HWSW Informatikai Kerekasztal: The Sims 2. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (19 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Sims 2.

#121 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 09. 20. 00:31

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. szept. 19., vasárnap - 10:13

Akkor itt is kérném szépen a képek törlését, mert én sajnos már nem tudom kiszerkeszteni. A 40 % figyelmeztetés így összességében meg kicsit sok. Nem akarok újra global mod-hoz fordulni, mert hosszú cécó.  :) Korlátozd, vagy mondd meg, hogy egyszerre max. hány képet lehet beszúrni (ráadásul figyeltem, hogy ne .bmp, hanem .jpg legyen!), és akkor azt fogom szem előtt tartani. Illetve kérném a többi moddal a 40% warning felülvizsgálatát.

Köcci; Bepe

20%-ot kaptal, nem 40%-ot
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#122 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 20. 07:20

Idézet: ]{ukac7 - Dátum: 2004. szept. 19., vasárnap - 21:06

tud vki segiteni? :confused:

Falat ugy festesz ahogyan szonyegezel. Mit nem csinal?

"Kertbe" epiteni vagy "kerben" epiteni? Vagy "kert beepiteni"?  (tanuljunk mar meg magyarul konyorgom)
Sony VAIO Type G

#123 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 07:29

Egész hétvégén játszottam. 800 DUron és radeon 9000. Lehet játszani 1024ben minimál graffal, még egyszer sem volt olyan, hogy akadás miatt valamiről lemaradtam volna. 2 szobás a házam, van gyerek is, lány. Nagyon királyul meg van csinálva, hogy a kisgyerek nyomatja négykézláb, meg megtanítani járni, beszélni, bilizni. Nagyon tetszik.

Falfestés: build mód, ecset tool.

Egyszer már megtaláltam, hogyan lehet a telket forgatni, de elvesztettem. Melyik gomb?

Család kiköltöztetése: Neighborhood, family roster, első ikon.

Ház rombolása: Neighborhood, houses and lots, és ott a bulldózer, de csak akkor, ha a család ki van költöztetve.

Mire akartam még válaszolni? Nem emlékszem. Tök fura volt 2 nap sims után visszatérni a való életbe, hogy nincs állásmentés, visszatöltés, kattintgatás. Lehet valaki velünk is simset játszik? :)
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#124 Felhasználó inaktív   Gab3c 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 07:41

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 8:29

Egyszer már megtaláltam, hogyan lehet a telket forgatni, de elvesztettem. Melyik gomb?

Bal gomb, mint a targyak forgatasa.
Sony VAIO Type G

#125 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 07:47

Idézet: Gab3c - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 6:41

Bal gomb, mint a targyak forgatasa.

Ezt az egyet nem próbáltam ki :)

#126 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 09:03

Vállalt már valaki 2 gyereket? Nekem már 1-től is égnek állt a hajam. Még jó hogy van energizerem, ami fullra tölti a simek összes értékét az environment kivételével. Másképp széthaltak volna.

#127 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 09:17

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 10:03

Vállalt már valaki 2 gyereket? Nekem már 1-től is égnek állt a hajam. Még jó hogy van energizerem, ami fullra tölti a simek összes értékét az environment kivételével. Másképp széthaltak volna.

Én vállaltam 2-t, szerencsére csecsemőként nem volt sok gond velük. Amúgy ti miben fürdettétek a kisdedet, nekem csak a csap alatt sikerült. :D
Amikor tud 4kézláb "járkálni" azon fostam, nehogy beleessen a medencébe, szórakázzon a grillsűtővel, mert a budiban rendszeresen turkált. :lefety:
Titeket nem idegesítenek, hogy néha milyen balfszok tudnak lenni a simek, néha már ott voltam, hogy letörlöm az egészet.

Ami még tetszik az első részhez képest, hogy valamelyest bele lehet szólni a munkájába is, gyak. 3 választást ad néha és ha jól válaszoltűl jó esemény történik, ha nem nem. Egyszer így buktam 15k-t, mert nem mentem golfozni, inkább edzett a srác. Másik hapsi meg így lett tábornok, őt már helikopterrel hozzák haza. :p
Otthon már minden jóm meg van, kvantumszámítógép, 1000colos plazma tévé, medence, 6 szoba (igaz még csak emelet nélkül), minden van na.
Vkit vittek már el ufok?  :think:

Embert hogyan lehet kipaterolni a házból? Anno összejött az egyik hapsi a bejárónővel, bejöttek egymásnak, azt mondtam neki költözzön be, jól jött mert embert ismer, de már kezd idegesíteni, hogy állandóan rinyál.

Szerkesztette: L2GS-11 2004. 09. 20. 09:20 -kor

"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#128 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 09:55

Én kádban fürdettem a kicsit.

Munkával kapcsolatos választások: ezen bukta el a pasi 3 munkahelyét, mindig rosszul döntöttem és kirúgták. :)

#129 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 10:38

Hmm, eddig csak a tipegőt tudtam ott mosdatni, akkor lehet a csecsemőt is?  :think:

Némelyik karakternél megjelenik, hogy szeretne venni egy bárt (+500 mittoménmilyen pont), azt hogyan lehet?
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.

#130 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 11:34

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 9:38

Hmm, eddig csak a tipegőt tudtam ott mosdatni, akkor lehet a csecsemőt is?  :think:

Némelyik karakternél megjelenik, hogy szeretne venni egy bárt (+500 mittoménmilyen pont), azt hogyan lehet?

csecsemőt nem mosdattam :) viszont a pelenkázóasztallal sem tudtam mit kezdeni. Bárt néztem valahol, de nem nagyon emlékszem, ha jól emlékszem, valahol a játékoknál van. Vagy nézd meg az outdoor miscellaneous cuccoknál. (három karika)

#131 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 12:08

Van pelenkázóasztal, csak akkor lehet használni, ha a csecsemő bekakkantott és terjeng a szaga, akkor lehet vmi change diaper, de lehet az ágyban is, csak akkor a használtat ledobj a földre.. :D

#132 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 20. 14:54

Idézet: rage - Dátum: 2004. szept. 19., vasárnap - 17:53

Létezhet olyan, hogy a program nem szereti a Hyperthreading-et?
A readme-ben az áll, hogy a GeForce utolsó driverével nem igazán megy együtt
jól a Hyperthreading.

Csak azért kérdezem, mert 3 gépen próbáltam ki, ebből kettőn működik:

1., Athlon 2000+ , 1 GB RAM , Radeon 9200 (4.9 cat) XPSP2

2., P III 1 GHZ / 512 MB Ram /GEF 3 61.76-os driver, Win98

S ezen a gépen pedig kidobál állandóan application crashed üzenettel,
sőt, volt már lefagyás meg kék halál is :

P IV 2.8 GHZ , 1 GB Ram, Radeon 9800 Pro , XPSP2

Igazából a különbséget , ami mindből kilóg, a Hyperthreading-ben látom
Mennyit vesz vissza a gép teljesítményéből annak a lekapcsolása?

A HT-nek elvileg játékokban semmi gyakorlati haszna nincs én úgy tudom. Max. a töltésidő rövidebb. Viszont a programoknál rengeteget számít. Akkor lehet hyperTT van a dologban. Nekem is aktiválva van mindig (nem azért vettem htset hogy dísznek legyen) egy gagyi bug miatt nem fogom minden bekapcsolásnál a biost szenvedtetni. Viszont én a 53.03 drivert használok ti4200-al.

Nekem ez a bajom :

„PROBLEM: Game crashes soon after starting.

Some recent NVIDIA drivers have problems when running when Hyperthreading is enabled on your processor. Try updating your driver first. If this doesn't help, turning off Hyperthreading in your BIOS will workaround this issue. If you have no idea what Hyperthreading or BIOS is, it's probably not worth messing around with this stuff. Contact your video card manufacturer for assistance.”

Lehet felkellene raknom a 61.77-es drivert :

„PROBLEM: Interface panels and buttons may disappear or turn a solid blue color.
CARDS: GeForce 4 series
This is a known bug in some older drivers (before version 6177). Upgrading to the latest manufacturer's drivers will resolve this.„

/OFF a far cry 1.1 patch kijavítja a 61.77-es driver bugjait ? thx.
Bocsika a sok idézetért
/ON
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#133 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 09:14

Idézet: Gab3c - Dátum: 2004. szept. 20., hétfő - 8:20

Falat ugy festesz ahogyan szonyegezel. Mit nem csinal?

gyakorlatilag semmit nem tudok a butorozason kivul.
se festes, se padlo lerakas, se a kertben valo melot nem tudok.
ramegyek egy szinre a festesnel es semmit nem csinal.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#134 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 10:51

Idézet: ]{ukac7 - Dátum: 2004. szept. 21., kedd - 10:14

gyakorlatilag semmit nem tudok a butorozason kivul.
se festes, se padlo lerakas, se a kertben valo melot nem tudok.
ramegyek egy szinre a festesnel es semmit nem csinal.

Az ecset a festés, rámész, kiválasztod bal oldalt, hogy milyen fajta legyen(kő, tapéta, festés, stb), majd jobb oldalt kiválasztod a mintát, majd rámész a falakra (megjelenik a falon, hogy az hogy fog kinézni) és ugyanúgy, mintha falat húznál kifestesz. A módszer ua a szönyegezésnél, csak a földre, padlóra kell rakni.

#135 Felhasználó inaktív   J ▪ B 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 11:26

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2004. szept. 21., kedd - 11:51

Az ecset a festés, rámész, kiválasztod bal oldalt, hogy milyen fajta legyen(kő, tapéta, festés, stb), majd jobb oldalt kiválasztod a mintát, majd rámész a falakra (megjelenik a falon, hogy az hogy fog kinézni) és ugyanúgy, mintha falat húznál kifestesz. A módszer ua a szönyegezésnél, csak a földre, padlóra kell rakni.

Én speciel falat se tudok felhúzni :)
Most lehet aztán, hogy ennyire béna vagyok, ami elég égés, tekintve, hogy Sims1-el vagy egy évig nyomtam napi 2-3 órát :D

#136 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 11:36

:eek: :D

Paraszt amúgy a progi, mert a telek határától számított 2. négyzetre tudsz csak először falat húzni, szal ki marad egy sáv. Lehet ez a baj, lehet nem, pedig sztem ugyanúgy kell csinálni, mint az 1-ben, vagy más a probléma (nem rád gondolok :D ).

#137 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 09. 21. 11:58

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2004. szept. 21., kedd - 11:51

kosz, de az 1ben tudtam csinalni, itt meg nem.
meg viragot sem tok ultetni, semmit. :(
festesnel ramegyek a fara, de csak a sima kulzor van ott es semmit nem csinal, hiaba kattingatok.
nem ertem...

#138 Felhasználó inaktív   L2GS-11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 12:17

Akkor a progival lehet vmi, mert én meg egy ágyat nem tudok arrébb tenni, mert azt irja rá, hogy object in use. Be van ágyazva, senki sem alszik rajta...  :think:  Végén csak úgy sikerült eltávolítanom, hogy felgyújtottam a szobát... ez pedig nem volt egyszerű, sűtő a szobába, kb 40 spagetti után sikerült is a művelet, igaz egyik simem is odakozmált, igaz az egész csak kisérlet volt. Ja és ez a sim akkor gyökér volt, hogy a budin ülve észrevette a lángot  :confused: és átrohant az egész házon, hogy a tüzet nézve szénné égjen..

#139 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 12:19

Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2004. szept. 21., kedd - 13:17

Akkor a progival lehet vmi, mert én meg egy ágyat nem tudok arrébb tenni, mert azt irja rá, hogy object in use. Be van ágyazva, senki sem alszik rajta...  :think:  Végén csak úgy sikerült eltávolítanom, hogy felgyújtottam a szobát... ez pedig nem volt egyszerű, sűtő a szobába, kb 40 spagetti után sikerült is a művelet, igaz egyik simem is odakozmált, igaz az egész csak kisérlet volt. Ja és ez a sim akkor gyökér volt, hogy a budin ülve észrevette a lángot  :confused: és átrohant az egész házon, hogy a tüzet nézve szénné égjen..

Hát ez :lol:
Tyraan - Artum Inferniti

#140 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 21. 13:08

Idézet: Jareth - Dátum: 2004. szept. 21., kedd - 13:19

Hát ez :lol:

hat az! :D :nevet2:

Téma megosztása: