Idézet: poopa - Dátum: 2004. jún. 13., vasárnap - 15:01
1) És a Te vágyadban milyen procit raksz bele? 240? 242, 244, 246? Persze reálisan gondolkodva. Mert hát az árak is brutális emelkedésbe kezdenek úgy 244-től.
2) Ja és a 240-esnél az 1400 a valós órajel? Ha valaki ilyenen töri a fejét, abban felmerül ez a kérdés. Hát most tisztázzuk!
3) Végezetül milyen hűtést képzelsz rá? Mert én minimum víz, de szivem szerint gáz hűtést gondolnám. Bár a léghűtés nem tudom elég lenne-e. Persze 100 Db-n biztos hűtené, de azért ez mégis csak asztali gép lesz és nem pedig az őrült "visitó" ventillátorhang gerjesztőhely. Volt egy Tom's Harware-es film, amiben mutattak egy ilyen redszert léghűtéssel, de annak olyan hangja volt mint egy állat. Rövid távon is emberkínzó.
Körül kéne nézni messzi-messzi uniós tagállamokban, mert lehet, hogy nem is túl drágán be lehetne szerezni mondjuk egy 242-est vagy 244-est. Ne adj isten 246-ost. A fene se tudja, az viszont tuti, hogy nem itthon kéne venni. A garitól meg nem félünk, mert hát: (nem félünk a farkastól, esz meg csak.....)
üdvözlettel
poopa
1) Természetesen a vágyálom a 2 db 250-es.
2) Igen, az Opteron 240 (minden x40) 1400 MHz-en ketyeg.
3) A 146-omat simán hűti a gyári venti is, szerintem egy jól szellőző házban 2 db jobbfajta GlacialTech szintű alu hűtő teljesen megfelel.
Opteron 246-ot 441 $-ért látok most a legnagyobb online üzletekben.

Súgó
A téma zárva.