HWSW Informatikai Kerekasztal: IRQ less or not equal ... ? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

IRQ less or not equal ... ? kékhalál, és ezt írta..miez?

#41 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 03. 08:19

laragirl, vegyél akkor egy p100-ast, igaz hogy az 1 óra alatt csinál meg egy tömörítést amivel egy p4 5 perc alatt végez, de ez biztosan azért van mert a p100 alaposabb :omg: :omg:
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#42 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 03. 17:56

Idézet: HavocS - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 9:19

laragirl, vegyél akkor egy p100-ast, igaz hogy az 1 óra alatt csinál meg egy tömörítést amivel egy p4 5 perc alatt végez, de ez biztosan azért van mert a p100 alaposabb :omg: :omg:

nem pontosan értem a hasonlatot, de z biztos azért van mert láma vagyok.
de mind1 is, mert mint mondottam, nálam a problémák megoldóttak.
és ezt alátámasztandó, korábban írtak is kedves fórumtársak linkeket ahol több embernek is hasonló baja  volt, ill nod32 tech supporton tudnak is a hibáról, el is ismerik.
részemről ennyi.
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#43 Felhasználó inaktív   csaba_27 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 10. 04. 07:28

Sziasztok!

Nekem a windows XP SP2 telepítése után generált ilyen hibát a daemin-tools és a Need for Speed Hot Pursuit 2. Aztán leszedtem a Service Pack 2 -őt azóta a hiba megszünt. De az okára még nem jöttem rá.
Nálam szerintem valami driver gond lehet.

#44 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 00:26

Teljes memóriacsere után nincs ilyen hiba nálam.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#45 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 07:30

Ez a hibaüzenet vagy driver hibára utal, vagy jóval gyakrabban, memóriahibára, de hogy ezt mi okozza, az már több minden lehet, nem biztos, hogy maga a mem a hibás, bár legjobb azzal kezdeni az ellenőrzést, mert a többit nehezebb kitalálni. :think:
Üdvözlettel:
Gabi

#46 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 10. 23. 08:25

Igen, a microsoft honlapján is ez az üzenet volt. Gyakorlatilag vagy hardver, vagy szoftverhiba.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!

#47 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 10. 28. 06:33

Idézet: darerik - Dátum: 2004. okt. 23., szombat - 9:25

Gyakorlatilag vagy hardver, vagy szoftverhiba.

A szoftverhibából ne zárjuk ki vírus/trójai jelenlétét, vagy próbálkozását.
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#48 Felhasználó inaktív   Hani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 05. 23:17

Nálam is volt egy gép,amin ugyanez a gond jött elő, de már a winfos telepitésekor! Az első újraindítás után kapásból! A megoldást az jelentette, hogy a 2 partició közül csak az egyiket volt szabad megcsinálni telepítéskor, a másikat csak telepítés után, tehát nálam a wincsi okozta a gondot! Szerintem ez valami igen összetett hibaüzenet lehet, bármi baja van a winnek, mindig ezt dobja ki :D

#49 Felhasználó inaktív   darerik 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 10:02

Amolyan általános hibaüzenet, fejleszti a problémamegoldó képességet, kreativitást. Valamint vagy látnoki képesség, vagy nagyon nagy türelem kell a megoldáshoz.

A hatodik érzék nagyon sokat segít.

#50 Felhasználó inaktív   Leoka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 16:10

Sziasztok!

Nálam is ez a hibaüzenet jelentkezik, de csakis akkor kapom, ha http-re mennék, bármilyen böngészővel. Egyik pillanatról a másikra jelentkezett 3 hete, azóta 2 újrainstall volt, különböző telepítettséggel, de a hibajelenség ugyanaz maradt. A RAM-okat 3 órán keresztül nyúztam a memtest-86 3.1 -es verziójával és 0 hiba volt. Kingston Value RAM 2x256M. Semmilyen módon nincs tuningolva a gépem, próbáltam nyúzni is, Doom 3-at nyomtam rajta 8-10 órán keresztül és azt is nevetve bírta. Teljesen tanácstalan vagyok, már egészen hajmeresztő dolgokat is kipróbáltam, de 0 változás.  :(
Most legutolsó szalmaszálként kikapcsoltam a HyperThreadin-ot... Ja, 2 dolog van nálam USB-re kötve, az egér meg a kábelmodem. Már azokat is többféle variációban átdugdostam, frissítettem az alaplapi BIOS-t. Már nincs több ötletem... Valaki esetleg?

Üdv : Leoka

#51 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 16:31

Idézet: Leoka - Dátum: 2004. nov. 12., péntek - 17:10

A RAM-okat 3 órán keresztül nyúztam a memtest-86 3.1 -es verziójával és 0 hiba volt.

Azt végig kéne engedni a teljes teszten, és az 1x óra is lehet!  ;)
Üdvözlettel:
Gabi

#52 Felhasználó inaktív   Leoka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 13. 01:06

Idézet: Shia-ko - Dátum: 2004. nov. 12., péntek - 17:31

Azt végig kéne engedni a teljes teszten, és az 1x óra is lehet!  ;)

Hali!

Nekem ennyi is elég volt, ha akár 1 hibát is hozott volna, akkor engedem tovább is... Egyébként hány pass-ból áll egy teljes teszt? Vagy csak nem a standardot kell indítani? Ja, a másik! Ez a fontosabb! Közben délután sikerült helyrerakni a gépemet! Annyi volt a javítás, hogy a BIOS-ban kikapcsoltam a hyperthreading-et!  :D De mire idáig eljutottam már mindenféle szoftveres és hardveres megoldást kipróbáltam, akár logikus volt, akár nem... Viszont azt még mindig nem értem, hogyan lett egyszercsak ez a közel 6 hónapja semmi gondot nem okozó beállítás ennyi szopás okozója! Mondjuk tippem azért van rá : MS... Nah, mind1, így jártam, 3 hétig idegeskedtem és alig használtam a böngészőt...
Remélem olyan is olvassa, akinek esetleg ugyanezt a hibát ugyanez a beállítás okozhatja és megkímélem legalább őt ettől a sok idegtől. Mert abban aztán egyáltalán nem vagyok biztos, hogy az XP csak erre az 1 esetre tartogatja ezt a hibaüzenetet!

Üdv : Leoka

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó