HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#1521 Felhasználó inaktív   sKeLeToR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 03. 23. 20:17

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 21:11

tuututuuu lalalaaa tututuuu

Hívjatok mentőt :D Turbo beturbult :Đ
Ha Chuck Norris beleesik a vízbe, akkor ő nem lesz vizes, hanem a víz lesz Chuck Norris-os! :-D

#1522 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 23. 20:21

Eredetileg a ForceWare topikba írtam, de berakom ide is, hátha van 5lete valakinek.  :mad:

Ez ma már ami a videókártyák körül folyik egy vicc. Egy nagy-nagy vicc, és szégyen. Napok óta újabb kálváriát járok, hogy egy, azaz egyetlen normális drivert találjak, ami a gépemen lévő összes alkalmazással, gémmel normálisan működik. De ezidáig sajna hiába. Pedig nem várok túl sokat, és nem is nagyok az igényeim. Egy Inno3D GeForce6 6600-as kártya dohog a gépemben, és olyan drivert keresek napok óta, ami a SWAT4, SWAT4:Stetchkov Syndicate, és a The Elder Scrolls IV: Oblivion triumvirátussal együtt működik hiba nélkül. Ezidáig nem sikerült ilyet találnom. A 81.98-as a SWAT4 és a SWAT4 kieg tökéletes, bár néha a textúrák és egyéb dolgok mintha nem a legtisztábbak lettek volna. Az Oblivion pedig néha olyan grafikai hibát generált vele, hogy csak lestem ki a fejemből. Erre 81.98 WHQL leszed, 84.25 lehúz, felrak. 84.25 beta-val az Oblivion már jó, bár még ez alatt is találtam grafikai bugot (a berakott képemen látszik (ld. víz+sziget+stég...)), de a nagyobb, zavaró hibákat megoldotta, Oblivionhoz már jó. Ekkor SWAT4 és SWAT4 kieg kipróba, ugyanaz, mint más fórumtársaknál ezzel: indulásnál és töltésnél vázszerkezeteket mutat, és mindenféle hülye kockát. Ne hidjétek, hogy megőrültem, mert HWSW-s fórumtársamnál csontra ugyanez a hiba jött vele elő, csinált róla screenshotot, és csontra ugyanazt látja vele, amit én.. Na mondom, jó, egy fél órával ezelőtt 84.25 leszed, 84.21 WHQL certified letölt, fölrak. SWAT4 és a kiegje ugyanúgy f*s vele. Az Inno3D oldalán külön Inno-s driver nincsen, az nVidia drivereit linkelték a saját oldalukra. Szánalmas... Erre nézem az omegadrivers.net-et, hogy esetleg egy Omega driver. Hát a nagy büdös l*f@szt, csak az ATi Omega frissól, nV-hez a legutolsó Omega 2005 akárhanyas.. Most lehúztam az eddig a legtöbb fórumozó által javasolt, betonstabilnak minősített ForceWare 77.77-es drivert, most megy fel ez. Ha ezzel sem jó valamelyik a három játék közül, akkor az már no comment kategória.

#1523 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 20:22

Idézet: HavocS - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 19:59

Ne game indításkor akard beállítani, hanem játék közben a menüből :) Igaz, bloom/hdr-hez (talán árnyékokhoz is) újra kell indítani a játékot, de pl. a víz tükröződés, meg a távolságok azonnal változnak.

Csakhogy nekem ha medium-ra teszi, akkor játékon belül sem tudom állítani. Ha tudnám, akkor megtettem volna már, és nem itt tépném a számat emiatt.  :(

#1524 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 20:39

Nemsokára dobok néhány mindenmax+HDR-es képet :cool:

Turbo:
LOL :D
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1525 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 20:51

Idézet: Looserke - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 20:08

Segítség kellene...

SPOILER!

Kiderítettem annak a mysterius klánnak a búvóhelyét.Egy tó mellett van egy barlangban. Bementem és le kellett adnom a cuccaimat és kaptam csuhát helyette. A főmufti eltűnt egy portálban a keresett amulettel de ott hagyta a könyvét ami kellene nekem. Hogy lehet megszerezni mert mindig legyaknak...

Látom, te is párhuzamosan írod ugyanazokat az SG-re is.  :D

#1526 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:04

no neki fogtam én is ;)
Minimál turista vagyok 640*480 majdnem minden effekt lent a padlón  :Đ. Kábé 15 méterről már kezdenek elhalványulni a fák ágai, és még olyan 5 méterről is ide-oda ugrálnak rajta az ágak, azaz változik a felbontásuk, eltünnek, felbukkanak. Az biztos, hogy az előzetes videók alapján fantasztikusan kinéző természet nálam inkább a lehangoló kategóriába tarozik, viszont a dungeonok egész pofásan néznek ki, míg amikor a városban mászkáltam úgy éreztem magam, mintha valami tápos gép előtt ülnék, mert még ezen a grafikán is eltáttotam néha a számat a szobrok\épületek láttán. Még így is frenetikusan néznek ki a karakterek; nyüszítek a monitor előtt :D , hogy nekem mikor lesz már végre olyan páncélom, mint a városőrségnek.
Még az igen erőforrásigényes erdei\városi területeken is folyamatos a játék, lehet holnap bepróbálkozok egy merész 800*600-al. :Đ

A harc még nekem is elég kusza, a legelején mindig kaptam egy csomó ütést, mert az ellenfelek nem odamentek hozzám, és szépen felemelték a fegyverüket, hanem kábé 1 méterről rám ugrottak, és már kaptam is a pofikámba egy ütést. Most már kezdek belejönni, az elején kapnak egy szép kis tűz varázslatot, aztán védekezem, majd kupán csapom őket :pokeas2:

És akkor néhány kérdés:

Hogyan működik a "manuális" zárnyitás, eltörtem egy csomó lockpicket, azóta inkább a gépre bízom, hogy próbálkozzon ő. (még szerencse, hogy van egy csomó lockpick szinte mindegyik ládában van 3 darab, a Morrowindben meg úgy kellett összevadászni őket...)

Persuadnél miért kell mindig végigsakkozni az összes lehetőséget :confused: ?
Hiába kezdek el "fűzni" valakit, csak akkor enged a done gombra nyomni, ha mind  a négy lehetőséget végigjátszom vele, aminek az a vége, hogy kevésbé kedvel engem, mint a beszélgetésünk előtt...
Faster! Harder! Cadaver!

#1527 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:08

Turbo, vazze nem mondod, hogy a © kill3r22 te vagy az SG-n???  :eek:  :eek:  :eek:

#1528 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:09

Akkor tőlem is pár kép:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Kép

Kép

Kép

Kép

Nem mentettem sok képet, de majd azért próbálok erre is figyelni. :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1529 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:17

Kiderítettem annak a mysterius klánnak a búvóhelyét.Egy tó mellett van egy barlangban, Lake Arrius Caverns a neve. Bementem és le kellett adnom a cuccaimat és kaptam csuhát helyette. Bevittek a Dagon Shrine-ba ahol a főmufti a magasztos dumája után eltűnt egy portálban a keresett amulettel de ott hagyta a könyvét ami kellene nekem. Fel kellett áldoznom egy foglyot, de nem jöttem rá hogy hogy lehet megszerezni az oltáron maradt könyvét mert mindig legyaknak...mi a megoldás?

#1530 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:25

Ejnye, egy Spoiler Warning-ot vagy hasonlót kirakhatnál legközelebb.  Kép  :D

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 23. 21:26 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1531 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:33

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. Mar. 23., Thursday - 21:08

Turbo, vazze nem mondod, hogy a © kill3r22 te vagy az SG-n???  :eek:  :eek:  :eek:

Nem. Miert?
JóSebesség

#1532 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:43

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 21:33

Nem. Miert?

Mert neki is ezek a számok vannak a profiljánál..  :)

#1533 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:43

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 21:33

Nem. Miert?

De mikor már 2-odszorra mondtam neki, hogy nincs FW 85.24 csak 84.25, akkor már tudtam, hogy nem te vagy az.  :D  :p

#1534 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:44

:omg:  Gondolom nagyon ritka a Lost rajongók körében.... :D

#1535 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:46

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 21:44

:omg:  Gondolom nagyon ritka a Lost rajongók körében.... :D

Mi az a Lost?

#1536 Felhasználó inaktív   CrW 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:49

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 22:46

Mi az a Lost?

khm... sorozat. Lezuhant egy repülő egy lakatlan szigetre aztán ott mindenféle kuruzslás történik...
|.:Asus A7V600-F:.|.:AMD Athlon XP 3000+:.|.:AOpen Aeolus 6600GT:.|.:2x512Mb Ram:.|.:160Gb+120Gb+200Gb vinyó:.|.:Creative SB Audigy SE:.|.:Logitech Z-4:.|.:Chieftec 410W:.|.:Raptor M2:.|.:Logitech G15:.|.:Samsung 730BF:.|

#1537 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:55

nah, bepe, inkabb mennyel' hentelni :D

amugy a kornyezet grafikaja nagyon szep, a novenyzet... :wub:
a karakterek nem annyira jonnek be. a mozgasok meg tok darabosnak tunnek. viszont osszesegeben  :up:
JóSebesség

#1538 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:57

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 21:15

Elkezdtem sétálgatni és követni a fő cselekmény-szálat, de gondom, akadt, amikor az 'Inn of Ill Omen' fogadóhoz értem! Az iránytűn lévő piros jelzés ide mutat, de sem kívül, sem belül nem találtam semmilyen megoldást a küldetés teljesítésére... Elnéztem volna valamit?

:up:
Tyraan - Artum Inferniti

#1539 Felhasználó inaktív   CrW 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 23. 21:59

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 23., csütörtök - 22:55

nah, bepe, inkabb mennyel' hentelni :D

amugy a kornyezet grafikaja nagyon szep, a novenyzet... :wub:
a karakterek nem annyira jonnek be. a mozgasok meg tok darabosnak tunnek. viszont osszesegeben  :up:

sztem meg a környezet nem valami haj de "fényes"...sztem ha a cryengine-el csinálták volna sokkal szebb lett volna.
|.:Asus A7V600-F:.|.:AMD Athlon XP 3000+:.|.:AOpen Aeolus 6600GT:.|.:2x512Mb Ram:.|.:160Gb+120Gb+200Gb vinyó:.|.:Creative SB Audigy SE:.|.:Logitech Z-4:.|.:Chieftec 410W:.|.:Raptor M2:.|.:Logitech G15:.|.:Samsung 730BF:.|

#1540 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 23. 22:22

Hűha, nagyon bejön a game, de előbb a CoC-t végigtolom, aztán jöhet ez.
Egy pár kép.
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Érdekes, hogy szinte mindegy, hogy HDR, vagy bloom+4xAA, vagy no bloom no AA, az fps szinte ugyanannyi :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Utolsó »