Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. okt. 8., péntek - 14:46
Nos, elárulom, 19 éves vagyok, és rengeteg pc megfordult már nálam. Összeraktam, szétszedtem, bővítettem, javítottam. Eddig soha nem volt semmi baj, mostanáig.
Tegnap elegem lett belőle, hogy miért olyan k*va magas a cpu hőmérséklete, pedig Zalman venti volt rajta(tiszta réz). Magas azt jelenti, hogy kb 60fok. Szépen leállítottam a gépet, levettem az oldalát.
HOZZÁTESZEM: fáradt és ideges voltam/vagyok.
Iszonyat nagy hibát követtem el. Megfogtam a zalmant úgy ahogy van és egy könnyed mozdulattal "leemeltem". Félretettem. Majd veszem elő a hőpasztát és.... mit látok. Szép fehér foglalat, üresen. Igen. Kitéptem a CPU-t a helyéről, úgy, hogy le volt szorítva. Nagy nehezen leszakítom a zalmanról, megnézem a cpu hátulját... és igen. Rengeteg lába megsérült, egy le is tört!
és igen. POST screen bejön, mondja CPU változott -> check BIOS.
ok, minden beállít, felismerte: A64 3200+.
Működik...
Nem'tom, hogy egy láb letörése milyen következményt vonhat maga után, de szvsz rohadt mázlista vagyok.
Én ugyanígy jártam, de nekem nem lett semmi baja a lábaknak....szvsz a glacialtech gyári pasztájához annyira hozzáragadt, hogy egyszerüen még a hűtőröl is alig bírtam leszedni a procit....

Súgó
A téma zárva.