HWSW Informatikai Kerekasztal: DVB-T - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

DVB-T Digitális földfelszíni műsorszórás Értékeld a témát: ***** 1 szavazás

#2021 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 26. 09:33

OFF: http://index.hu/kult...evezunk_ingyen/
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#2022 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gyulavitéz - Dátum: 2010. 09. 26. 10:33

Meglennék nélkülük... Hiradó van máshol is, a filmeket meg úgyis este 10-kor kezdik, akkor meg már nem ül le senki egy két órás filmre. A sok hulladék, ami főműsoridőben megy meg nem érdekel.

#2023 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 13:24

Üzenet megtekintéseIdézet: szucsati - Dátum: 2010. 09. 30. 11:13

Meglennék nélkülük... Hiradó van máshol is, a filmeket meg úgyis este 10-kor kezdik, akkor meg már nem ül le senki egy két órás filmre. A sok hulladék, ami főműsoridőben megy meg nem érdekel.

Nemtudom mit erősködnek az kéne velük csinálni mint a sláger meg danubius rádióval,megvonni a jogot tőlük az országos sugárzásra és annyi és akkor terjeszthetik magukat kábelen és kérhetnek a szennyükért milliókat.Fél év alatt el tűnnének a köztudatból is és a kutya se lenne rájuk kíváncsi.

Szerkesztette: byebye hwsw 2010. 09. 30. 13:25 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2024 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 13:37

Üzenet megtekintéseIdézet: byebye hwsw - Dátum: 2010. 09. 30. 14:24

Nemtudom mit erősködnek az kéne velük csinálni mint a sláger meg danubius rádióval,megvonni a jogot tőlük az országos sugárzásra és annyi és akkor terjeszthetik magukat kábelen és kérhetnek a szennyükért milliókat.Fél év alatt el tűnnének a köztudatból is és a kutya se lenne rájuk kíváncsi

O istenem, mar megint ez a marhasag. Pont azert izmozhatnak mert a foldin mar csak olyanok nezik oket akiket magasrol lesz.rnak a hirdetoik. Tehat szamukra tok mindegy hogy a foldi sugarzasban nezhetoek vagy sem, beveteluk nem abbol van.

Egyebkent meg a jovo ev vegen pont az lesz amirol almodozol: megszunik a foldi sugarzas (amire a kereskedelmiek evente milliardokat koltenek a koncesszios dij es az AH-nak fizetett sugarzasi dij formajaban), es csa a MinDigTv digitalis adasa marad, amin mar ma is barki indithatna ingyenes kereskedelmi tevet.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2025 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 17:22

Ezek után a boltok visszaveszik a kártyafogadó nélkül árusított beltériket?
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#2026 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 15. 17:18

Üzenet megtekintéseIdézet: csozsi - Dátum: 2010. 09. 30. 18:22

Ezek után a boltok visszaveszik a kártyafogadó nélkül árusított beltériket?

Te visszavennéd? :p

#2027 Felhasználó inaktív   skynet0 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 28. 10:04

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék különböző tapasztalaokról a DVB-T-t illetően. Tényleg nem tudok sokat róla, hogy mi van a piacon, mit érdemes venni, mit nem, mi az ami ingyenes ha megveszem a vevőt és aztán mi az a plusz amiért fizetni kell. Már írtam egy másik hasonló topicba is, de ott egyelőre nem válaszoltak.

előre is köszi

#2028 Felhasználó inaktív   burton 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: skynet0 - Dátum: 2010. 10. 28. 10:04

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék különböző tapasztalaokról a DVB-T-t illetően. Tényleg nem tudok sokat róla, hogy mi van a piacon, mit érdemes venni, mit nem, mi az ami ingyenes ha megveszem a vevőt és aztán mi az a plusz amiért fizetni kell. Már írtam egy másik hasonló topicba is, de ott egyelőre nem válaszoltak.

előre is köszi

Hello!

Én sem vagyok tisztában a jelenlegi kínálattal, de hallomás alapján úgy tudom, hogy az Alcor nevű cégnek vannak olyan tuner-ei, amiket ha megveszel pár csatornát tudsz nézni mindenfajta havidíj nélkül.

#2029 Felhasználó inaktív   FLaszlo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: skynet0 - Dátum: 2010. 10. 28. 10:04

Sziasztok!

előre is köszi

Itt láthatod hogy milyen ingyenes & fizetős csatornák vannak:
http://mindigtv.hu/E...to_musorok.aspx

Én egy ilyen beltérit vettem a tesómnak, csak a szabad csatornákhoz:
http://www.strongsat...dex.php?id=1949

A manapság kapható LCD & plazma TV-k nagy részében már van megfelelő tuner a szabad csatornák vételéhez.

#2030 Felhasználó inaktív   skynet0 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: FLaszlo - Dátum: 2010. 10. 28. 11:39

Itt láthatod hogy milyen ingyenes & fizetős csatornák vannak:
http://mindigtv.hu/E...to_musorok.aspx

Én egy ilyen beltérit vettem a tesómnak, csak a szabad csatornákhoz:
http://www.strongsat...dex.php?id=1949

A manapság kapható LCD & plazma TV-k nagy részében már van megfelelő tuner a szabad csatornák vételéhez.

Na ez amit linkeltél nekem úgy tűnik kb mindent tud:) Vagy tévedek, van olyan funkció, ami nincsen ebben benne? És lehet bamba vagyok, de árat sem látok sehol. Karácsony lesz meg minden, de ha lehet nem akarok belegatyásodni.

#2031 Felhasználó inaktív   boticelli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 11:47

Üzenet megtekintéseIdézet: burton - Dátum: 2010. 10. 28. 11:17

Hello!

Én sem vagyok tisztában a jelenlegi kínálattal, de hallomás alapján úgy tudom, hogy az Alcor nevű cégnek vannak olyan tuner-ei, amiket ha megveszel pár csatornát tudsz nézni mindenfajta havidíj nélkül.

Igen ez így van. Ezek a csatornák analógon ingyen befoghatók, ezért gondolom digitálisan is ingyenesnek kell lenniük. Pontosan nem tudom, hogy milyen vevők vannak az alcornál, körül kell nézned. Kérdés, hogy mire van igényed.

#2032 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 11:56

Idézet

Digitális TV - minőség havidíj nélkül

A MinDig TV a Magyarországon 2008 végén elindult digitális földi televíziós szolgáltatás, melynek keretében előfizetési díj nélkül elérhető SD és HD minőségű programok vehetők tetőantennás vétellel, kiváló minőségben. A digitális műsorok vételéhez egy jelátalakító berendezésre (DVB-T MPEG-4 HD dekóder) van szükség.

Jelenleg a szabadon fogható kínálat részét 7 tévécsatorna képezi: az RTL Klub, a TV2, az m1 HD, az m2 HD, a Duna TV HD és a Duna II Automónia, valamint tesztjelleggel az Euronews programja. Elérhető továbbá a NeoFM rádiócsatorna és tesztjelleggel a Magyar Rádió 3 csatornája (mr1, mr2, mr3).

A MinDig TV Extra (www.mindigtvextra.hu) szolgáltatás keretében kódolt formában, előfizetési díj megfizetésével további 10 csatorna (National Geographic, AXN, Film+, Cool, SportKlub, Disney Channel, FEM3, Hír TV, ATV és a Private Spice) programja érhető el.

Aztán januártól a két szennycsatorna mit akar, majd kiderül.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)

#2033 Felhasználó inaktív   skynet0 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: boticelli - Dátum: 2010. 10. 28. 11:47

Igen ez így van. Ezek a csatornák analógon ingyen befoghatók, ezért gondolom digitálisan is ingyenesnek kell lenniük. Pontosan nem tudom, hogy milyen vevők vannak az alcornál, körül kell nézned. Kérdés, hogy mire van igényed.

na akkor már hallottam két márkát. tapasztalatok, vélemények?

#2034 Felhasználó inaktív   robotgep 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 12:40

Én az alcort ajánlanám neked. Egyik haverom most vett egy Alcor HD 1500-at és teljesen megvan vele elégedve. És még nem is volt drága.

#2035 Felhasználó inaktív   burton 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: skynet0 - Dátum: 2010. 10. 28. 12:15

na akkor már hallottam két márkát. tapasztalatok, vélemények?

Jó lenne már valami vélemény a tunerekkel kapcsolatban, melyiket érdemes megvenni??

#2036 Felhasználó inaktív   skynet0 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: burton - Dátum: 2010. 10. 28. 12:40

Jó lenne már valami vélemény a tunerekkel kapcsolatban, melyiket érdemes megvenni??

megnéztem az alcor weblapján az 1500-ast http://alcordigital....1500_dvb_t_vevo. de ahogy látom abban nincsen kártyaolvasó. tehát akkor nem tudok az ingyenes csatornákon kívül mást nézni vele. nem? de az 1800-ban http://alcordigital...._digitalis_vevo már van olvasó. és ahogy látom az 1800-al usb-re tudok felvenni is a másikkal csak frissíteni.

jól értettem a dolgokat?

#2037 Felhasználó inaktív   boticelli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 13:18

Jól érted a dolgokat, nekem is ez jön le. Szerintem is inkább az 1800-at érdemes meg venni. Ha kevesebbet tv-zel és csak az a lényeg, hogy legyen tv a szobádba, kicsivel olcsóbban, végül is jó az az 1200-as és 1500-as is. De sose tudhatud, hogy mikor szeretnél valami új csatornát.

#2038 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 14:03

Az Alcor 1500 nem fogad kártyát, így lehet, hogy 1 év múlva csak médialejátszónak tudod használni. Sajnos az RJ-45-ös csatlakozóról nincs semmi tájékoztatás, hogy mire is való. De az usb-re kötött vinyóról lejátszik, és fel is vesz rá.
A képe scarton közepes, hdmi-n nem próbáltam.

#2039 Felhasználó inaktív   robotgep 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 10. 28. 14:07

A leírtak alapján tényleg jónak tűnik ez az Alcor HD-1800-as főleg, hogy még kártyaolvasó is van benne és csak 24 ezer forint.

#2040 Felhasználó inaktív   burton 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 11. 02. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: robotgep - Dátum: 2010. 10. 28. 14:07

A leírtak alapján tényleg jónak tűnik ez az Alcor HD-1800-as főleg, hogy még kártyaolvasó is van benne és csak 24 ezer forint.

Igen, jónak tűnik. Tudna nekem abban valaki segíteni, hogy nézelődtem az infopatika.hu-n, és lehet kapni külön kártyaolvasót. A kérdésem az lenne, hogy az 1200-as, és az 1500-asba ez beépíthető?

Téma megosztása:

• (110 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.