HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#1621 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 24. 19:30

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 18:58

nem. ugy nem tud hdr+aa-t ahogy az ati. mas eljarassal azonban ki lehet csalni a kartyabol mindketto dolgot egyszerre. bonyulultabb, de lehetseges. es utana felsorol par jatekot amiben van hdraa nv kartyakon is.

Hdr+aa nv raszterizer egységein keresztül nem lehet. Lost Coastban shaderaliasingot használnak azért működik.
X1k szérián is kalap kakit ér HDR+AA, mert nem mozdulnak rá a programozók. Pikk-pakk csak úgy meg nem működik mint AA.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#1622 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 19:32

Ha már HDR, akkor sztem a Lost Coast-ban sokkal jobb a hatás, vagy CS:Source-ot is mondhatnám.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1623 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 19:32

Több lógó reteszű (>very easy) lakat kinyitása: egyet feltolsz úgy, hogy biztonságos ideig fennmaradjon, és nyomsz egy bal egérgombot, mintha végeztél volna. Ettől fent marad. Folytatás a többivel; vagyis feltolás, balklikk. Az utolsó balklikknél kinyílik. Szerintem nem egyértelmű a tutorial szövege, remélem segítettem pár embernek.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1624 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 19:33

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 19:30

Milyen piros-zöld nyilat?  :confused: Van térkép is? Hol tudom megnézni, hogy hová kell mennem?  :think:

Ha megnyitod az inventory-t, akkor kattints az iránytűre. Ez felhozza térképet, meg itt tudod megnézni a küldetéseket. Kiválaszthatod melyik legyen az aktuális, az lesz látható az iránytűn.
Az életerő csíkra kattintva a karaktered tulajdonságait meg a statisztikáidat nézheted meg.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1625 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 19:37

Van valahol valami nívós bughunt fórum? Csak ne német legyen.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1626 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 19:37

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 19:30

Milyen piros-zöld nyilat?  :confused: Van térkép is? Hol tudom megnézni, hogy hová kell mennem?  :think:

Ugyanabba a topikba írunk? Ugyanazzal a játékkal játszunk?  :think:
A nyíl megjelenik az iránytűn is (képernyő alja, középen), és a térképen is (tab, katt az iránytűre, balról első és második fülecske alul: kis- és nagyléptékű térkép, ugyanitt a harmadik az aktuális quest naplója, a negyedik az elkezdett questek listája, az utolsó talán a befejezett questek, ezt rég néztem).
A nyíl piros, ha a célhoz még át kell menned legalább egy ajtón/kapun/portálon/akármin, és zöld, ha egy térben vagy vele.

#1627 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 19:41

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 19:37

Van valahol valami nívós bughunt fórum? Csak ne német legyen.

Ez a hivatalos fórum ezzel foglalkozó része.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1628 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 20:09

szerk: **SPOILER**

help.

Canvas the Castle mission, Chorrol-ban

beszéltem mindenkivel a kastélyban, megtaláltam egy eldugott festményt a West-Towerban, és Chanel-nél a festőcuccokat. és ezután mivan? merre? kivel? hogyan? :D

Szerkesztette: acu 2006. 03. 24. 20:24 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#1629 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 24. 20:16

billentyűzettel, "SPOILER" jelzéssel, ésszel

#1630 Felhasználó inaktív   weigertj 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 22:50

Lecseréltem az NGO ATI drivert Omegára. Megérte!!! Magasabb framerate, a karakterek arca sokkal szebb.  :up:
A bajom csak annyi, hogy időnként hibaüzenettel kilép a winbe a game, de ez nemcsak nálam fordul elő.  :mad:

#1631 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 22:54

Gazdi: pedig még lesznek hasonló kérdéseim.  :D Most már figyelem majd az iránytűt meg az objective-ket, mert eddig csak császkáltam. Ez óriási terület, tehát esélyt nem látok rá, hogy valaha is végigvigyem.

#1632 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 23:05

Idézet: weigertj - Dátum: 2006. márc. 24., péntek - 22:50

Lecseréltem az NGO ATI drivert Omegára. Megérte!!! Magasabb framerate, a karakterek arca sokkal szebb.  :up:
A bajom csak annyi, hogy időnként hibaüzenettel kilép a winbe a game, de ez nemcsak nálam fordul elő.  :mad:

Sajna nálam is, és találtam egy helye ahol kétlépésenként kilép. :(

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1633 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 24. 23:41

no bepróbáltam a 800*600-at, és simán viszi a progi.
Az erdőben elég lassú :apple: , de a városokban meglepő módon szélsebes. Pedig a Morrowind épp a városokban fektette meg az ember gépét.
BTW  nekem még eddig egyszer sem fagyott ki a játék :strong:

A párbeszédek eléggé bugosak, majd holnap kifejtem bővebben, hogy addig is izgalomban tartsalak benneteket  :D

szerk.: holnap nagyfelbátorodva lehet, hogy 1-2 effektet is bekapcsolok  :Đ

Szerkesztette: Cadaver 2006. 03. 24. 23:45 -kor

Faster! Harder! Cadaver!

#1634 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 00:23

Bementem egy házba, és nem tudok kijönni. Kifelé minden ajtó lockpick/key-es, és kulcsom nincs, a pickeket meg mind beletörtem. Ilyenkor mi van?

#1635 Felhasználó inaktív   Botinho 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 00:24

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 0:23

Bementem egy házba, és nem tudok kijönni. Kifelé minden ajtó lockpick/key-es, és kulcsom nincs, a pickeket meg mind beletörtem. Ilyenkor mi van?

szívás...

quickloadra gondoltál?

Szerkesztette: Botinho 2006. 03. 25. 00:24 -kor

...everybody lies...

#1636 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 00:25

Na kivettem az audigyt adok egy prószát az alc850-nek, hátha.

Idézet

#1637 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 02:02

Idézet: JonesC - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 0:25

Na kivettem az audigyt adok egy prószát az alc850-nek, hátha.

Nevezd át a music könyvtárat, nekem az segített.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1638 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 02:32

Na itten vagyok már én is, megvan a game este óta (még nem az enyém ez a CE, az majd hétfőn érkezik, de a szomszéd sráctól lenyúltam gyorsan ha már volt olyan hülye hogy hazahozta a hétvégére az egyetemről ;]), azóta se cigi, se pia, se asszony, se levegő, se semmi, úgy belemerültem hogy mire felnéztem már hajnali fél három van.

6600gt+2.8proc+1gb mem, 800x600ban játszok,  4xAA, 4xAF, Bloom, medium alapbeállítások csúszkái vagy maxolva, vagy 3/4 környékén. Egyedül a grass árnyéka van kikapcsolva, és a grass distance van 1/4 körül. Gyors, város és zárt területeken villámgyors, terepen 25 körül mozog az fps - számomra mindez tökéletes, nem is akarok jobbat ennél, csak ez maradjon így végig ;]

A játékról majd írok egy revjút, ha megtaláltam az állam... :D Ezzel kapcsolatban kérnék mindenkit, hogy akinek van ideje, kedve és energiája, értékelhetné a játékot. Úgy, mint általában a cikkekben szokás, példákkal megmagyarázva egy-egy pontot, nem csak 1-2 mondatban hogy jó, király, hello... Felraknám a HQra mint magyar játékosok értékelését. Mindig csak a gamespot, meg egyéb nagyok értékelését fordítjuk, de mostmár mi is játszhatunk, hát akkor miért ne legyen kinn magyar cikk? ;] Szal akinek van kedve, dobjon egy mail a cikkel, info-kukac-oblivionhq.hu-ra.

Megyek is vissza, vár Natasha, a Breton mágusom. Ma még lovat kell szereznem ;] Bármi áron... :D
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#1639 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 09:31

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. márc. 25., szombat - 2:02

Nevezd át a music könyvtárat, nekem az segített.

Nope :( Nekem nem fagy, amúgy, hanem hiba az oblivion.exe-ben-el kilép. Megprószáltam mindent full alapra rakni, felraktam a 84.25-ös drivert, kivettem az audigit (már visszaraktam mert nem segített) átneveztem a musicot. Semmi nem segített sajna. Amúgy nem csinálta túl sűrűn összvisz kétszer kb 20 óra alatt, de lementem waterfrontra, és itt két perc alatt feladja.

Szerkesztette: JonesC 2006. 03. 25. 09:37 -kor

Idézet

#1640 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 25. 10:04

Egyébként, ha nem waterfronton vagyok, hanem visszamegyek a városba, akkor nem gyön a kilépés. Remélem lesz patch.

Idézet

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.