Elküldve: 2005. 05. 19. 18:23
Idézet: JoCkAs - Dátum: 2005. máj. 19., csütörtök - 17:14
Tévedsz...nem hiányzik és NEM is vennék ilyen megoldást, mert NEM tartom hasznosnak! Egy 2.procira inkább költenék!
Csak tudnám miért kell itt állandóan az ATI miatt kötekedni...na mind1, látom itt is az van, mint az egész országban...NV mánia! Én igyekszem visszatartani magam, erre meg a másik tábor kezd el kötekedni!
Teljesen mindegy részemről, hogy ATI vagy NV...az SLI megoldásokat nem tartom hasznosnak!
ui: elegem van már abból, hogy NV így, az ATI meg úgy....MOST mind a kettő ott van egymás mellett! Légyszives legalább ilyenkor kerüljétek az ilyen fl@meket....én igyekszem!
Részemről PEACE!!!
sztem meg eleg hasznos a SLI !!!!
Hisz igy tobb pontot tudnak csinalni haromdemarkba meg par tesztbe es az sokkal jobb mar ugy igen

A jatekokban nincs 2x teljesitmeny, de azert ott is produkalnak /mar amelyik tamogatja/.
Szoval akinek van penze annak igenis hasznos a Sli es abbol tudnak is profitalni vagy is tud profitalni az NV

nem olyan foldhozragadtak am...
En spec nem vagyok egyik parti se attol fuggetlenul, h 6600gt-m van.Mind a 2 ceg eleg ge*i.1iket se kell felteni..viszont, az Ati annyira nem ciga*y mint az NV de neki se sok kell ...
---------(.:.CS4EVER.:.)---------
ATA 133 kabel,1.44 floppi,zöld-fehér ház,koollink 12V-os 8centis hátsóhűtő,Realtek hálokaresz,
Genius 800huf-os egér+porsés egérpad(By favour of GEMBALLA Germany),2GB Virtuális Memoria,
Poci + anyulap + vinyo + cd + grafikuskaresz + megjelenitö + hanglökés élő! + memoria + 21422pötty Mark2001 :)