Idézet: Raynes - Dátum: 2011. 05. 02. 15:19
Ekkora bullshitet. Milyen elmebeteg fogalmazza ezt meg? 1-2 éves SW-tesztelési tapasztalat, az még oké lenne, de diploma nélkül? Fasza. Minőségorientált szemlélet, haha, belem röhög. Kínai középfok is megvan minden második embernek, főleg a szóbeli rész nagyon népszerű. Monotonita-tűrőképesség

Inkább nagyfokú monotonitás jó tűrése. Azt tudom esetleg elképzelni, hogy kínai írta és valaki lefordította lyóul.
Köszönöm a kimért és épületes hozzászólást, néhány mondatot hozzáfűznék. ÉÉÉS köszi az upot!
Írtam, hogy diák és felnőtt egyaránt megfelel, a diploma pont nem számít annyira, ellenben a többi kitétel igen. Tekintve, hogy olyan területen kell dolgozni ahol esetleg kínai nyelvű terméket is kell tesztelni, vagy kínai nyelven kell kapcsolatot tartani stb; nem mondanám, hogy magasak az elvárások, inkább különlegesek/ritkák.
Az elmúlt 2-3 hét alatt egyetlen olyan jelölt nem érkezett aki megfelelt volna az (általad általános) kvalifikációnak. Lol wtf mi?
A legjobb, hogy úgy néz ki inkább a kínai nyelven lesz a hangsúly és a tesztelési tapasztalat háttérbe szorulhat; köszönhetően a 0 megfelelő jelöltnek. (ergo akinek van affinitása ilyen téren és érti a nyelveket, majd betanítják a tesztelésekre) Fordítva nehézkes lenne, bár nem tudom, csak sejtem, hogy közép szintű kínai nyelvtudásra mennyi idő alatt lehet szert tenni. Nem kell leírni a kínaiakat sem, fél év alatt megtanulnak magyarul, ha akarnak. Mondanám itt, hogy tanuljon meg mindenki odaát a mi nyelvünkön kommunikálni

A bérezés megállapodás kérdése lesz, aki érdekelt, annak lehetősége adódik az általa megfelelőnek ítélt/elvárt bérezés mellett érvelni. Én pl. reálisnak látom egy diák esetében a 160eFt/hó bért. Elvégre a jelölt egy nagyon jó cégnél referenciát és tapasztalatot kap, nem mellékesen fizetéssel ami suli mellett végzett munkáért jár. Így a továbbiakban a papírjaival és tapasztalataival a háttérben már életképesebben tud a pályáján bármilyen lehetőségre szert tenni.. (lehet, hogy ez az én konzervatív meglátásom, de ennek örülni kellene és nem a negatívumokat keresgélni)
El kell fogadni, hogy néha vannak "érdekesebb" feltételű pozíciók is.
Szerkesztette: xmatrix 2011. 05. 11. 20:06 -kor