Na itten vagyok már én is, megvan a game este óta (még nem az enyém ez a CE, az majd hétfőn érkezik, de a szomszéd sráctól lenyúltam gyorsan ha már volt olyan hülye hogy hazahozta a hétvégére az egyetemről ;]), azóta se cigi, se pia, se asszony, se levegő, se semmi, úgy belemerültem hogy mire felnéztem már hajnali fél három van.
6600gt+2.8proc+1gb mem, 800x600ban játszok, 4xAA, 4xAF, Bloom, medium alapbeállítások csúszkái vagy maxolva, vagy 3/4 környékén. Egyedül a grass árnyéka van kikapcsolva, és a grass distance van 1/4 körül. Gyors, város és zárt területeken villámgyors, terepen 25 körül mozog az fps - számomra mindez tökéletes, nem is akarok jobbat ennél, csak ez maradjon így végig ;]
A játékról majd írok egy revjút, ha megtaláltam az állam...

Ezzel kapcsolatban kérnék mindenkit, hogy akinek van ideje, kedve és energiája, értékelhetné a játékot. Úgy, mint általában a cikkekben szokás, példákkal megmagyarázva egy-egy pontot, nem csak 1-2 mondatban hogy jó, király, hello... Felraknám a HQra mint magyar játékosok értékelését. Mindig csak a gamespot, meg egyéb nagyok értékelését fordítjuk, de mostmár mi is játszhatunk, hát akkor miért ne legyen kinn magyar cikk? ;] Szal akinek van kedve, dobjon egy mail a cikkel, info-kukac-oblivionhq.hu-ra.
Megyek is vissza, vár Natasha, a Breton mágusom. Ma még lovat kell szereznem ;] Bármi áron...