HWSW Informatikai Kerekasztal: Plextor PX-716A ás 716SA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Plextor PX-716A ás 716SA 16x+/-R, 8x+RW, 6x-RW, 4x+R DL, 2x-R DL Értékeld a témát: -----

#1021 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 04. 20:50

Idézet: Lucas Garas - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 15:03

Itt tudod letölteni.

Köszi! :)
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1022 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 04. 23:29

Szívesen.  :)
Ha tényleg mázlid lesz, és nem kell elküldened a meghajtód nekik az újért cserébe, és nem is kell, akkor érdekelne...  ;)
Hibatesztelés miatt fájna rá a fogam.  :cool: 
Dare2Live (dvd lemezekről): "elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?"
perempe: "Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik..."

#1023 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 10:17

Idézet: Lucas Garas - Dátum: 2006. márc. 4., szombat - 23:29

Szívesen.  :)
Ha tényleg mázlid lesz, és nem kell elküldened a meghajtód nekik az újért cserébe, és nem is kell, akkor érdekelne...  ;)
Hibatesztelés miatt fájna rá a fogam.  :cool: 

Hello

Elindítottam ezt a PXInfo-t és végignéztem, amiket kiírt, de ebből nem lettem okosabb. Mit is kéne keresnem, hogy megtudjam hibás-e a drive?
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#1024 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 05. 13:13

Idézet: lorenzo - Dátum: 2006. márc. 5., vasárnap - 10:17

Hello

Elindítottam ezt a PXInfo-t és végignéztem, amiket kiírt, de ebből nem lettem okosabb. Mit is kéne keresnem, hogy megtudjam hibás-e a drive?

Neked nem kell tudni értelmezni az adatokat. :)
Elküldöd nekik, és majd ők eldöntik. Örülj neki, hogy végre egyszer nem neked kell melózni, csak hátra kell dőlni, és várni az eredményt. ;)
Dare2Live (dvd lemezekről): "elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?"
perempe: "Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik..."

#1025 Felhasználó inaktív   snakekiller 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 15. 20:29

Lenne egy kis gondom (már sokadszorra) a drágalátos 716A-mal.
Nekiálltam a régebbi CD-imet kiírni DVD-re, be is olvastam vagy 15 cd-t és egy lemezt (MCC-004, Verbatim) ki is írtam 4-szeresen... a másodiknak is nekiálltam amikor az írás legelején elszállt power calibration errorral.... na mondom jó próbáljuk újra... semmi változás... próbáljuk Plextools-szal... szintén. Kipróbáltam minden lehetséges kombinációját az AS/PR opcióknak, semmi eredmény, próbáltam mást kiírni, tör. mentestíeni, másik Verbát, (sajna más fajta lemezem most nincsen majd azzal is megnézem) a lényeg maradt. Lehet, hogy haldoklik az íróm? Legfrisebb Firmware, Nero 6.0.6.16, Plextools 2.32, író multi-word dma módban, secondary masterként.

Előre is köszi a segítséget!

szerk.: elírás

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  Log.txt (0byte)
    Letöltések:: 28

Szerkesztette: snakekiller 2006. 04. 15. 21:10 -kor

#1026 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 16. 20:41

Ki kell próbálni másik gépben, más ATA/IDE vezérlővel/driverrel, ez akár szoftveres probléma is lehet.

#1027 Felhasználó inaktív   jebbs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 24. 21:16

Nálam is power calibration errorokat dob a PX-716A 7 éve az első plextor cd irómért még 120 ezret fizettem, azóta plextor hívő vagyok
ez volt az első 2 rétegű plextor, de nem akarok csak azért másik kétrétegű plextort venni, mert ez power calibration errorokat dob.
2 gépben próbáltam, mindkettő inteles, i875 Angol XPProSP2, és i865 Magyar XPProSP2, NERO 6 a magyaron, NERO7 az angolon, "verbatim?!" 16x DVD-R lemezekkel 3%-nál power calibration error után kidobja (szerencsre lemezt nem ront, és a 712A -val bármelyik gépben megirom azt amit a 716 kihány.
De kétrétegű lemezre nincs másik íróm (és csak emiatt nem akarok most 760-asra befizetni)
Mindkét gépen próbáltam úgy is hogy nem raktam fel az intel chipset blabla drivert, meg úgy is hogy felratkam a legutolsót. 716 csak köpköd 1.09 firmware szóval szomorú vagyok, több ezer megirt lemez után :(

#1028 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 00:09

Idézet: jebbs - Dátum: 2006. ápr. 24., hétfő - 21:16

...több ezer megirt lemez után :(

A helyedben nem szomorkodnék. Más mit nem adna, ha fele ennyit kibírna az írója... ;)

Szerkesztette: Lucas Garas 2006. 04. 25. 00:10 -kor

#1029 Felhasználó inaktív   jebbs 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 10:33

Idézet: [Fishi

,2006. ápr. 25., kedd - 0:09] A helyedben nem szomorkodnék. Más mit nem adna, ha fele ennyit kibírna az írója... ;)

Az összes eddigi írómmal összesen megirt lemez az a többezer, az is "csak" kb 3800
nem egy író produkálta, bár tény hogy a két plextor az fejenként napi 4-6 lemezt rajzolgat.
de akkor is gáz ez a sectorblabla powercalibration error, ha ilyet akarok olvasni akkor nem veszek plextort, azért vettem plextort, mert plextor, nem azért hogy hibaüzeneteket olvassak :(

az általam megirt lemezek számát, meg csak azért irom be hogy ne az legyen hogy "te lúzer, azért mert életed második lemezét sem tudod megirni, még nem a termékkel van a gáz".
:D

Szerkesztette: jebbs 2006. 04. 25. 10:35 -kor

#1030 Felhasználó inaktív   DeepDish5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 15:03

Most olyan kinem van 716Sa-val,hogy lekezdi irni es 20-30 % korul mindig megall de nem buffer urules miatt stb hanem leall iras es utanna semmi se!
A ido visszaszamolo megy ... de nem fagy ki nero..

Ilyen dologgal vki talalkozott mar?  :confused:

#1031 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 25. 17:46

Idézet: jebbs - Dátum: 2006. ápr. 25., kedd - 10:33

...de akkor is gáz ez a sectorblabla powercalibration error, ha ilyet akarok olvasni akkor nem veszek plextort, azért vettem plextort, mert plextor...

Plextor márkanév manapság nem feltétlenül egyenlő az elnyűhetetlen fogalmával, de a korrekt garanciális ügyintézéssel mindenképpen. Szóval azért érdemes Plexit venni, mert 2 évig tuti lesz egy jó íród, még ha konkrétan nem is ugyan az a meghajtó.
Ha még fiatalabb, mint 2 éves az íród, akkor gond egy szál se, fentebb lorenzonak már megírtam mi a teendő. Ha haldoklik az íród, akkor az ily módon kiderül.

#1032 Felhasználó inaktív   DeepDish5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 11:29

Pontosan a vegeredmeny ez..
De van log fajl is ha vki tudna segiteni  megkoszonnem  :respect:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1033 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 15:45

Milyen nemzetiségű a Plextor anyacége? :think:

#1034 Felhasználó inaktív   tubby 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 17:13

Idézet: Omega - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 16:45

Japán

T41

#1035 Felhasználó inaktív   DeepDish5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 26. 17:55

Idézet: Omega - Dátum: 2006. ápr. 26., szerda - 16:45

Latom tesztet toltod ki!  :D

#1036 Felhasználó inaktív   payskin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 19. 19:44

Nem tudjátok, van a StarForce-nak olyan mellékhatása, hogy feltelepítésétől fogva írásra használhatatlanná válik a DVD-író?

Felraktam a múlt hétvégén Splinter Cell Chaos Theoryt, és most akármilyen nyers DVD-t adok a PX-716-nak, előbb hosszan világít a led, majd két rövid narancssárga villanás megy végestelen végig. Ugyanezt a nyersanyagot átrakom a PX-708-ba, és tökéletesen megy vele, tehát a drive hülyült meg. Morcos leszek, ha egy szemét, szutyok másolásvédelem taccsra teszi a 716-omat.
# Blazkowicz Aztkopizdki: híres lengyel tudós, a Ctrl+C feltalálója. | blog

#1037 Felhasználó inaktív   Zolcsi Baba 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 20. 13:01

Idézet: payskin - Dátum: 2006. máj. 19., péntek - 20:44

Nem tudjátok, van a StarForce-nak olyan mellékhatása, hogy feltelepítésétől fogva írásra használhatatlanná válik a DVD-író?

Felraktam a múlt hétvégén Splinter Cell Chaos Theoryt, és most akármilyen nyers DVD-t adok a PX-716-nak, előbb hosszan világít a led, majd két rövid narancssárga villanás megy végestelen végig. Ugyanezt a nyersanyagot átrakom a PX-708-ba, és tökéletesen megy vele, tehát a drive hülyült meg. Morcos leszek, ha egy szemét, szutyok másolásvédelem taccsra teszi a 716-omat.

Szerintem lehet, bár (talán tegnapelőtt olvastam ?) épp most kapták meg az MS Certified Driver minősítést.

Én speciel ezért (sem) játszom a gépen, de ez egyéni szocproblémó, tudom... :Đ

A 708-as ugyanabban a gépben van ? Mert, akkor azt is taccsra kellett volna tennie, ha a SF lenne a hunyó...  :confused:  :think:

#1038 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 00:21

üdv

van nekem egy ilyen 716A-m és meg meri azt csinálni hogy 3xnél gyorsabban nem olvas-ir dvd-t. egyszerüen nem. neroval irok, max sebesség meghatározásánál 40mega/secet mér szal vinyóm birja, nem értem miert ir lassan. eredeti verbatim lemezre régebben sose volt vele gond. 16xosan irhato DVD-R elmez. másmiylen lemezem ncisns.

arra gondoltam hogy a driverével a silent mode bekavarhatott vmit mert az be volt kapcsolva régen.. de nem, mert frissitettem firmwaret, atallitottam driverbe, semmi változás. btw a driver beépitett irojaval is iylen lassu.

kb20-25perc neki megirni egy full dvd-t, aztán totalcommanderrel dvdröl masolok be vinyora 4mega/secnél nem gyorsabb :s

nero cd dvd speed test grafikonja meg mind2 vonal kb vizszintes, felénél meg recés de egyvonalban marad az egész kb, nagyon csunya majd lehet feltöltök róla képet

haver azt mondta rakjam be más gépbe, és szerintem alaplapprobléma.

sztetek mi lehet a gond?

Szerkesztette: FireShadow 2006. 05. 27. 00:24 -kor

It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1039 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 27. 12:34

Nem pio módban megy véletlenül?

#1040 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 01. 17:02

az mi? :think:

na megnéztem http://en.wikipedia....ed_input/output
de hogy tom megnézni h ebbe megy-e és hogy tom átállitani?

Kép

hát hogy a jó lószar mindenségit  :omg:  :D

mit válasszak a listában?
Ultra DMA 0,1,2,3,4
Mult-word dma 0,1,2

Szerkesztette: FireShadow 2006. 06. 01. 17:13 -kor

It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.