Valami ultragáz van a kártyámmal. Az egész azzal kezdődött hogy 61.77 english változatú driverrel a 3DMark03 a 2-ik tesztjénél lekapcsolt a monitor,sötét kép.
De a játékok mentek rendesen. Aztán NFSU 2-t felrakva, (előtte egy hete raktam fel az NFSU 1-et és azzal játszottam egész sokat) egy rövid idő után ugyanazt játszotta mint 3DMark03-nál, monitor lekapcsol. Aztán feltettem egy másik drivert 53.03-ast, és azzal órákig játszottam az NFSU2-vel. Majd késöbb kb fél nappal este (konkrétan ma esnék neki a gamának, erre alig megyek vagy 2-3 percet előjön megint ez a monitor lekapcsol efektus(ez tipikusan olyan mint mikor túlhúzza valaki a kártyát, legalábbis olyankor is ezt csinálja, de nekem nincs húzva, alapon megy sőt kipróbáltam úgy is hogy 250-ről visszavettem 225-re a core frekvenciát, de akkor is ugyan ez a jelenség)Jah és ezek után az NFSU 1-be belépve, már a menüben bejött a monitor lekapcsol efekt.Kipróbáltam egy 40.72 driverrel. Azzal egy kicsit tovább bírja az NFSU2-t, az NFSU 1 viszont megy(mentem vele vagy 20-25 percet és nem jelenkezett hiba) Passzív zalman van a karin, szóval már arra is kezdtem gyanakodni,hogy kevés lenne a hűtés, mert megfogva elég melegnek tünt, de ez is relatív. Kipróbáltam úgy is hogy megvártam míg a kártya csont hidegre lehül és úgy előjön-e a dolog, és sajnos igen(de addigra már fel is melegedett egy kicsit a borda) Sőt kipróbáltam Win ME alatt is,és 56.56-os driverrel 3DMark03-as ugyanott lekapcsol a 2-ik tesztnél ahol XP alatt. Szóval nem tom miven.Azt nem értem hogy hogy ment órákig az NFSU2 mikor utánna semmit se csináltam mégis valami történhetett.Jah meg a 40.72-vel megy az NFSU1 a kettő meg szarozik. Vagy haldoklik a kártyám?? Vagy lehet memóriaprobléma?Már a procit is levettem alapórajelre, meg a memóriabeállítást TURBO-ról BY SPD-re, de nincs változás. Ehez szóljatok hozzá!!!
ui.: Film, 2D, CAD alkalmazásokban eddig nem jött elő ez a probléma.

:confused: