolvastam minden oldalát, de azér egy-két post az én figyelmemet is elkerülhette, mer nem vagyok 0-24 online.
Elküldve: 2006. 08. 04. 21:11
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 21:02
De. Végigolvastam minden oldalát, de azér egy-két post az én figyelmemet is elkerülhette, mer nem vagyok 0-24 online.
A figyelemnek nincs köze a "0-24 online"-hoz... Én se vagyok olyan sokat online, de ha egy topik érdekel, minden hsz-t elolvasok, nem minden 2.-3.-ikat.
Szerkesztette: spidey 2006. 08. 04. 21:11 -kor

Súgó
A téma zárva.