HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   Agent Bauer 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 17. 22:33

Idézet: Hallóóó! - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 23:26

Kivételesen használom a chellos levelezésemet  ;)  Baj csak akkor lenne, ha elküldik és nem jön meg, mint pár levelem az elmúlt hónapokban. No nem sok, csak 3-4. Hála Istennek szólnak a küldők pár nap múlva, hogy mi a franszér' nem válaszolok.
Mondjuk postán is kaptam tőlük már olyat, hogy nem az volt benne, amit ígértek... De azért küldtek valamit :rolleyes:

Hmm, hmm. Nem lehet, hogy a spam szűrés bevezetése óta nem kaptad meg őket? Esetleg nézz be a webmailen a spam mappába, 30 napnál nem régebbinek ott kell lennie ha leszűrésre került.

#282 Felhasználó inaktív   Hallóóó! 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 17. 22:37

Idézet: Agent Bauer - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 23:33

Hmm, hmm. Nem lehet, hogy a spam szűrés bevezetése óta nem kaptad meg őket? Esetleg nézz be a webmailen a spam mappába, 30 napnál nem régebbinek ott kell lennie ha leszűrésre került.

Sajna ott sincs. Olyan viszont van, hogy 2 hónap késéssel megjön. Na, az mitől van???

#283 Felhasználó inaktív   Agent Bauer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 17. 22:41

Idézet: Hallóóó! - Dátum: 2005. márc. 17., csütörtök - 23:37

Sajna ott sincs. Olyan viszont van, hogy 2 hónap késéssel megjön. Na, az mitől van???

Ha megnézed a levél forrását, ott a folyamatban résztvevő szerverek általában másodpercre pontosan meghagyják, hogy mikor ment keresztül rajtuk az adott levél, így látod mikor és hol várakozott annyit. Ez esetleg segíthet a nyomozásban. Nem feltétlenül chello oldali hiba.

#284 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 15:45

Én még mindig nem kaptam meg a levelet, hogy a vezetékes hálózatba irányuló beszélgetések 19-20-án egész nap ingyenesek.

Vagy lehet, hogy azért nem jött levél, mert a UPC nem is küldött, mivel pont március 3-án délelőtt köttöték be a telefont? De ettől még nálam sem volt vonal este ...

:offtopic:
Ez a Magyar Posta szörnyű, komolyan mondom.
Szüleim hétfőn adtak postára egy levelet, és még ma sem érkezett meg.

#285 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 19. 21:49

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 15:45

Én még mindig nem kaptam meg a levelet, hogy a vezetékes hálózatba irányuló beszélgetések 19-20-án egész nap ingyenesek.

Vagy lehet, hogy azért nem jött levél, mert a UPC nem is küldött, mivel pont március 3-án délelőtt köttöték be a telefont? De ettől még nálam sem volt vonal este ...

Sziasztok!

Új vagyok itt, de UPC telefonom már 1,5 hónapja van.  :D  Az volt a vicces az egész bekötési dologban, hogy legalább 3szor kellett adatvédelemről nyilatkoznom, és szerintem nekem sikerül mindannyiszor különböző engedélyeket adnom UPCnek. :p

A szerelő tök rendes volt, mindent beállított szépen, csak egy dolgot kicsit félremagyarázott, amit a szerződés alapján nem is csodálok. Azt mondta, hogy ha meg akarok jelenni a telefonkönyvben, akkor évi 1500+havi 100Ft-ot kell fizetnem. (ugye ezt nem akartam, le is tiltottam mindent. ;)  Majd kiderült (Vivaldi rulez  :eek: ), hogy ez csak a második megjelenésre vonatkzna. Na mondom, szépen vagyunk. )

A minőségről annyit, hogy tényleg visszhangos kicsit, meg nekem az is feltűnt, hogy ha én beszélek, akkor nem hallom a másikat. Ez normális?  Egyébként meg kell, hogy mondjam, hogy nekem semmi bajom a UPC-s minőséggel. Ha baj van náluk, akor mondjuk tényleg meghal az egész rendszer, teljesen, de ha nincs gond, akkor minden megy rendesen.  :respect:

És ami miatt írok: 16-án kaptam meg az ominózus levelet, hogy ingyen lehet ma/holnap telefonálni. :D  Remélem tényleg így van, az egész családot telefonálásra biztatom folyamatosan  :D Viszont a számlát még  nem kaptam meg. Gondoltam, ideje lenne; felhívtam Vivaldiékat, és kiderült, ők már 4-én postázták a számlát. Úgyhogy újrakértem. Ennyit a magyar postáról.  :omg:

Apropó: lehet az, hogy amikor M@távnál havi 6000-et beszéltem (előfizu díj nélkül), akkor most upcnél csak 1900 legyen a számla? Még nem láttam, csak a végösszegből következtetek. Ha ez így van, akkor le a kalappal UPC előtt. (Csak az a VIVALDI ne lenne... :cool: )
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#286 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 17:20

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 15:45

Postával én is sokat szívtam már :(

Most is összekeverték a UPC-s számlalevelet, nem a sajátomat kaptam hanem egy lakótársét...  :reklamacio:

Még szerencse hogy van UPC telefonom, így ingyen fel tudtam hívni a UPC-t hogy küldjön újat :)

Mondjuk az nem tetszik hogy ha posta hibája miatt nem kapok csekket, akkor is ugye nekem ketyeg a késedelmi kamat...  :reklamacio:

#287 Felhasználó inaktív   Buffy_21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 18:01

Idézet: BuPe - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 17:20

Postával én is sokat szívtam már :(

Most is összekeverték a UPC-s számlalevelet, nem a sajátomat kaptam hanem egy lakótársét...  :reklamacio:

Még szerencse hogy van UPC telefonom, így ingyen fel tudtam hívni a UPC-t hogy küldjön újat :)

Mondjuk az nem tetszik hogy ha posta hibája miatt nem kapok csekket, akkor is ugye nekem ketyeg a késedelmi kamat...  :reklamacio:

Igen, ez így van, de annyit már sikerült elérni, hogy ha bejelented, hogy nem kaptál számlát (nem 3 hónap múlva, hanem adott hónapban)akkor következő hónapban ha kiszámlázzák neked a késedelmi kamatot kérhetsz rá jóváírást, monjuk dobsz egy mailt vmelyik közkedvelt e-mail címünkre (persze ne a hibával foglalkozó @-okra) :)

#288 Felhasználó inaktív   BuPe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 19:37

Szerencsére nem nagy gát mert itt van a közelben a vezér úti ÜFSZ, szóval holnap bemegyek és befizetem a sarcot... de másnak aki nem lakik ilyen "szerencsés" helyen, annak azért macera...

A tisztelt Magyar Királyi Posta helyett nem lehetne valami megbízhatóbb céget választani? Annyi futárszolgálat van már...

#289 Felhasználó inaktív   Buffy_21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 19:52

Idézet: BuPe - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 19:37

Szerencsére nem nagy gát mert itt van a közelben a vezér úti ÜFSZ, szóval holnap bemegyek és befizetem a sarcot... de másnak aki nem lakik ilyen "szerencsés" helyen, annak azért macera...

A tisztelt Magyar Királyi Posta helyett nem lehetne valami megbízhatóbb céget választani? Annyi futárszolgálat van már...

á, tudod ez azért annyira nem egyszerű, mert jogi vonzata is van, hiszen a számlák, levelek, felmondók, stb. kézbesítéséről egyértelműen nyilatkozik az ÁSZF, annak az irányadója az EHT és a PTK és azok pedig a kézbesítési TV-re is hivatkoznak többek között, mely egyértelműen a mi remek Magyar Postánkat jelőli meg...sajnos :(
a tavalyi budaörsi balhé nekünk se jött éppen jól...

#290 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 21:03

A késedelmi kamat amúgy mennyi, tudja valaki?

#291 Felhasználó inaktív   Bad_Boy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 21:07

Sziasztok!

Nekem a UPC-vel semmi bajom nincs, de a chelloról vannak problémáim, nekem Apache szerveren van a weblapom, és a chello elég gyakran változtat IPcímet, és nem tudok mit csinálni.. Most a telefonjukról nem tudok véleményt mondani, sőt azt sem tudom, egyáltalán "megjelentették" már?
Légy minél hülyébb.. Hogy miért?? Mert hülyéknek áll a világ.

#292 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 20. 21:45

Idézet: Bad_Boy - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 21:07

Sziasztok!

Nekem a UPC-vel semmi bajom nincs, de a chelloról vannak problémáim, nekem Apache szerveren van a weblapom, és a chello elég gyakran változtat IPcímet, és nem tudok mit csinálni.. Most a telefonjukról nem tudok véleményt mondani, sőt azt sem tudom, egyáltalán "megjelentették" már?

Ez nem pont ebbe a topicba való.  :)
Talán ez segít.
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#293 Felhasználó inaktív   Bad_Boy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 06:23

Idézet: Pangea65 - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 22:45

Ez nem pont ebbe a topicba való.  :)
Talán ez segít.

Hát, lehet nem közvetlen kapcsolódik a telefonhoz, de a chello is és a telefon is UPC  :)

#294 Felhasználó inaktív   Buffy_21 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 06:52

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 21:03

A késedelmi kamat amúgy mennyi, tudja valaki?

évi 11 %
ezt van lebontva napokra, mivel kevesen tartoznak 1 kerek éve (csak a peresek) :)
szal csak azokra a napokra számolunk késedelmi kamatot ami a befizetés határidejétől a tényleges befizetésig terjed.
pl: fiz. hat. 24-e, te fizeted a 10.990,- ft-os csekked 1-én, akkor a 24 és 1 közötti időszakra kapsz késedelmi kamatot.

#295 Felhasználó inaktív   Bad_Boy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 07:33

Van valakinek már tapasztalata a UPC telefonnal?:) Kicsit hülye kérdés, de komolyan kérdezem, mert érdekelne.. :rolleyes:

#296 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 07:47

Idézet: Bad_Boy - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 8:33

Van valakinek már tapasztalata a UPC telefonnal?:) Kicsit hülye kérdés, de komolyan kérdezem, mert érdekelne.. :rolleyes:

Hát nekem van tapasztalatom:

Mióta előfizető vagyok (márc. 3.) egy nagy kimaradás volt (ami miatt a UPC adott is ingyenes beszélgetést a napokban), és több (talán 1-2) 1-2 órás szünet, amikor szintén süket volt a telefon.
Meg néha tárcsázok egy számot, és azt mondja be, hogy a hívott szám nem létezik, holott jól ütöttem be.
Valamint engem még az zavar -de nagyon-, hogy nagyon hangosan hallom azt, akivel beszélek.
Eddig matávos vonalam volt, és miután lebonyolítottam az első UPC-telefonos hívást, azt hittem, hogy megsüketülök ...

Vagy nekem túlzottan érzékeny a fülem?

Szerkesztette: Adam84 2005. 03. 21. 07:53 -kor

#297 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 07:52

Idézet: Buffy_21 - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 7:52

évi 11 %
ezt van lebontva napokra, mivel kevesen tartoznak 1 kerek éve (csak a peresek) :)
.

Azt hittem, hogy sokkal komolyabb késedelmi kamat van.
Ez azt jelenti, hogy ha tartozom mondjuk két havi Chello számlával (2*10.990), és hatvan nap a késedelmi idő, akkor 21.980*0,11/365*60=397 Ft körüli összeg a kamat.

#298 Felhasználó inaktív   Agent Bauer 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 07:54

Idézet: Bad_Boy - Dátum: 2005. márc. 20., vasárnap - 22:07

Sziasztok!

Hát most ne menjünk bele, de chello a chello topikba, telefon meg a telefon topicba... így logikus, nem? :)
IP változtatásról meg csak annyit, hogy próbáld ki a dsl-t, ahol minden csatlakozásnál új IP-d lesz, akkor majd más véleménnyel leszel a UPC váltásairól, amúgy meg tény, hogy a chello nem web és egyéb szerverek üzemeltetésére való.

#299 Felhasználó inaktív   *Pangea* 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 09:39

Idézet: Bad_Boy - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 6:23

Hát, lehet nem közvetlen kapcsolódik a telefonhoz, de a chello is és a telefon is UPC  :)

Chello-s topic.  :D
Hoffmann Rózsa nem a kedvencem.

#300 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 21. 11:11

Idézet: Adam84 - Dátum: 2005. márc. 21., hétfő - 7:47

Meg néha tárcsázok egy számot, és azt mondja be, hogy a hívott szám nem létezik, holott jól ütöttem be.
Valamint engem még az zavar -de nagyon-, hogy nagyon hangosan hallom azt, akivel beszélek.

Többek között pont e két dolog miatt adtam vissza a UPC telefont.
Nem létezik, hogy nem tudnak mit kezdeni a visszhanggal! :grrr:
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »