Csak pénteken sikerült kipróbálnom, de már rájöttem, hogy hiba volt, mert nem lehet tőle szabadulni, annyira jó! Igazán RPG-vel még nem is játszottam, kivéve a Diablókat, már, ha azokat RPG-nek lehet nevezni.
Már anno kipróbáltam a Morrowind-et, de nem jött be, hogy az első szembejövő akármi megölt gond nélkül.
A gépigénye mondjuk nem semmi, a lenti konfiggal bizony trükközgetni kell a beállításokkal, és bizony komolyabb erdőkben így is lemegy akár 24 fps-re! Városokban, illetve a cave-ekben, bányákban nincs gond, de kinn a szabadban elfogy az erő. Pedig már az elvileg fene optimalizált 84.43-as béta drájver van fenn.
Egyelőre még csak 3-as szintű karakterem van, úgyhogy túl sok érdemi hozzászólást még nem tudok generálni a topic-ban, ellenben már van két kérdésem. Sorry, ha már volt róla szó, most melóban nincs időm végigolvasni 40 oldalt.
Szóval, azért ne tessék kiröhögni, hogy miket kérdezek, ha lehet. :Đ
Az első kérdésem; van egy kveszt, ahol Nirnoot-okat kell gyűjteni, és úgy rémlik, hogy 10 darab kell belőle, de ahol a kis jelölő szerint találok belőlük, ott csak kettő volt összesen. Van esély rá még találni valahol?A környéket bejártam és nem találtam többet.
A második kérdésem pedig az, hogy hogyan tudok házat venni?
Előre is köszi, ha megválaszoljátok a
Még egy dolog eszembe jutott. Hogyan tudom, megnézni, hogy egy gyűrű vagy egy nyakék milyen bónuszt ad? HA ráviszem a kurzort nem jelenik meg semmi. Akkor mi értlme használni őket?
Szerkesztette: Agrakos 2006. 04. 18. 07:17 -kor

Súgó
A téma zárva.