HWSW Informatikai Kerekasztal: The Elder Scrolls IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Elder Scrolls IV

#2321 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 04. 21:54

Idézet: Hubert - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 17:00

Hmm ... csak jövo héten jön meg a CE. Addig ... muszáj lesz dolgoznom. :)

En meg kezdek raerezni a TES CS-re, sikerult mar csinalnom NPC-t, aki kimegy reggel a foldre, elokapja a kapat, dolgozik, elmegy ebedelni, visszamegy dolgozni, elmegy vacsorazni, dumal egy kicsit, aztan lefekszik, aztan masnap uaz. :cool:

Remelem nyarra nekem is osszejon annyi love, hogy meg tudjam venni a gamet, ezt nem akarom kihagyni semmikepp. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2322 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 22:10

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 22:54

En meg kezdek raerezni a TES CS-re, sikerult mar csinalnom NPC-t, aki kimegy reggel a foldre, elokapja a kapat, dolgozik, elmegy ebedelni, visszamegy dolgozni, elmegy vacsorazni, dumal egy kicsit, aztan lefekszik, aztan masnap uaz. :cool:

Remelem nyarra nekem is osszejon annyi love, hogy meg tudjam venni a gamet, ezt nem akarom kihagyni semmikepp. :)

Sims :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#2323 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 22:47

Ismét játszottam a játékkal egy kicsit, de egyszerűen nem fog meg a hangulata!

Úgy döntöttem, hogy újrakezdem a Morrowindet és végignyomom a kiegészítőkkel együtt...
Az alapjátékot már kétszer megcsináltam, de a kiegek eddig kimaradtak. Hangulatban messze az Oblivion felett van a Morrowind, persze lehet, hogy kiröhögtök, de ez a véleményem...

Szerkesztette: Jareth 2006. 04. 04. 22:47 -kor

Tyraan - Artum Inferniti

#2324 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 22:50

Én speciel nem röhöglek ki, Morrowindnek is remek hangulata volt, Oblivionból azt a nagyon hangulatos, kellemes zenét hiányolom, amit Morrowndben úgy szerettem...  :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2325 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 22:58

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 23:50

Én speciel nem röhöglek ki, Morrowindnek is remek hangulata volt, Oblivionból azt a nagyon hangulatos, kellemes zenét hiányolom, amit Morrowndben úgy szerettem...  :)

Itt sajnos nem csak a zene a gond... Én nagyon sokat játszottam a Morrowinddel, de egyszerűen az Oblivion szerintem hangulatban a nyomába sem ér!
Tyraan - Artum Inferniti

#2326 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 23:19

Idézet: spidey - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 19:23

Ott van zárójelben az  originál érték, annak a helyébe beírod az új értéket :cool: .

Megvolt  és sehol semmi.

#2327 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 23:24

Jareth, én is játszottam a Morrowind-del, igaz nem túl sokat, de engem nagyon zavartak a hibái. A hangulata jó volt, de az a sok bug, optimalizálatlan engine, idióta harcrendszer és társaik nagyon felbosszantottak.
Ezzel szemben az Oblivion egy csiszolt játékmenettel rendelkező játék benyomását keltette bennem. Nálam a hangulat is jeles. ;)
Csak ezek a fagyások ne lennének. Már a reinstallon töröm a fejem, a TR után. :) Azt most befejezem, ha törik a billentyűzet, ha nem. :D
Patch-et akarok!!!!! :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#2328 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 23:46

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 23:58

Itt sajnos nem csak a zene a gond... Én nagyon sokat játszottam a Morrowinddel, de egyszerűen az Oblivion szerintem hangulatban a nyomába sem ér!

Dehonnem, főleg full grafikán ;)

>>Egészség és Harmónia<<

#2329 Felhasználó inaktív   hsix66 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 05. 00:14

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 18:12

Réjöttem hogyan lehet gyorsan fejleszteni a zárnyitó varázslathoz szükséges skillt. Adott ládát mindig eggyel kisebb varázslattal próbáljuk meg kinytni, sokszor egymásután, így akár 10 perc alatt megvan az apprentice, fél óra a journyman, stb-stb :)

Vagy ugyanezt egy (akár nyitott) ajtóra játszod el, akármilyen szintű open lock-kal. Szerintem hülyeség, hogy nem az eredményt nézi, hanem azt, hogy hányszor használtad a spellt.

#2330 Felhasználó inaktív   hsix66 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 05. 00:24

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 22:58

Én is nagyon vártam, most meg messze nem játszok vele annyit, mint gondoltam, hogy fogok. Azt hiszem, a Morrowind azért ütött akkorát, mert nem számított rá senki, hogy ilyen király lesz. Az Oblivion -- bár remek játék, jól néz ki, stb. -- egyszerűen nem nyújt annyi újdonságot.

#2331 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 01:57

Idézet: hsix66 - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 1:14

Vagy ugyanezt egy (akár nyitott) ajtóra játszod el, akármilyen szintű open lock-kal. Szerintem hülyeség, hogy nem az eredményt nézi, hanem azt, hogy hányszor használtad a spellt.

Há ez azért így nem hülyeség, gondolj bele, minél többet futsz, bár nem lesz belőled maratonista, de azért izmosodik a lábad :) Minél többet használsz vmit, annál tapasztaltabb leszel benne, így később ügyesebb is. Jól ki van ez találva :up:

>>Egészség és Harmónia<<

#2332 Felhasználó inaktív   Piszkos_Fred 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 02:19

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 22:58

Az túlzás hogy a nyomába sem ér ;] Én is gondolkoztam már, hogy miért érzem azt, hgoy valami hiányzik, ami a MWben megvolt. Nemtudom, abban maradtam, hogy Cyrodiil miatt van. A Dunmerek kissé darkosabb világa helyett most az Imperialok, amolyan highfantasy-s világa a helyszín, és emiatt most nem volt annyi lehetőség a variálásra, főleg stílust tekintve. De ez legyen a legnagyobb baj, engem elvarázsolt teljesen.

És szerencsére egyike vagyok azon keveseknek, akiknek közel egy hét elteltével sem volt még egyetlen egy fagyásom sem, nem vacakolt a hang, nem volt rossz a legutolsó mentés (újabban emiatt panaszkodnak). Úgyhogy én nagyon meg vagyok elégedve, és olyan szinten élvezem, hogy egy hete nem alszok 4 óránál többet hétközben ;]

Nemtudom mi az az elem, ami megvolt az MWben, és itt nincs. Érzem hogy hiányzik, de egyelőre nem jöttem még rá hogy mi az, csak érzem hogy hiányzik ;] Nem vészes, csak van egy pici hiányérzetem, egy icipici, de nemtudom miért. De talán nem si fontos annyira, azért nem ugrik be és azért megfoghatatlan jelen pillanatban.
[ www.elderscrolls.hu ]
[ WoW: orosz harcos es druida ]
[ "If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us" ]

#2333 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 08:14

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 0:46

Dehonnem, főleg full grafikán ;)

Nem hinnem, hogy grafika fuggo a hangulat.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2334 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 08:14

Nem tudom, hogy miért nem tetszik...

A grafikával és a fagyásokkal nincs gondom, a haverom gépén tökéletesen megy a játék, a grafika nagyon szép, de nekem túl "reális", valósághű a dolog, a Morrowind hangulata nekem jobban bejön...
Tyraan - Artum Inferniti

#2335 Felhasználó inaktív   Nec 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 08:25

Oblivion Fleeing Combat Behavior v1.0 Mod

Idézet

This mod attempts to change the combat behavior of most of the creatures in the game, making them more aggressive and more realistic in their actions.

#2336 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 09:32

Idézet: Piszkos_Fred - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 2:19

Nemtudom mi az az elem, ami megvolt az MWben, és itt nincs. Érzem hogy hiányzik, de egyelőre nem jöttem még rá hogy mi az, csak érzem hogy hiányzik ;] Nem vészes, csak van egy pici hiányérzetem, egy icipici, de nemtudom miért. De talán nem si fontos annyira, azért nem ugrik be és azért megfoghatatlan jelen pillanatban.

Én a kopár sivatagi viharokat hiányolom. Persze szép az erdő, jó benne lovagolni, de értékeltem volna ha a ló legalább ezt a teljesítményt nyújtja: PS2 - Shadow of the Colossus

A 3-4 órás alvásciklusok mondjuk arra utalnak, hogy azért nincs sok probléma vele, csak apróságok.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#2337 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 12:06

Idézet: Boba - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 9:14

Nem hinnem, hogy grafika fuggo a hangulat.

Hááát, haver atommasináján, mikor beizzította a gémet, azonnal beleszerettem. Egyszerűen csodálatos világa van, és ez megadja az alaphangulatot. Mikor a sötét barlangokban gobbókra vadászol, vagy az éjszakai koldusvadászat hunters sight-ban. Szóval király. :)

Szerkesztette: M_Stipee 2006. 04. 05. 12:08 -kor

>>Egészség és Harmónia<<

#2338 Felhasználó inaktív   NateDog 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 12:17

Idézet: Nec - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 7:25

nincs meg valakinek a link ahhoz a modhoz amitől az aI nem fejlődik velem párhuzamosan?
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"

#2339 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 13:06

Pár oldallal visszább ott van. ;)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#2340 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 13:09

Én meg szerintem leszedem az Obliviont. Azért mégiscsak röhej, hogy állandóan kilépeget. :mad: Majd ha lesz hozzá egy patch, ami ezt megoldja, akkor majd visszarakom, a mentések megvannak, majd folytatom. Addig felrakom a Deus Ex-et, végigjátszom, ki tudja már hanyadjára :), utána meg felrakom a fanok által készült kiegeket, bónusz missziókat. :D
Nagyon király ez a játék, de ez a fagyás kiábrándított egyelőre... :(

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.