HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#1881 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 28. 19:59

Messenger of Death?  :p  ;)

Kép

÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1882 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:06

Jajj! De durva.  :Đ  :D  Jópofa. ;)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#1883 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:11

Nem tom, arénát eddig kihagytam, de lehet, hogy visszamegyek, elejefele csúnyán helybenhagyott a második enemy.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1884 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:12

Milyen karakterrel mégy?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#1885 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:22

"A Rat Problem" :omg: :D
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1886 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:24

Ilyen semmiben sem erős, breton witchhunter-rel.

Trying to find out, which witch is wich.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1887 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:25

Idézet

Gazdi - "A Rat Problem"

Az Oblivion-ba is berakták ezt a küldetést???  No comment. De mégis. :) Minek?? :omg:

Idézet

JonesC - Ilyen semmiben sem erős, breton witchhunter-rel.

Nekem egy Imperial harcosom van. Nagyon jó közelharcban, egész tűrhető íjász, pár erős varázslattal. :)
A közelharc (jó blokkal) meg a mágia nagyon hatásos az Arénában. :D

Szerkesztette: Necros 2006. 03. 28. 20:28 -kor

#1888 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:32

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:25

Az Oblivion-ba is berakták ezt a küldetést???  No comment. De mégis. :) Minek?? :omg:

Nekem egy Imperial harcosom van. Nagyon jó közelharcban, egész tűrhető íjász, pár erős varázslattal. :)

Sztem poenbol, de egyebkent mas mint Morrowindben... de jo moka. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#1889 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:37

Idézet: gazdi - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:22

"A Rat Problem" :omg: :D

Hol is találom meg ezt a küldit? ;)

Jó ez a színes térkép skacok?
Faster! Harder! Cadaver!

#1890 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:40

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:25

...

Én ilyen idézgetős, körbeszaladgálós, nyíllal hedsátolós tekknológiával dolgozok. Azt akarom az arénában is meghonosítani.

Idézet

#1891 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:45

Nem választottál egyszerű modszert, az biztos. :D

Nekem nem indul az Oblivion mod manager, ami kell a térkép modhoz. Mindig hibázik, le is szedtem. :(  Másnak megy? Sunrise, te mivel rakod be a modokat?

#1892 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 20:51

En csak siman bemasolom a Data konyvtarba az .esp fileokat aztan inditasnal beikszelem a Data Files opcional.

Spec nem probaltam meg ki a szines terkepet, szal arrol nem tudok nyilatkozni. :)

#1893 Felhasználó inaktív   XCsaCsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 21:32

Grrr :reklamacio: !!!
Állandóan kilép súlyos hibával!!! Nem hiszem el. Pedig még vgadrivert is frissítettem. Játszok egy 10 percet kilép. :grrr:
Nehogy azt mondjátok, hogy winfos reinstalll, mert...nincs rá időm, erőm.

#1894 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 21:39

Látogass el ide: Unfficial Technical FAQ
De valószínűleg valami codec okozza. Írtsad le mindet. :) De ha más a hiba, nézd meg a fenti linket, ott van minden, ami kell. Mondjuk már volt ez a téma 1-2-3 oldallal visszáb is... :)

#1895 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 21:47

Idézet: XCsaCsa - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 22:32

Grrr :reklamacio: !!!
Állandóan kilép súlyos hibával!!! Nem hiszem el. Pedig még vgadrivert is frissítettem. Játszok egy 10 percet kilép. :grrr:
Nehogy azt mondjátok, hogy winfos reinstalll, mert...nincs rá időm, erőm.

Mindenhol csinálja, vagy egy bizonyos területen? Mert nekem a játék elején waterfronton kétlépésenként kilépett. Azután visszatöltöttem egy korábbi állást és teljesen másfele menve meggyógyult. Késöbb már ott is hiba nélkül ment.

Idézet

#1896 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 21:49

Azért elég sok számomra nagyon idegesítő butaság van a játékban. Kezdve a már korábban említett elpárolgó emberekkel. De egyébként az npc-k sokszor akadnak be terepobjektumokba, és akkor csak menetelnek bőszen előre vissza-visszapattanva a falról  :omg:

De ennél sokkal jobban zavar, hogy aszongya menjek el érte qrva gyorsan azonnal, meg minden, de lovat nem adnak, mennyé gyalog de qrva gyorsan  :omg: Nem baj én csakazértis elhoztam egy lovat :D De ami vicces, hogy 50km-el arrébb ahova menni kellett, amíg nem szálltam le a lórol minden ok, mindenki barátságos, aztán leszállok, és amikor vissza akarok szállni, akkor mindenki rámtámad, hogy tolvaj  :down: Pff, itt borult el az agyam. Na meg a harc, hogy minden fegyver olyna mintha hurkapálcával böködném az ellenfeleket, 10.15 nyílvessző meg 25-30 kardcsapás kell, hogy elpatkoljanak. Az életvíz meg olyan ritka mint a fehér holló, és alig gyógyít. A vadonban minden élőlény ellenséges, és provokáció nélkül rámtámad. Szóval biztos jó játék ez, de továbbra is csak vérbeli rpg fanoknak. Számomra az ilyen idegesítő dolgok miatt élvezhetetlen. Az mondjuk már csak ízlés kérdése, de nekem a varázslat meg mágia is túl nagy súlyban van jelen, ki nem állhatom a hókuszpókuszt. Erre minden pór karakter már alapból egy csomó mágikus képességgel indít.  Egy szó mint száz nem nekem való ez. Maradok a Thiefnél. Na meg a Deusexnél.

#1897 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 21:54

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 20:51

En csak siman bemasolom a Data konyvtarba az .esp fileokat aztan inditasnal beikszelem a Data Files opcional.

Ez a színes térkép cucc nem olyan kiterjesztésű, kell hozzá az a vacak, el nem induló telepítő sz@r. :(

#1898 Felhasználó inaktív   XCsaCsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 21:59

Idézet: Necros - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:39

Látogass el ide: Unfficial Technical FAQ
De valószínűleg valami codec okozza. Írtsad le mindet. :) De ha más a hiba, nézd meg a fenti linket, ott van minden, ami kell. Mondjuk már volt ez a téma 1-2-3 oldallal visszáb is... :)

Köszönöm. an némi igazaságalapja annak amit mondtál, ugyanis vmi mpeg2-es fájlt írt ki a hibajlenetésnél.
Akkor codecek uninstall. De a fontosabbakat visszarakhatom ugye?

#1899 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 22:02

Idézet: Mumia - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 21:49

a már korábban említett elpárolgó emberek... az npc-k sokszor akadnak be terepobjektumokba, és akkor csak menetelnek bőszen előre vissza-visszapattanva a falról... Nem baj én csakazértis elhoztam egy lovat :D De ami vicces, hogy 50km-el arrébb ahova menni kellett, amíg nem szálltam le a lórol minden ok, mindenki barátságos, aztán leszállok, és amikor vissza akarok szállni, akkor mindenki rámtámad, hogy tolvaj...  Na meg a harc, hogy minden fegyver olyna mintha hurkapálcával böködném az ellenfeleket, 10.15 nyílvessző meg 25-30 kardcsapás kell, hogy elpatkoljanak. Az életvíz meg olyan ritka mint a fehér holló, és alig gyógyít. A vadonban minden élőlény ellenséges, és provokáció nélkül rámtámad.
Egy szó mint száz nem nekem való ez. Maradok a Thiefnél. Na meg a Deusexnél.

Thief+Deus Ex páros:  :respect:

Az NPC-k beakadnak, van ilyen, nem csak itt fordul elő. :) A lopás-felismerő rendszer nekem sem tetszik, talán lesz egy patch/mod. A támadás azért nem olyan rossz. Nekem nyílból elég 3-5db, kardcsapásból szintén, csak nagyokat kell csapni. Meg egy kis mágiával megtámogatva még könnyebb. ;) A vadonban meg vadak élnek. :D  Én sem vagyok elvakult szerepjátékos, de ez nekem tetszik. Azt nem mondom, hogy holtversenyben (többszörös :)) feljön az első helyre, de azért szorosan ott van. De ahogy többet játszok vele, ki tudja... :)

#1900 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 28. 22:08

Ez így olyan mintha, bármit elveszel bárhonnan, akkor arról mindenki fénypostával sürgönyt kapna azonnal :D Ez a legnagyobb baj vele. A nyílból elég kevesebb ha fejbe találod, nade ne már, úgy néz ki az ellenfél mint a sündisznó a fejéből állnak ki, és még harcol? A Deusexben egy fejlövés, azt csá. Lennie kéne itt is egy realistic nehézségi szintnek.

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.