HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#1081 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 06. 00:57

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 17:20

Most rendeltem meg, kíváncsi vagyok mikor kötik be.  :)

ha nem kértél számhordozást akkor hamar. Ha igen akkor kicsit tovább tart. :)

#1082 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 10:37

Többen is írták, hogy tudnak sms-t küldeni és fogadni az UPC-fonnal.
Hogyan teszik. Ha nem titok, írja már meg valaki. Ha titok, akkor PÜ-ben. :D

#1083 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 09:44

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 10:37

Többen is írták, hogy tudnak sms-t küldeni és fogadni az UPC-fonnal.
Hogyan teszik. Ha nem titok, írja már meg valaki. Ha titok, akkor PÜ-ben. :D

Nem titok, csak 1 kicsit előbbre kell olvasni  :D
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1084 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 21:25

Újdonsült webstar birtokosként: 1 plusz pont rögtön felírható neki: ha hangposta jön, akkor a telefon is mutatja külön kis hangposta ikonnal, hogy várakozó üzenet van....idáig a cisco ata-val nem tudta. Hívószám megjön, a 061xxxxxx alakban, és ez a telefon a mobilokkal ellentétben nem csak az utolsó hét jegyre nézi az egyezőséget, hanem a teljes  hosszban, úgyhogy ugyanígy is kell eltároln a név mellé a számot, hogy rábukkanjon. Philips Onis drótnélküli, ócsóé'. (ElectroWorld, esetleg Fukar)

#1085 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:20

Idézet: Stuci - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 1:57

ha nem kértél számhordozást akkor hamar. Ha igen akkor kicsit tovább tart. :)

Ma cserélték le a modemet Webstarra. Mivel számhordozát is kértem, ezért csak 10 nap múlva fog működni a telefon. Addig meg nézek egy vezetéknélküli készüléket.
Egyedül az nem tetszik, hogy én enm kértem Itthon díjcsomagot. Szerződésben meg már az van.  :omg:

#1086 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:37

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 13:20

Ma cserélték le a modemet Webstarra. Mivel számhordozát is kértem, ezért csak 10 nap múlva fog működni a telefon. Addig meg nézek egy vezetéknélküli készüléket.
Egyedül az nem tetszik, hogy én enm kértem Itthon díjcsomagot. Szerződésben meg már az van.  :omg:

Szia!
Szerintem lemondhatod, bár hasznos, mert este 6 után az országban ingyen hívhatsz vezetékes vonalat. Mobilra nem vonatkozik! :(

#1087 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 12:38

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 10:44

Ez engem is érdekelne, de hiába pörgetek vissza, nem találom az okosságaot.  :confused:  :(

#1088 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 13:56

Idézet: Stuci - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 13:37

Szerintem lemondhatod, bár hasznos, mert este 6 után az országban ingyen hívhatsz vezetékes vonalat. Mobilra nem vonatkozik! :(

Hohó most látom, hogy az előfizetési díj 2400 forint. 2390 lenne Itthon díjcsomaggal, de ez 10 forinttal több. Tehát nincs benne itthon, se csomagkedvezmény a chello, meg a tv miatt.
1221 meg túlterhelt ismételjem meg később a hívásom.  :reklamacio:

Szerk: Sikerült beszélnem ügyfélszolgálattal. Majd a számláról lesz levonva a kedvezmény.

Szerkesztette: Fresi 2006. 04. 11. 14:15 -kor

#1089 Felhasználó inaktív   lildiko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 18:20

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 12:56

Hohó most látom, hogy az előfizetési díj 2400 forint. 2390 lenne Itthon díjcsomaggal, de ez 10 forinttal több. Tehát nincs benne itthon, se csomagkedvezmény a chello, meg a tv miatt.

Szerk: Sikerült beszélnem ügyfélszolgálattal. Majd a számláról lesz levonva a kedvezmény.

Nyugi, mindenkinek ugyanaz az összeg szerepel azon a soron. Aztán egy másik soron szerepel a levonás aszerint, hogy mi alapján jár a kedvezmény.

#1090 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:55

Idézet: lildiko - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:20

Nyugi, mindenkinek ugyanaz az összeg szerepel azon a soron. Aztán egy másik soron szerepel a levonás aszerint, hogy mi alapján jár a kedvezmény.

Kicsit azért hohó is, mert néha, több  hónapon keresztül elfelejtik szerepeltetni a kedvezményt, bár a 1221 mindig udvariasan elnézést kér, de össze kell rakni a számlákat,  ha az ember pontosan látni akarja,  hogy mennyit is kéne, hogy jóváírjanak, mert valahogy ez a jó kis számlavezető rendszerből nem látszik mindig....

#1091 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 08:26

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 9:44

Olvastam, de az nem működik.
Gondolom, te számhurcolással jöttél át, és az előző számodon volt SMS. De a tiéd sem legális egészen, hiszen nem fizetsz érte. Szerintem csak elfelejtették törölni az előfizetésed, számlázni meg már nem tudnak hova, mert nem állsz velük szerződésben. Aztán, ha majd észreveszik, egyben küldik a nagy számlát.
Az én 789-el kezdődő számomat nem fogadja az SMS központ. Le vagyon tiltva, úgy látszik.
Azért az UPC marketingesei között elég sok nagy marha van. Ez egy olyan szolgáltatás lenne, amit plusz beruházás nélkül nyújthatnának.
A telefont úgy is a Monortel nyújtja. Tőlük kapják a hívásadatokat, ami alapján számláznak. Akkor miért nem lehet az a k***va SMS-t is bekapcsolni.
Mert barmok! :mad:

#1092 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 08:40

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 8:26

Olvastam, de az nem működik.
Gondolom, te számhurcolással jöttél át, és az előző számodon volt SMS. De a tiéd sem legális egészen, hiszen nem fizetsz érte. Szerintem csak elfelejtették törölni az előfizetésed, számlázni meg már nem tudnak hova, mert nem állsz velük szerződésben. Aztán, ha majd észreveszik, egyben küldik a nagy számlát.
Az én 789-el kezdődő számomat nem fogadja az SMS központ. Le vagyon tiltva, úgy látszik.
Azért az UPC marketingesei között elég sok nagy marha van. Ez egy olyan szolgáltatás lenne, amit plusz beruházás nélkül nyújthatnának.
A telefont úgy is a Monortel nyújtja. Tőlük kapják a hívásadatokat, ami alapján számláznak. Akkor miért nem lehet az a k***va SMS-t is bekapcsolni.
Mert barmok! :mad:

Számhurcolással jöttem, de nem volt sms-es az előfizetésem.

Viszont most az előbb próbáltam, már sajna nekem sem működik. Úgy láccik olvassák a fórumot az illetékesek is. :D
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1093 Felhasználó inaktív   lildiko 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 14. 08:48

Idézet: llamada - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:55

Kicsit azért hohó is, mert néha, több  hónapon keresztül elfelejtik szerepeltetni a kedvezményt, bár a 1221 mindig udvariasan elnézést kér, de össze kell rakni a számlákat,  ha az ember pontosan látni akarja,  hogy mennyit is kéne, hogy jóváírjanak, mert valahogy ez a jó kis számlavezető rendszerből nem látszik mindig....

Nem tudom, nálam mindig látszik.

#1094 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 16. 11:43

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 13:56

Mikor tanuljátok már meg, hogy a szerződésben mindig az a rohadt listaár van feltüntetve, a kedvezmények pedig NEM!!!  :omg:  :omg:  :omg:
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1095 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 16. 12:11

Idézet: moq - Dátum: 2006. ápr. 16., vasárnap - 12:43

Mikor tanuljátok már meg, hogy a szerződésben mindig az a rohadt listaár van feltüntetve, a kedvezmények pedig NEM!!!  :omg:  :omg:  :omg:

Faszkivan, neked meg mit kell csesztetni az embereket?

Szerkesztette: Fresi 2006. 04. 16. 12:13 -kor

#1096 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 16. 22:00

Ma 9:45-től 10:30-ig nem volt net nálunk. (Bp. XI. ker) NSD, ez valami upgrade volt vagy hiba? Másnál is volt?

Ez minek számít? Gondolom belefér az éves kiesésbe... telefon jó volt, amig a net miatt ki nem húztam és újra bedugtam a modemet. Aztán csak akkor jött vissza, amikor a net is. :)

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#1097 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 00:06

Idézet: Fresi - Dátum: 2006. ápr. 16., vasárnap - 12:11

Faszkivan, neked meg mit kell csesztetni az embereket?

Hát akkor tedd el.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#1098 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 17:11

Sziasztok!

Van olyan köztetek, aki Cisco Ata 188 config felületébe be tudott lépni? Kellene egy kis segítség. (nem chello-n keresztül akarom használni)

#1099 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 17. 19:52

Idézet: csucsregop - Dátum: 2006. ápr. 17., hétfő - 18:11

Cisco Ata 188 config felület

Ezt nézd meg.
Nekem Webstar van és még csak 3 nap múlva cserélődik le a matáv-upc-re.

#1100 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 18. 09:57

Az a baj hogy nem tudok bejutni a konfig felületére. Valoszinü az UPC lekorlátozta. Nekem nincs UPC-m egy totál más szolgáltatón keresztül szerettem volna bekonfigurálni.

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.