Idézet: Jareth - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 22:58
Itt sajnos nem csak a zene a gond... Én nagyon sokat játszottam a Morrowinddel, de egyszerűen az Oblivion szerintem hangulatban a nyomába sem ér!
Az túlzás hogy a nyomába sem ér ;] Én is gondolkoztam már, hogy miért érzem azt, hgoy valami hiányzik, ami a MWben megvolt. Nemtudom, abban maradtam, hogy Cyrodiil miatt van. A Dunmerek kissé darkosabb világa helyett most az Imperialok, amolyan highfantasy-s világa a helyszín, és emiatt most nem volt annyi lehetőség a variálásra, főleg stílust tekintve. De ez legyen a legnagyobb baj, engem elvarázsolt teljesen.
És szerencsére egyike vagyok azon keveseknek, akiknek közel egy hét elteltével sem volt még egyetlen egy fagyásom sem, nem vacakolt a hang, nem volt rossz a legutolsó mentés (újabban emiatt panaszkodnak). Úgyhogy én nagyon meg vagyok elégedve, és olyan szinten élvezem, hogy egy hete nem alszok 4 óránál többet hétközben ;]
Nemtudom mi az az elem, ami megvolt az MWben, és itt nincs. Érzem hogy hiányzik, de egyelőre nem jöttem még rá hogy mi az, csak érzem hogy hiányzik ;] Nem vészes, csak van egy pici hiányérzetem, egy icipici, de nemtudom miért. De talán nem si fontos annyira, azért nem ugrik be és azért megfoghatatlan jelen pillanatban.