HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC-s telefon: tapasztalatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC-s telefon: tapasztalatok ...és egyéb VoIP és IP otthonra Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   drummond 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 11. 19:21

Sziasztok!

Szerteném tőletek, megkérdezni, hogy előfordult-e nálatok olyan, hogyha hívnak titeket, akkor a készülék idő és dátum beállítása lenullázódik. A Matávnál egyszer sem fordult ilyen elő, most, hogy átváltottunk a UPC-re azóta csinálja a telefon. A készülék tipusa AEG Ventura. Érdekes, mert, ha én hívok akkor nincs semmi gond. Kiváncsi vagyok valakivel előfordult-e ez a probléma?
Másik kérdésem az lenne, hogy valaki tudta-e már használni az automata újrahívás funkciót. Én hiába nyomom foglaltság esetén az 5-ös gombot majd teszem le a kagylót. Nem csinál semmit.

#602 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 11. 19:30

Idézet: drummond - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 20:21

Szerteném tőletek, megkérdezni, hogy előfordult-e nálatok olyan, hogyha hívnak titeket, akkor a készülék idő és dátum beállítása lenullázódik. A Matávnál egyszer sem fordult ilyen elő, most, hogy átváltottunk a UPC-re azóta csinálja a telefon. A készülék tipusa AEG Ventura. Érdekes, mert, ha én hívok akkor nincs semmi gond. Kiváncsi vagyok valakivel előfordult-e ez a probléma?

Ez egy bug a Scientific Atlanta eMTA szoftverében. Hamarosan javítva lesz, ahogy megvan az új firmware, frissítjük mindegyikben.

Szerkesztette: Nagy Sarga Domper 2005. 06. 11. 19:30 -kor

#603 Felhasználó inaktív   drummond 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 20:32

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 20:30

Ez egy bug a Scientific Atlanta eMTA szoftverében. Hamarosan javítva lesz, ahogy megvan az új firmware, frissítjük mindegyikben.

Szia NSD!

Köszönöm a választ. Nem értem, mi az a bug? Ezt itt nálam kell frissíteni vagy pedig nálatok a központban? Az automata hivásismétlésről tudsz valamit miért nem müködik?

#604 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 02:12

Idézet: drummond - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 20:32

Szia NSD!

Köszönöm a választ. Nem értem, mi az a bug? Ezt itt nálam kell frissíteni vagy pedig nálatok a központban? Az automata hivásismétlésről tudsz valamit miért nem müködik?

Probald az 5-os elott a Flash/Recall gombot is lenyomni, ugy nagyobb az esely a sikerre :)
Udv: Nezelodo

#605 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 19:57

Idézet: drummond - Dátum: 2005. jún. 11., szombat - 20:21

Sziasztok!

Másik kérdésem az lenne, hogy valaki tudta-e már használni az automata újrahívás funkciót. Én hiába nyomom foglaltság esetén az 5-ös gombot majd teszem le a kagylót. Nem csinál semmit.

Szia!
Ha visszaolvasol látod, hogy  vagyunk egy páran akik ebben a cipőben járnak és várjuk a NSD által beígért javítást.  :)  A hívószám kijelzésed működik?

Egyébként nekem meg az a legújabb, hogy a telefonom felveszi saját magát.  :confused: Mire lenyomnám a gombot, hogy vegyem a hívást, már ott is van a hívó fél.
Az első ilyen alkalommal a gomb lenyomásával bontottam a vonalat. :) Most már figyelek és csak beleszólok , hogy én vagyok.
Kicsit rejtélyes és érdekes a dolog. :)

#606 Felhasználó inaktív   drummond 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:26

Idézet: Stuci - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 20:57

Szia!
Ha visszaolvasol látod, hogy  vagyunk egy páran akik ebben a cipőben járnak és várjuk a NSD által beígért javítást.  :)  A hívószám kijelzésed működik?

Egyébként nekem meg az a legújabb, hogy a telefonom felveszi saját magát.  :confused: Mire lenyomnám a gombot, hogy vegyem a hívást, már ott is van a hívó fél.
Az első ilyen alkalommal a gomb lenyomásával bontottam a vonalat. :) Most már figyelek és csak beleszólok , hogy én vagyok.
Kicsit rejtélyes és érdekes a dolog. :)

A hivószám kijelzés mükődik, egyedül a dátum és az idő nullázodása a bejövő hívásnál ami nem müködik nálam.

Nálad előszokott fordulni,, hogy nem lehet telefonálni és azt mondja be, hogy "Átmeneti túlterheltség miatt hívását nem tudtuk mkapcsolni."? Ma egész délután ezt jcsinálta.

#607 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:29

Idézet: drummond - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:26

A hivószám kijelzés mükődik, egyedül a dátum és az idő nullázodása a bejövő hívásnál ami nem müködik nálam.

Nálad előszokott fordulni,, hogy nem lehet telefonálni és azt mondja be, hogy "Átmeneti túlterheltség miatt hívását nem tudtuk mkapcsolni."? Ma egész délután ezt jcsinálta.

Igen, mint pl. most is , órák óta nem tudok telózni. :(

#608 Felhasználó inaktív   drummond 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:34

Idézet: Stuci - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:29

Igen, mint pl. most is , órák óta nem tudok telózni. :(

Igen nálam is ez a helyzet. Te szolnoki vagy?

#609 Felhasználó inaktív   gabor87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:41

Sziasztok!
Nálam is ugyanezt mondja. Remélem a híbát mielőbb sikerül javítani!
Üdv
Gábor

#610 Felhasználó inaktív   Porker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:43

Én most állok kipróbálás alatt, de szinte minden esti mese úgy hangzik "átmeneti túlterheltség miatt...": másnál is van ilyen vagy ez 4. kerületi sajátosság?
Sőt, most már egy órája tök süket a telefonom és hívni sem lehet. Pedig azt hittem egy modem restart megoldja a problémát...

#611 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 21:08

Idézet: Porker - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:43

Én most állok kipróbálás alatt, de szinte minden esti mese úgy hangzik "átmeneti túlterheltség miatt...": másnál is van ilyen vagy ez 4. kerületi sajátosság?
Sőt, most már egy órája tök süket a telefonom és hívni sem lehet. Pedig azt hittem egy modem restart megoldja a problémát...

Hát, ha még csak próbálod, ne véglegesítsd!
Az UPC igér fűt-fát, aztán semmit sem teljesít. Most is állandóan rossz a telefon, akkor mi lesz ha júliustól országos lesz a lefedettség? Szerintem csak a havi díj befizetésére korlátozódik a telefonhasználatunk.
Szóval, jobban jársz, ha visszadod, amíg teheted! Ez nem telefon, még kisérletnek is nevetséges!

#612 Felhasználó inaktív   Porker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 21:56

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 22:08

... Szóval, jobban jársz, ha visszadod, amíg teheted! Ez nem telefon, még kisérletnek is nevetséges!

Lemaradtam erről az "országos" lefedettségről, de ez így mindenesetre röhejes.
Köszönöm a hozzászólásod, megerősít elhatározásomban!

#613 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 07:33

Idézet: drummond - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:34

Igen nálam is ez a helyzet. Te szolnoki vagy?

Elnézést, hogy csak most válaszolok, de még a chellom is elment az este. :(
Egyébként Bp.-i vagyok IV. ker.

#614 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 07:41

Idézet: Porker - Dátum: 2005. jún. 12., vasárnap - 21:43

Szia!
Nekem 1 hónapja van jupcifonom (IV.-ben) és nem sűrün tapasztaltaltam még ilyet. talán 2-3-szor.
Egészen más a gondom, de azt már régebben leírtam. :)

#615 Felhasználó inaktív   Stuci 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 07:50

Azért gondoljatok bele! Annak idején , mikor kezdődött a mobilmánia, mit össze kellett helyezkedni a térerő miatt, hogy tudj telózni. Most meg már a metróba is tán még a bányából is működik.
Előbb utóbb a jupci is kinövi a gyermekbetegségeit, ha ügyfeleit megakarja tartani és még szerezni akar .
Persze azért még én is pipa vagyok, hogy nem tudom a készülékem tudását kihasználni. És még pipább leszek, ha szoftver frissítés után is megmarad a problémám.

#616 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 09:00

Nálam szinte tökéletesen müködik, már kaját rendelni is tudok :))

#617 Felhasználó inaktív   Portrest 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 14:55

Idézet: Pacal - Dátum: 2005. máj. 30., hétfő - 15:48

Sziasztok!

Az lenne a gondom, hogy amióta vettem egy Wlan routert azóta visszhangos lett a telefon. Természetesen a net és a telefon is upc-s. Egymás mellett van három kütyü(telefon modem, intertnet modem és a wlan router). Mitől van ez és mit kell tennem hogy ez megszünjön?
Köszönöm.

A routert rakd min. 1 méterrel távolabb és meg fog oldódni a problémád. Ugyanez vonatkozik a hordozhatós telók központjára is.

#618 Felhasználó inaktív   domedee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 15:02

Tudnátok mondani olyan telefonokat, amik számkijelzősek és olcsók (olyan 7-8 körül jó lenne, vagy alatta is akár, ha van ;)  ) és kompatibilsek a hálózattal/modemmel.

thx

dömedee
abcdefghijklmnopqrst...

Help ME! Hogy van tovább?

#619 Felhasználó inaktív   gdeak 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 17:01

Idézet: domedee - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 15:02

Tudnátok mondani olyan telefonokat, amik számkijelzősek és olcsók (olyan 7-8 körül jó lenne, vagy alatta is akár, ha van ;)  ) és kompatibilsek a hálózattal/modemmel.

thx

dömedee

Én amikor Matávnál (akkor még az volt!) akcióban volt, akkor egy Ventus FJ 400-asat vettem -SMS képes is- ha jól emléxem 4900ért. Egész upc - kompatibilis, attól eltekintve, hogy míg Matávnál "ismeretlen szám"-ról kerestek, addig upcnél "Anonymus" hívásaim vannak :) Most nézem, ilyet épp nem árulnak, de: T-Com hivatalos oldalán amik vannak, azok elvileg mind jók upchez is!
"Ha az a bemenő vektor elemei stacionárius tulajdonságú sztochasztikus változók, akkor a w súlyvektor elemei az a korrelációs mátrixának legnagyobb sajátérték vektorához konvergálnak."

#620 Felhasználó inaktív   Porker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 17:13

Idézet: Stuci - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 8:41

Nekem 1 hónapja van jupcifonom (IV.-ben) és nem sűrün tapasztaltaltam még ilyet...

Én is IV. De ha havonta egy ilyen van az nekem sok. Ráadásul szinte minden este "túlterheltség"-re panaszkodik. Arról nem is beszélve, hogy egy hónap próbaidő ide vagy oda ma reggel kaptam egy számlát, amin rajta van a telefonelőfizetés is... Na elmennek a francba!
Most mondtam le, majd 3 év múlva újra kipróbálom. Igaz a NET-et 2 éve mondtam le és egyelőre nincs kedvem kipróbálni...

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.