HWSW Informatikai Kerekasztal: Mit tudnak a felhasználók? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mit tudnak a felhasználók? avagy amikor a user a pocsék... Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   tbee83 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 29. 09:52

win alatt gépet cserélni nem lehetetlen, csak kicsit körülményes.. illetve, vészes, hogy ugyanazt a teljesítményt tudja e hozni.. mert ugye a régi driverek aktívak maradnak.. csak nem használja őket

a pár oldallal előbb lefikázott gépszegecselős megoldásról pár szóban:
dolgoztam annál a nagykernél, amelyik a metroba szállított.. és biza nem volt elég a matrica.
gondoljatok bele.. van egy demo gép kitéve, illetve van a sok pc a polcon.
A gépeket betettük a ház dobozába, majd bele a "netropol" dobozba, hogy dizájnos legyen.. rá meg a bill, egér..
jön az egyszerű user, leveszi a polcról.. az első doboz is ragasztva volt, deha azt kibontotta találkozott egy másikkal, ami szintén le volt zárva.. és kevés az olyan user aki kibontotta volna.. aztán hazamegy és próbálkozik..
az hogy kilopkodták az alkatrészeket, még fel sem tünt addig, mert pakoltak bele krumplit.. komolyan (!)
szerencsétlen user meg látván a bajt megy metroba, vagy egyből a nagykerbe, aki a garisnak volt megjelölve.. mi meg égtünk..
ezek után ment a szegecselés.. csak a saját "jóhírünk" megóvása érdekében..
ennyi :D

mostani lámerság.. 10 percce jöttem vissza egyik üzemvezetőnktől, aki nyafogott, hogy nem jó a nyomtatója.. pár nappal ezellőtt költözött az új helyére, és emléxem hogy bedugtam a nyomtatót  a gépébe. de ma nem volt bedugva.. és ő azt állítja, hogy nem babrált, és tegnap még nyomtatott..  :p:P
Munkát keresek.. olyat ahol nem kell dolgozni
Egy türelemjátékot kérek, de azonnal!

#322 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 29. 10:14

Hárombetűs nagyker?:D
Amugy, a szegecselés sem megoldás, igaz nem lopási, hanem adatmentési, másolási, illetve az összeszerelő által elkötött ez-az miatt jó tucat gépet nyitottam már ugy ki, hogy nem maradt semmi nyoma, igaz nemárt hozzá a magamfajta ropikar, meg a jó tapintóérzék :D

#323 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 07. 30. 11:18

Mákosok. Tehát megint levontam a konklúziót, hogy a rudi rossz végén álltam :Đ . Én úgy rájöttem dolgokra, intel-intel lapkakészlet semmi gond, via-via semmi baj, SiS alig kerül elém, egyéb felállásban pedig mindenféle csipkészletspecifikus dolog eltávolítása és úgy rá az új gépre, na ez szokott menni egy-két kivétellel.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#324 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 30. 14:51

Ehh, most hivott az egyik videki ugyfel, hogy rontsam el neki a rendszeret. :omg:

Heten jartam nala, mert at akarta helyeztetni az ettermi rendelesfelvevo gepet a kerthelyisegbe.
Kiraktam, atkabeleztem, blabla.

Atneztem a gep beallitasait, konstataltam, hogy az elodom igencsak pancser munkat vegzett, ugyanis a szoftverrendszer fele nem mukodott, mert rosszul volt beallitva.
Puszta joindulatbol beallitottam tokeletesen mukodore, meg megmutattam az ugyfelnek az eddig altala hasznalhatatlannak velt funkciokat, mint a napi forgalom szemmeltartasa halozaton at, korabbi eladasok, ilyen kimutatas, olyan kimutatas, stb.

Erre tegnap beult hozza 2 APEH ellenor, meglattak a gepet a kertben, nezegettek, hogy a pincerek hasznaljak, meg ilyenek.
Aztan este visszamentek hivatalos ellenorzes cimszoval, nyomtasson mar a geprol egy napi forgalmat, meg egy penztargep zarast.
Jegyzokonyveztek, hogy nem egyezik a ketto...

#325 Felhasználó inaktív   Rampam 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 07. 13:06

HI

Nekem a kedvenc vevőm behozza gép nem megy floppy valamiért nem akar menni cd -se persze ö próbálta elösször megcsinálni mert látta már fix-tv meg ilynek :box2: gép szédszed fdd  kábel  cd-romba belerakva a táp nem volt az fdd-ve dugva a vinyók összevissza jumperolva :p  Szeretem az ilyet ha meg nem megy valami akkor meg mi csináltuk szarul  :fuck2:

#326 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 11:06

Idézet: tbee83 - Dátum: 2005. júl. 29., péntek - 10:52

de ma nem volt bedugva.. és ő azt állítja, hogy nem babrált, és tegnap még nyomtatott..  :p:P

Ez mindig így szokott lenni. Amikor engem hívnak, sosem mondta még azt egyik sem, hogy "bizony, tegnap babráltam, de akkor sem ment" vagy "próbáltam azért megjavítani"
----------
rohamkocka

#327 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 11:24

Vagy az alig használtuk a zinternettet és mégis telelettünk virussal.

#328 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 11:49

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 12:24

Vagy az alig használtuk a zinternettet és mégis telelettünk virussal.

... és az büdös kölök telepítgetett valamit, "azhéccencség"! ... :fear:
----------
rohamkocka

#329 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 12:30

Idézet: rohamkocka - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 12:49

... és az büdös kölök telepítgetett valamit, "azhéccencség"! ... :fear:

A favoritom akkor is az volt, mikor behozták a fél éve W98-cal telepített masinát, hogy a kétéves gyerek rátenyerelt a billentyűzetre, és azóta nem megy... aztán mikor bekapcsoltam, bejött a Win2000 telepítőjének újraindítás utáni fázisa :D. Mondom főnökömnek, ha egy tenyereléssel idáig jutott, fel van véve a helyemre :D.

#330 Felhasználó inaktív   rohamkocka 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 13:16

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 13:30

A favoritom akkor is az volt, mikor behozták a fél éve W98-cal telepített masinát, hogy a kétéves gyerek rátenyerelt a billentyűzetre, és azóta nem megy... aztán mikor bekapcsoltam, bejött a Win2000 telepítőjének újraindítás utáni fázisa :D. Mondom főnökömnek, ha egy tenyereléssel idáig jutott, fel van véve a helyemre :D.

Persze mindezt egy P166-on, ugye?  :omg:
----------
rohamkocka

#331 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 19:29

Idézet: rohamkocka - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 14:16

Persze mindezt egy P166-on, ugye?  :omg:

Nem értem, hogy miért gondolsz ilyesmit. Cyrix P200 volt az istenadta :Đ

#332 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 20:33

Varázsló keze lehet a srácnak, csak úgy hányja a biteket, egy tenyereléssel átírta a W98 kernel-jét W2000-re. Sokra viheti még. Vagy csak véletlenül megfejtette a W2000 nagy titkát, hogy mennyivel több, mint a 98? :Đ
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#333 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 20:39

Idézet: didyman - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 21:33

Varázsló keze lehet a srácnak, csak úgy hányja a biteket, egy tenyereléssel átírta a W98 kernel-jét W2000-re. Sokra viheti még. Vagy csak véletlenül megfejtette a W2000 nagy titkát, hogy mennyivel több, mint a 98? :Đ

A pánikszerű kikapcs miatt még benne volt a CD-ROM-ban egy újságmelléklet, rajta a fent említett rendszer 120 napos demójával :D. És aztán volt alkalmam megismerni a gép másik tulajdonosát, aki 14 éves volt, szerfelett csendes, és lesütött szemű :D. És mintha valamit nem akart volna bevallani :Đ.

#334 Felhasználó inaktív   Fym 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 20:45

Idézet: Jim DiGriz - Dátum: 2005. aug. 8., hétfő - 13:30

:nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2: :nevet2:
.:: A lényeg, hogy össze kell őket párosítani, hármasával ::.
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.

#335 Felhasználó inaktív   Jim DiGriz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 08. 21:09

Megosztok veletek még egy favoritot, bár lehet, hogy már meséltem :). Lehívtak egy Balaton környéki kis faluba, egy helyi garanciás géphez. Szimptóma: a gazdája kikapcsolta, azóta nem kapcsol be. Sok gép ment ki egy szerződésben, volt is tartalék, úgyhogy beraktunk egyet a kocsiba, azt' tűz. Leérünk, nézzük, kolléga megfogja a tápkábelt, visszanyomja a gép hátuljába, és bekapcs :). Mint kiderült, a fickó, miután kikapcsolta a gépet, hátralökte magát az asztaltól a forgószékkel :D. Nem tudom már, hogy sakkozták le a főnökeimmel a 35e Ft-os kiszállási díjat egy bekapcsolásért :D.

#336 Felhasználó inaktív   Sionnach 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 12. 08:43

Üdv mindenkinek! :)

Leírnék én is egy esetet egyik haverommal... Volt egy gépe, új alaplapot vett bele, a régit meg én vettem meg tőle. Szereli befele az alaplapot, fény alig van, nem találjuk a csatlakozókat, többszöri sikertelen powergomb-nyomogatás és átkábelezés után végre beindul a gép. Megnyugszunk, örülünk, végre beindult. Ekkor jobban ránézek a gépházra (akkor kb 2 m-re voltam tőle), mondom magamban ez nem cigifüst... :eek: Haverra rákiáltok: "FÜSTÖL. KAPCSOLD KI."  . Ő meg mint a villám kitépi a monitortápot a gépből, majd észrevéve, hogy még mindig megy a gép (és füstöl), végre a tápkábelt is kihúzza... Belenézve a gépbe mondja hogy a floppytápot sikerült fordítva rádugnia  :omg:. A meghajtó égett műanyagszagú,  egy chip beolvadva, fölötte lévő burkolaton koromfolt, halott ügy. Minden más túlélte a gépben :)

#337 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 22:35

most magamat definiálom mint felhasználó, és bemutatom mire voltam én - illetve a kétkomponensű zalman ragasztó - képes.

megijedni nemkell, a kártya tökéletesen müxik azóta is, kitartóan szolgál már három éve :Đ

Csatolt fájl:

*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#338 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 23:10

Fényképezd le, hogy mi van alatta... :)

#339 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 13. 23:54

Idézet: didyman - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 0:10

Fényképezd le, hogy mi van alatta... :)

ezt most nem teljesen vágom :)

arra gondolsz, hogy mi maradt a fémlapka helyén (mármint hogy mit takart)? vmi általam nem ismert, talán bakelitnek tünő, hasonló állagú müanyag, ami alatt már nagy valószinűséggel a mag volt, szóval... :)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#340 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 14. 14:55

Szerintem meg a fémsipka alatt már egyenesen a mag van.

Téma megosztása:

• (86 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.