HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#1001 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 03. 15. 16:43

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 17:42

Jobb is.  :D  :Đ

:offtopic:
Meddig dógozó :Đ  :think: nyomhatunk utána egy bugday-t :D  :cool:

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 03. 15. 16:43 -kor

Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#1002 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 15. 16:45

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 16:43

:offtopic:
Meddig dógozó :Đ  :think: nyomhatunk utána egy bugday-t :D  :cool:

Éjfélig..  :(

#1003 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 03. 15. 16:47

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 17:45

Éjfélig..  :(

:eek: akkor csak annyit, hogy ne csüggedj :bach:  :Đ
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#1004 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 17:25

Csak aztán nehogy ez történjen a játék első betöltésénél!  Loading error  Kép :nevet: :nevet2:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1005 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 17:27

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 17:25

Csak aztán nehogy ez történjen a játék első betöltésénél!  Loading error  Kép :nevet: :nevet2:

WTF  :omg:

#1006 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 17:51

most látom, hogy vót' má'  :omg:

Hát már a Hardwiredet is ti hírezitek?  :omg:

Szerkesztette: bepe_79 2006. 03. 15. 17:52 -kor

#1007 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 18:02

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 17:51

most látom, hogy vót' má'  :omg:

Hát már a Hardwiredet is ti hírezitek?  :omg:

Necros, meg Piszkos_Fred látja el a teljes magyar onlány sajtót az Oblivion-os hírekkel  ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#1008 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 18:34

Én azoknak a Hardwiredes arcoknak nem írok semmit. :D Nem csípem a stílusukat. :(
Én a GS-nek írtam egyszer-kétszer. 1X bekerült a hír kb 3 nap múlva... :omg: Általában gyorsan felteszik az új híreket, de sokszor csalódok bennük. Valaki nem tud olyan játékos hírportált ahol mindig frissen fenn vannak az új hírek? Magyar-angol mindegy.

De úgy tűnik, Fred bátyó buzgón terjeszti az igét mindenfele, legalább is a HW-n igen. :D Kár, hogy a Gurunak senki nem szól. Náluk még a tegnapi update sincs fenn. :D Arról nem is beszélve, hogy az aranylemez hírét is csak több nappal később tették fel. Mondjuk, én írtam nekik egy levelet egy nappal azelőtt, hogy feltették volna, hogy miért nincs fenn az infó. Majd, a hírben úgy fogalmaztak, hogy nem voltak biztosak benne, hogy ez a végleges dátum. :omg: :omg: :omg:

Nekem meg elég, hogy az aláírásomban lévő oldalra felpakoljam az újdonságokat. A post-ok nagyja tőlem van épp ezért. :D Csak az a baj, hogy hiába van összesen 19 regisztrált tag, ha csak én meg még 3 srác írogat oda. Pedig ott megtalálható minden infó, segítünk is, de hiába... Haldoklik az oldal. :( Meg az admin is kitörölt pár topikot, mondjuk nem voltak már frissek, de mindegy. Na, sorry, ezért az offolásért.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1009 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 18:59

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 18:34

Én azoknak a Hardwiredes arcoknak nem írok semmit. :D
De úgy tűnik, Fred bátyó buzgón terjeszti az igét mindenfele, legalább is a HW-n igen. :D

Én évek óta jóban vagyok a srácokkal a HWn, ezért ha van valami, küldöm Barnynak a cuccot, vagy szólok a fórumban. Más újságnak nem szólok. GS szerkesztőségéből van pár ismerős arc, de mivel a gs onlinenak minimális köze van a nyomtatott verzióhoz, és mivel szerintem az online változat egy rakás jóllakott 7 éves ovodája, elkerülöm a gso-t ;] Érdemes a kommenteket nézni néha, félelmetes.

Ha van új info bárhol, és lényeges, akkor inkább fórumokon szoktam beszúrkálni, aztán akit érdekel megnézi. Meg persze először felrakom az OHQra.

A dolog ott hibázik, hogy amit mi (mint rajongók és mint játékra váró emberek) hírnek tekintünk, akár egy aprócska tény, akár egy kis devek által elmondott infocska, azzal az újságok nem tudnak mit kezdeni. Én kitudom színezni és kirakni hírbe a HQra, amely 10 mondatos hírből a lényeg talán 2 mondat, de kell egy kis körítés hogy ne legyen rövid. GS, Guru, 576 és társai pedig csak a nagyobb dolgokra figyelnek, legyen a cikk mellé még legalább pár kép, interjú meg minden.

HW-nél felrakja Barny azt is, ha csak 1 új kép van, mert az is újdonság, és érdekli a népet.

A másik meg az, hogy Necros is, én is, és még nagyon sokan, elég sűrűn nézik a hivatalos fórumot, és ha történik valami a nagyvilágban, akkor evidens hogy szinte egyből megtudjuk. Megelőzve a többi online újságot, akiknek jobb dolguk is van mint elderscrolls fórumokat látogatni ;] Sokszor hozza rám a frászt az MSN, mert ismerős "rámcsörög", hogy új kép van, vagy valaki felrakott valami hivatalosnak látszó infot. Ez megint nem az én érdemem, hiszen lehet hogy én mire odakerülök aznap a net elé, már régen lepörgött a dolog. De mivel sok segítő emberke van, ezért tűnik úgy a dolog tévesen, hogy "mi látjuk el" a hazai dolgokat. ;] (rengeteg jó ember áll "mögöttünk" (nálam legalábbis), én csak a végállomás vagyok...)

Szerkesztette: Piszkos_Fred 2006. 03. 15. 19:01 -kor

[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#1010 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 19:11

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 18:59

de mivel a gs onlinenak minimális köze van a nyomtatott verzióhoz, és mivel szerintem az online változat egy rakás jóllakott 7 éves ovodája, elkerülöm a gso-t ;] Érdemes a kommenteket nézni néha, félelmetes.

Ezzel egyetértek, teljesen. Néha én is elborzadok, mikor olvasom a kommenteket. Ennyi idiótát egy helyen...
Mondjuk, nekem az újság sem sokkal jobb. Abban a cikkek az amatőrök. Olyan idióta nyelvezetet, pocsék teszteket írni... :omg: Persze, van akinek tetszik. Ezért van meg ez a lap, az igényes Gamer meg megszűnt. Azóta, a Game Master az első lap, amiben látok fantáziát. Persze lassan kezdenek, de remélem belejönnek. Esetleg a Guru magára talál, de ki tudja.

Hogy témába vágó is legyek, ma este 23 óra után szerintem várható az újabb adag kép+videó. Majd meglátjuk, most ki lesz az első. :D ;) Már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a következő adagban? Remélem, csak jobb lesz a tegnapinál. :D

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 15. 19:13 -kor

#1011 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 19:13

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 19:11

Ezzel egyetértek, teljesen. Néha én is elborzadok, mikor olvasom a kommenteket. Ennyi idiótát egy helyen...
Mondjuk, nekem az újság sem sokkal jobb. Abban a cikkek az amatőrök. Olyan idióta nyelvezetet, pocsék teszteket írni... :omg: Persze, van akinek tetszik. Ezért van meg ez a lap, az igényes Gamer meg megszűnt. Azóta, most a Game Master az első lap, miben látok fantáziát. Persze lassan kezdenek, de remélem belejönnek. Esetleg a Guru magára talál, de ki tudja.

Hogy témába vágó is legyek, ma este 23 óra után szerintem várható az újabb adag kép+videó. Majd meglátjuk, most ki lesz az első. :D ;) Már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a következő adagban? Remélem, csak jobb lesz a tegnapinál. :D

Szerintem az újabb adag kép + videó itt már rajtatok kívül senkit nem érdekel.  :D Mindenki epekedve várja már a 20-át, és már a játékot magát akarja.  :)

#1012 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 19:16

Szerintem érdekel itt még azért pár embert. ;)

A március 20 meg igazából az USA-ra érvényes. Európába 3-4 nappal később érkezik. Persze, ha valaki nem a boltból akarja beszerezni... :D

#1013 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 19:24

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 19:16

Szerintem érdekel itt még azért pár embert. ;)

A március 20 meg igazából az USA-ra érvényes. Európába 3-4 nappal később érkezik. Persze, ha valaki nem a boltból akarja beszerezni... :D

Pont ezt kérdeztem pár oldallal előrébb valakitől, hogy a márc. 20 az a US vagy az EU release date. Ezexerint us. Gondolom akkor 20-án szállítják az usa ca, usa tex területeken a walmart-okba, és akkor kezdődik a buli.

#1014 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 19:29

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 19:11

Mondjuk, nekem az újság sem sokkal jobb. Abban a cikkek az amatőrök. Olyan idióta nyelvezetet, pocsék teszteket írni... :omg: Persze, van akinek tetszik. Ezért van meg ez a lap, az igényes Gamer meg megszűnt. Azóta, a Game Master az első lap, amiben látok fantáziát. Persze lassan kezdenek, de remélem belejönnek. Esetleg a Guru magára talál, de ki tudja.

Én CoV óta nem veszek újságot. Talán 2-3szor vettem azóta, akkor is valami budget játék miatt, ami önmagában megért nekem 2000ft. Internet mellett ülve munkahelyen és itthon is, nem látom értelmét hogy nyomtatva elolvassam azt, amit már elolvastam online fórumokon, faq-kban, és egyéb helyen. Nem szoktam tölteni, nem vagyok warezolós típus, ezért aztán hidegen hagynak a tesztek, cikkek ilyesmi ;] Szóval nálam a nyomtatott sajtó felesleges pénzkidobás, nem is érdekel különösképpen.

Gamespot, Gamershell, IGN és gamespy. Ezeket 1-2 naponta átolvasva, nincs olyan havi újság, amely újat tudna mondani ;]
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#1015 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 19:45

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 19:13

Szerintem az újabb adag kép + videó itt már rajtatok kívül senkit nem érdekel.  :D Mindenki epekedve várja már a 20-át, és már a játékot magát akarja.  :)

OFC engem is a játék érdekel, de amíg nincs itt addig kénytelen vagyok képekkel, meg már csak 6 nap a megjelenésig videóval kibírni...

Nah az off/online sajtó kitárgyalva, jöhetnek az újdonságok :hungry:
Faster! Harder! Cadaver!

#1016 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 19:49

Nekem a Mocsy-féle újságok mindig tudtak újat mondani. Plusz a tartalommal sem volt soha gond és a CD/DVD-vel sem. Meg a stílusukat is imádtam. :)

Most nézem a DS9-et. Éppen a Domínuimmal harcolnak, hatalmas csaták. Már ez is az Oblivion-ra utal számomra, hiszan ott is hatalmas harcok lesznek. Tűzlabdák, kardcsaták... :D Nehéz kivárni azt a pár napot, amíg tudunk vele játszani.

#1017 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 19:51

Cadaver, még pár órát várni kell. De utána jöhet a  :hungry: . :D

#1018 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 20:46

Lehet, hogy valami készül. Már megint nem tudok belépni a fórumra.
"Invision Power Database Error" (IPB WARNING [2] mysql_connect(): Lost connection to MySQL server during query (Line: 116 of /ips_kernel/class_db_mysql.php) )

Addig is nézek még DS9-et. :D

szerk.: na, megint működik...

De most meg ezt találtam:

Igaz ez vagy csak egy jól sikerült átverés?

http://homepage.hisp...man/mehappy.jpg

Szerintem csak átverés, de ki tudja... Mondjuk, honnan szerezte volna meg? :think:

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 15. 20:59 -kor

#1019 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 21:10

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 15., szerda - 20:46

Szerintem csak átverés, de ki tudja... Mondjuk, honnan szerezte volna meg? :think:

Azt nem tudom, de ezek szerint nála nem fagyott ki loading errorral.  :)

#1020 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 21:37

Fenn van az újabb adag!
Csak még nem tudok hozzájutni. :mad: :reklamacio:

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.