HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103
  • 104
  • 105
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. Lord of Destruction

#2081 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 09. 12:47

Idézet: td - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 8:08

Végülis amit írtam azt a MH6.5-re hivatkozva mondtam, ami ki jelzi az ellenfél resistjeit, az összeset.
Csináltam screenshot-ot hell-en.
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

aura nélkül

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

aurával

Jól látszik a különbség, btw mh nélkül nem néztem, az eredeti nézetben valószínü hogy továbbra is immune to lightning-nak mutatná a játék.

Üdv: Dan

Este megnezzuk, de nem tartom valoszinunek, hogy az elementalis immunitast leszedi.Ellenkozo esetben surgosen ossze kell hoznom egy insight ot.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2082 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 12:51

Idézet: TomAce - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 8:20

Na en akkor jatdzottam utoljara a Dio 2-vel amikor megjelent, es akkor meg nem igazan nyomta senki a Battlenetten.

Mennyire jatszhato a 2?, anno en meg a Dio 1-el jatszottam, de azt abba is hagytam, mert mindenki cheatekkel nyomta, es PK-t jatszott, hogy van ez most a 2ben?

Hat ahogy emlexem en is nemsokkal a megjelenes utan vettem meg a dio2 t es biza a szerverek annyira tulterheltek voltak, hogy meg jatekot se lehetett krehalni, iszonyat lagok voltak es voltak napos karbantartasok is.
Dio1 eseteben azert a cheat maskepp nezett ki, betoltad a BoBafett et es olyan cumot raktal magadra, amit csak akarta, dio2 eseteben ez nem megvalosithato, mivel a serveren tarolodnak a karik.Persze itt is vannak trukkok, de ezek nem publikusak.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#2083 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 03. 09. 14:41

Idézet: Evil. - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 12:47

Este megnezzuk, de nem tartom valoszinunek, hogy az elementalis immunitast leszedi.Ellenkozo esetben surgosen ossze kell hoznom egy insight ot.

Ok, megnézzük, btw pont tegnap láttam baalrunon egy assát infinity(az a conviction aurás)-os csicsóval...
Mondjuk nem gyenge rúnaszó(ber+mal+ber+ist) :eek:

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2084 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 15:12

Idézet: td - Dátum: 2005. márc. 9., szerda - 14:41

Ok, megnézzük, btw pont tegnap láttam baalrunon egy assát infinity(az a conviction aurás)-os csicsóval...
Mondjuk nem gyenge rúnaszó(ber+mal+ber+ist) :eek:

Hat igen, de elobb a CoH t kell osszehozni.

#2085 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 09. 23:08

folytatás

----atyuska----

Téma megosztása:

• (105 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 103