Idézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 25. 18:39
Hogy hogy nem? Gyíkember-e vagy. Pedig a Zufós topikban nagy nőfaló hírében mutatkoztál be. Lehet azt piálás nélkül?

Te csak piásan tudsz dugni, vagy mi?
Most szombaton voltam egy szülinapi buliban, 6 fős társaság. 4-en beittak, de nem kicsit, a végén a szülinapos ünnepelt a földön fetrengett. Egy nő meg én nem piáztuk szét magunkat, össze is jöttük, jól megdu...ööö...megdolgoztam még aznap. Holnap lesz vele a következő randi.
Ui: ja, pl. múlt héten volt csajozás kedden, csütörtökön, pénteken, szombaton (akkor volt szülinapi bulibeli nővel); most volt tegnap; meg van szervezve már csütörtökre (aznap szintén a szülinapos buliból való nővel), van szervezve valaki péntekre, a hétvégére még nincs semmi program.
És most még úgy vedd, hogy le vagyok robbanva, edzésben is pihenek a héten. Elkapott valami durva betegség, fájt több izmom, baromi könnyen meghúzódtam, meg néhány inam is fáj.
Általában minden este vagy szex, vagy edzés. Pénteken délután edzés, este szex, hétvégén meg délelőtt edzés, délután/este szex.
Sok ismerős azt mondja rám, hogy beteges, amit művelek.
És nem piázok. Na, hogy bírom?
Ui2: egyébként nincs káros szenvedélyem, nem iszom, nem játszom szerencsejátékot, nem dohányzom (néha-néha, nagy ritkán 1-1 szál cigit elszívok, de azt nem nevezném dohányzásnak).
Szerkesztette: Sparow2 2011. 05. 25. 18:16 -kor