De ezenkívűl tényleg nem hozott sok új változást a játék, nagyobb lett, talán egy kicsivel szebb, de ennyi.
The Sims 2.
Elküldve: 2004. 09. 18. 11:36
Te befekszel az ágyba relax-al, megkéred a társadat, csatlakozzon. Elvagytok, aztán egy hirtelen mozdulattal átkaralod, közben óvatlan pillanatban megcsókolod, ha jó vagy nála (a relationship-nél mind2 csík/érték 100 körül van), akkor rámászol (make out), ez után már nyert ügyed, ha nem utasítanak vissza és jöhet a woohoo
. Csináltam már kádban is (love tube vagy mi, presztízs cucc). Elvileg lehet publicban vagy között, erre lennék én kíváncsi
Volt, hogy napjában többször is...
De ezenkívűl tényleg nem hozott sok új változást a játék, nagyobb lett, talán egy kicsivel szebb, de ennyi.
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.
Elküldve: 2004. 09. 18. 11:44
Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 12:36
...ezenkívűl tényleg nem hozott sok új változást a játék, nagyobb lett, talán egy kicsivel szebb, de ennyi.
Ne mondjátok már, hogy ennyit b@xkódtak ezzel a játékkal évekig, majd kijött 4 CD-sen, és tök ugyanaz, mint az első rész!
Szerkesztette: bepe_79 2004. 09. 18. 11:44 -kor
Elküldve: 2004. 09. 18. 11:57
Valaki segítsen,hogy ez mit jelenthet mert már másodjára b@sz ki az asztalra ezzel a dumával és már kezd idegesíteni. 

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
directx 9c lehetnek ilyen hatásai ?

directx 9c lehetnek ilyen hatásai ?
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]
Elküldve: 2004. 09. 18. 12:09
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 12:44
Ne mondjátok már, hogy ennyit b@xkódtak ezzel a játékkal évekig, majd kijött 4 CD-sen, és tök ugyanaz, mint az első rész!
Nekem még pár perc, és meglesz a full, de én úgy fogom kipróbálni, hogy 0 percet játszottam az 1. részével. Az nagy gáz, vagy legalább érdekes lesz?
A grafika milyen? Mekkora terepeket lehet bejárni? A házban vannak új berendezési tárgyak? Újítások? Pls meséljetek már valamit, amíg nem tudom megnézni! 
Bejárható terüle: gyak a telked
Berendezési tárgyak: itt már fejlődés, nem kell agyonpeccselni a játékot jobb cuccokért, vannak újak is, kontrétat most nemtok mondani.
Új dolgok: öregednek a simek (csecsemő, kölyök, tini, felnőtt, öreg)
Javítottak a szociális dolgokon, de úgy érzem nagyon rámentek erre a smárolós, woohoozós dologra..
Grafika: Szaggatt, nem túl szép, nem túl rona, olyan a mint az előbbi képen.
Könnyebb barátokat szerezni, nem is vesznek el olyan hamar, bár az akkora ökörség, hogy a simek éjjel keresnek engem, hogy ez és ez tudom-e telefonhoz adni.
Megint semmi célja nincs a játéknak, sztem.
Elveszek egy csajt, összehozunk pár gyerköcöt, békességben megöregszünk és uninstall.
Ez lesz nálam a Sims2 életútja.
"Everyone is busy to find out what happened in the first second after the Big Bang, I’m curious what was in the before seconds…" S.G.
Elküldve: 2004. 09. 18. 12:32
Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 13:09
Megint semmi célja nincs a játéknak, sztem.
Elveszek egy csajt, összehozunk pár gyerköcöt, békességben megöregszünk és uninstall.
P.S.: ...csak ott a vége nem az uninstall, hanem a halál... :o
Szerkesztette: bepe_79 2004. 09. 18. 12:33 -kor
Elküldve: 2004. 09. 18. 16:58
Hi!
Felraktam a Direct X9.0c-t, de hiába. Nem indul el, a game, hanem ez van helyette :confused:

Mit kezdjek vele szerintetek?
Felraktam a Direct X9.0c-t, de hiába. Nem indul el, a game, hanem ez van helyette :confused:

Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"
Elküldve: 2004. 09. 18. 17:01
Idézet: Samm - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 17:58
Hi!

hát, amíg nem írod le milyen videokarid van milyen driverrel, addig nehéz..... No és persze milyen verzió? Mert van belőle egy nuked is....
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2004. 09. 18. 17:06
HW: Voodoo 3 SW: Sztem amit az Xp felrakott
A DirectXet meg a Mircosoft oldaláról szedtem. (DirectX 9.0c End-User Runtime)
(Nem az én gépem:p)
Szerkesztette: Samm 2004. 09. 18. 17:08 -kor
Majd nem gondolok ilyeneket, ha nem csinálsz olyanokat, hogy ilyeneket gondoljak!"
Elküldve: 2004. 09. 18. 17:42
Felraktam a 0.9 Beta 10 drivert, de ezzel sem megy, annyi változott, hogy fekete kép egy pillanatra, aztán hibaüzenet, és megint fekete kép egy pillra. Gondolom akkor indul/lép ki a jatek
Elküldve: 2004. 09. 18. 17:45
Aki azt mondja hogy alig szebb mint az első rész....hát ott valami nem stimmel szerintem...
Szvsz eszméletlen ahogy kinéz full grafon! Csak megfelelő gép kell hozzá...
Ps: a karakterek animációja is brutál szerintem... pl: ahogy a szendvicset csinálják (kenyeret ken, felvágottat majd sajtot rak rá...iszonyat
)
Üdv: Crys
Ps: a karakterek animációja is brutál szerintem... pl: ahogy a szendvicset csinálják (kenyeret ken, felvágottat majd sajtot rak rá...iszonyat
Elküldve: 2004. 09. 18. 18:08
Idézet: Samm - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 18:06
HW: Voodoo 3 SW: Sztem amit az Xp felrakott
hat mivel a voodoo3ban t&l sincs es mar generaciokkal van hatrebb, cirka a dx6 tudja kiaknazni a tudasat, igy asszem ezen ne lepodj meg
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.
Elküldve: 2004. 09. 18. 19:15
Idézet: playback - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 19:08
hat mivel a voodoo3ban t&l sincs es mar generaciokkal van hatrebb, cirka a dx6 tudja kiaknazni a tudasat, igy asszem ezen ne lepodj meg
Plusz D3D alatt nem tud truecolort. Anno emiatt b*sztam ki a gépből, amikor a Myst 3 kiírta, hogy ugyan nem fog D3D-ban működni. Amúgy meg szvsz jobb ha el se indul, mert csak elsírnád magad.
Elküldve: 2004. 09. 18. 19:16
Idézet: L2GS-11 - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 12:36
Te befekszel az ágyba relax-al, megkéred a társadat, csatlakozzon. Elvagytok, aztán egy hirtelen mozdulattal átkaralod, közben óvatlan pillanatban megcsókolod, ha jó vagy nála (a relationship-nél mind2 csík/érték 100 körül van), akkor rámászol (make out), ez után már nyert ügyed, ha nem utasítanak vissza és jöhet a woohoo
. Csináltam már kádban is (love tube vagy mi, presztízs cucc). Elvileg lehet publicban vagy között, erre lennék én kíváncsi
Volt, hogy napjában többször is...
koszi!
de a kertbe epiteni es falat mazolni hogy kell?
sehogy nem akarja csinalni.
bejarhato terulet: azert ugy gondoltam, hogy ebben lesz elorelepes, hogy a varosban (?) majd boklaszhatok.
nekem ha mar 2nel tobb ember van a teruleten, akkor akad.
(amd 2500+, 512 ram, ati 9600 128 mb)
a parkrol meg ne is beszeljunk, mikor vagy 5-6 ember van ott.
nem baj, majd a peccs helyeg orvosaoljak ezt is.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 09. 18. 19:18
Idézet: Crys - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 18:45
Aki azt mondja hogy alig szebb mint az első rész....hát ott valami nem stimmel szerintem...
)
nekem fullon van es nem vagyok elajulva tole.
bar nem egy doom3 grafo.
meg az is kevesebbet tolt, mint ez.
"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."
Elküldve: 2004. 09. 18. 19:19
Idézet: ]{ukac7 - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 20:16
koszi!
bejarhato terulet: azert ugy gondoltam, hogy ebben lesz elorelepes, hogy a varosban (?) majd boklaszhatok.
Na, majd jól megnézem P4 2.53 GHz + 512/400 DDR + R9500PRO-val. Ha akadni fog, megeszem a kalapomat...
Elküldve: 2004. 09. 18. 20:08
Idézet: ]{ukac7 - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 20:18
nekem fullon van es nem vagyok elajulva tole.
bar nem egy doom3 grafo.

bar nem egy doom3 grafo.
1 giga ramom van, a D3 jóval többet töltött.
Elküldve: 2004. 09. 18. 22:28
Eszméletlen jól néz ki a játék (ingame terep)! Megnéztem, és tátva maradt a szám nekem is. Aki látta az első rész (én speciel csak távolról mikor kis uncsim nyomta az ő gépén) tré gagyi grafikáját, annak van viszonyítási alapja. Na meg gondolom az sem mindegy, hogy nem Voodoo3-on próbáltam, hanem C3D Radeon 9500 PRO full dx9-es kártyán. reflection + shadows + ps on + minden high +1024x768, és gyönyörűséges kép tárul az ember elé dx9-es kártyával. Mindjárt próbálok is képet lopni, csak hogy lássátok...
Elküldve: 2004. 09. 18. 22:42
Na, akkor lássuk, hogy mit tudott most az én gépemen itthon dx9-es card-al

Üdv: Bepe

Üdv: Bepe
Elküldve: 2004. 09. 18. 22:44
Ja, és mindezt úgy (mind ingame kép, amit most loptam), hogy cat 4.9 b-ben truform off, noaa + noaf.
Elküldve: 2004. 09. 18. 23:16
Idézet: Samm - Dátum: 2004. szept. 18., szombat - 15:58
Hi!

A szöveg vége megegyezik az én bajommal (lásd fenti képen!). a kártyád tudja a ps 2.0?
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

Súgó
A téma zárva.