HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#1121 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 19. 13:01

Idézet: Slimy - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:56

...
Szóval nagyon bizakodó vagyok ezzel a résszel kapcsolatban is. Még az az őrült gondolat is megfogalmazódott bennem, hogy megveszem : ) Van arról info, hogy mennyibe fog kerülni?

12999 és 16999.

#1122 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 13:05

Idézet: Slimy - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:56

Eléggé távolságtartó vagyok a pc-s játékokkal kapcsolatban...

Hát, akkor sok jóból kimaradtál. ;) Pl. nézd meg az aláírásomat. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1123 Felhasználó inaktív   Slimy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 19. 16:27

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:05

Hát, akkor sok jóból kimaradtál. ;) Pl. nézd meg az aláírásomat. :D

Tudom, illetve gondolom. Csak valahogy úgy vagyok a PC-s játékokkal, mint a borsószem-királykisasszony. Ha valami apróság nem tetszik, akkor lőttek az egésznek : )
Only dead fish go with the flow...

#1124 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:02

Fenn az új videó!!!  :D

Kép Two days to go!

Kemény közelharc lesz benne!

3DGamers
3DDownloads
Game Trailers
Gaming Trend
GameDaily
IGN
Worthdownloading
XBGL

Amint lesznek újabb linkek, felteszem én vagy tegyétek fel ti. :D Nem biztos, hogy mindegyiken egyből fenn lesz. Lehet, kicsit várni kell 1-2 oldalra.

szerk.: update: Nekem már lejött. :) De új linkek:
FileFront
Redbull - magyar direkt link
waiting4oblivion - direkt link

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 19. 21:53 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1125 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:11

Idézet: Slimy - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 16:27

Tudom, illetve gondolom. Csak valahogy úgy vagyok a PC-s játékokkal, mint a borsószem-királykisasszony. Ha valami apróság nem tetszik, akkor lőttek az egésznek : )

:offtopic: Nézd meg a deus ex első részét. Tetszeni fog. Simán többször végig lehet játszani. Természetesen mindig másképp alakítva a történet menetét.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1126 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:18

:offtopic:  Igaz!  Én anno a demót is min. 10-20x végignyomtam, a teljes első szint benne volt. Már azt is nagyon sokféleképp meg lehetett oldani! Egyszerűen zseniális játék volt! Máig az egyik legjobb PC-s játék! :respect:

Már jön lefelé a Worthdownloadingról a vid. :D Hopp, már itt is van! :D :D :D Kicsit próbálkozni kell, be fog jönni. ;)

szerk.: Vazze...  :eek:  Durva lesz a harc! És gyönyörű! :D :up:

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 19. 21:19 -kor

#1127 Felhasználó inaktív   bgabor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 23:55

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 22:11

:offtopic: Nézd meg a deus ex első részét. Tetszeni fog. Simán többször végig lehet játszani. Természetesen mindig másképp alakítva a történet menetét.

:up:

#1128 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 10:01

van vmi infó, hogy támogtja-e a játék az SLI-t? ill. mennyire skálázódik jól rajta (vagy rosszul)?

#1129 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 10:07

Természetesen támogatja és jobban is megy vele. De azért egy SLI-s kártyapár mellé nem árt még min. 2,8GHz és 1GB RAM. ;) Ha ez megvan, semmi gond nem lesz vele.

#1130 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 10:36

kösz a választ. a többi hw elemmel nem lesz gondom szerintem csak az sli a kérdéses, mert van program ami majd' 2x gyorsabb vele, és van ami szinte semmivel. ezirányú adatot/tesztet pedig nem találni egyelőre.

#1131 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 10:56

1-2 napon belül biztosan lesznek részletes tesztek erről is. :) De már korábban is mondták a fejlesztők, hogy minél újabb cucc van a gépedben, annál jobban fog futni. És támogatnak minden most a piacon lévő hardvert. Csak úgy kiváncsiságból (meg nem kis irigységből ;) :D) milyen SLI-d lesz? 7800GT esetleg?

#1132 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:02

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 11:56

1-2 napon belül biztosan lesznek részletes tesztek erről is. :) De már korábban is mondták a fejlesztők, hogy minél újabb cucc van a gépedben, annál jobban fog futni. És támogatnak minden most a piacon lévő hardvert. Csak úgy kiváncsiságból (meg nem kis irigységből ;) :D) milyen SLI-d lesz? 7800GT esetleg?

Nekem két ilyen kártyám van:GeForce 7900 GTX and GeForce 7900 GT úgy izgulok, vajon menni fog :(  :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#1133 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:10

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 12:07

Nekem jobban tetszik. Egyszerűbb, átláthatóbb. :up:

A Wizardry 8-ban sem tetszett túlágosan az ottani párbeszéd rendszer. Néha kissé bonyolult volt. Mondjuk ott te is írhattál be szöveget... :D

Az egyszeruseggel nincs semmi gond, altalaban jo is ha vmi konnyen atlathato, viszont ez sztem igenytelenul nez ki. Konzolra, TV-n nezve biztos eleg, PC-n sztem nem lesz szep. :)

Jo volt a tegnapi video, kivancsi vagyok mi lesz a mai.  :cool:

HW temara visszaterve, remelem a ketmagos procikat tamogatja vmilyen szinten, jo lenne ha mar vmi jatek is kihasznalna a lehetoseget, kozepkategorias VGA-mat kicsit ellensulyozhatna a masodik mag. :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1134 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:15

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 12:10

HW temara visszaterve, remelem a ketmagos procikat tamogatja vmilyen szinten, jo lenne ha mar vmi jatek is kihasznalna a lehetoseget, kozepkategorias VGA-mat kicsit ellensulyozhatna a masodik mag. :Đ

Jah, nekemis dualos, meg hyper threaded (vagy mi a sósliszt a neve) a procim és igazából nemtom ezek mit jelentenek :Đ de jó lenne ha valami kihasználná :D
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#1135 Felhasználó inaktív   flinta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:34

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 10:56

nyilván csak nehéz kivárni őket  :p

már van vagy fél éve, 6800gt@ultra sli. ezért is vannak a kérdéseim mert meglehetősen vegyesek a tapasztalatok. pl.: a battlefield2 gyorsabban fut 1600x1200 4xaa 16xaf mellett mint a world of warcraft 1280-ban szűrők nélkül :D
remélem nem az utóbbihoz hasonló lesz az "optimalizálás".

#1136 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:50

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 11:10

Ha már az X360 húzócíme, és ott 3 magos proci van, csak nem felejtik ki a PC-t sem, valahol olvastam is, hogy támogatja, majd meglátjuk ;)
Faster! Harder! Cadaver!

#1137 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:54

Remélem én is, hogy nagyon jól sikerült az optimalizálás. ;) A konfigom érdekében. :D

De van egy nagyon jó hírem! A HardOCP információja szerint  szerdán megjelenő nVidia ForceWare driver tartalmazni fog speciálisan az Oblivionhoz készített teljesítmény növelő kiegészítéseket! Tehát ajánlott minden GeForce tulajnak letölteni! :D

HardOCP hír.

Majd >>erről<< a honlapról lehet leszedni.

#1138 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 11:56

Hat nem lenne rossz. :) 1280x1024-ben akarok jatszani max beallitasokkal... :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1139 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 12:00

Idézet: sKeLeToR - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 11:15

Jah, nekemis dualos, meg hyper threaded (vagy mi a sósliszt a neve) a procim és igazából nemtom ezek mit jelentenek :Đ de jó lenne ha valami kihasználná :D

A Hyper Thread technológia azt jelenti, hogy a BIOS két procinak ismeri fel az egy szem P4-edet. :D Ezzel igaz, nem érsz el olyan rohadt nagy gyorsulást, de sokat segít. ;)
Ha Dual Core-ra gondolsz, akkor az azt jelenti, hogy kétmagos a proci, tehát sokkal gyorsabb. Már persze annál a proginál, amelyik kihasználja. :D

Mindkét technológiát ki fogja használni a játék. Meg az SLI-t is. Ha láttátok, hallottátok a Pete Hines-szal készült interjúkat, akkor ti is tudjátok, hogy ő maga is megerősítette ezt.

#1140 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 12:06

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 13:00

A Hyper Thread technológia azt jelenti, hogy a BIOS két procinak ismeri fel az egy szem P4-edet. :D Ezzel igaz, nem érsz el olyan rohadt nagy gyorsulást, de sokat segít. ;)
Ha Dual Core-ra gondolsz, akkor az azt jelenti, hogy kétmagos a proci, tehát sokkal gyorsabb. Már persze annál a proginál, amelyik kihasználja. :D

Mindkét technológiát ki fogja használni a játék. Meg az SLI-t is. Ha láttátok, hallottátok a Pete Hines-szal készült interjúkat, akkor ti is tudjátok, hogy ő maga is megerősítette ezt.

Akkor nekem a hájper tré van :D

Szerk: Meg nekem a dx diag-ban a vga processzor típusára aztat írja ki, hogy: geforce go 6600 gt, ez most akkot milyen chip, lehet :think:

Szerk 2: Csak mert én sima 6600-at vettem a bótban és ezt írja ki rá :confused:

Szerkesztette: sKeLeToR 2006. 03. 20. 12:12 -kor

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.