Idézet: charlie - Dátum: 2009. márc. 30., hétfő - 7:34

Nem néztem utána, de teljesen belefér a képbe, hogy annak forgalmazáast is megszüntették.
(megjegyzem, az alkohol lázmérőt elég nehezen olvasom le, alig látszik a vékony csíkja)
Látom mekkora falme-t kavartam. Sokan kapaszkodnak a higany mérgező vonalba, ami nem is baj.
Most megpróbálom elterelni másik irányba, ami szerintem a valós irány:
A higany mérgezése kifogás. A lényeg az elemes kütyük fogyasztásának a növelése.
Én éltem olyan korban, olyan helyen, amikor, és ahol válság volt. Nem ilyesmit jósolnak most is?
Azon a helyen és abban a korban elég sok mindent nem lehetett kapni. Többek között elemet sem nagyon.
A TV digitálissá alakítását is eröltetik. Mert nem mind1, milyen formátumban sugározzák a szellemi moslékot.
Meg a ZRT. Hogy akiket érint, a pénzügyi szakemberek, meg tudják különböztetni a nyílt RT-t, a zárttól. Mert nem egyszerű ám, így nem lehet tőzsdézni. Mert állítólag EU előírás. Ezért az összes olyan RT-ből ZRT lett, amelyik amúgy az EU-ban KFT-nak ven bejegyezve. (BKV, POSTA, stb.)
Olyan, mintha a szabályozásokat egy másik valóságból gyakorolnák.
Ja, és szerintem az összes autós átülhet tőlem kerékpárra. Engem nem zavarna.
Úgy vélem, ha valaki feltalálná az elemmel működő reklámszatyrot, azt előbb utóbb
kötelezővé tennék. Mert mennyire környzetszennyező a sima nylonszatyor.
Mi minden működik elemmel a lakásban? Mert én már lassan hülyét kapok ezektől.
5 éve elekztem felvinni a manager kalkulátorba, hogy melyik kütyübe milyen típusú elem való, hogy vásárlásnál ne legyeg gondba, ha éppen olyan helyen járok. (Ja, most 2 hete keresek CR2032-es elemeket, és mindenhol azt mondják, már hónapok óta nincs.)
Elkezdtem az elemes kütyük számát csökkenteni, erre tessék, most megint növekedni fognak....
A lényeg, hogy évente egy alkalommal 1 órára oltsuk el a lámpákat, oszt minden jó lesz.