HWSW Informatikai Kerekasztal: Plextor PX-716A ás 716SA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Plextor PX-716A ás 716SA 16x+/-R, 8x+RW, 6x-RW, 4x+R DL, 2x-R DL Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   Inoxxan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 06. 17:27

Hat igen,az "elirasért "és nem megfelelö magyar szohasznalatért elnézést kérek.
De mivel nem magyar nyelvü windows-t és billentyüzetet hasznalok-gondolom masok is vannak igy-bizonyos ékezetes,pontos betüket csak nehezen vagy egyaltalan nem tudok irni.
Majd megprobalok mas kodlapot hasznalni és,vagy jobban odafigyelni.

#482 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 06. 18:37

Mint latod en se irok ekezetes betuket de ertelmezheto siman nem ugy,mint a tied!!!  :)  ;)

#483 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 18:53

Vagy ott vannak a lebego" e'kezetek :D  Ba'r akkor, inka'bb ma'r a teljes e'kezetlense'g  :p

#484 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 03. 06. 18:55

Engem is zavar az igénytelen írásmód, bár meg tudom érteni, ha valaki lemond az ékezetekről bizonyos technikai körülmények hatására, viszont ez itt állatira  :offtopic:  :rolleyes:

#485 Felhasználó inaktív   laspring 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 19:24

Hali
Egy általános kérdés:
Egy írt cd-ről milyen szoftverrel fogom megtudni hogy hogyan írták? Elsősorban az érdekelne a lemezről, hogy DAO/TAO vagy hogyan írták, mert a többi infót a Nero is kiírja.

#486 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 19:34

Idézet: laspring - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 19:24

Hali
Egy általános kérdés:
Egy írt cd-ről milyen szoftverrel fogom megtudni hogy hogyan írták? Elsősorban az érdekelne a lemezről, hogy DAO/TAO vagy hogyan írták, mert a többi infót a Nero is kiírja.

Egy lemezről csak ilyen komoly analízissel lehetne megmondani, hogy DAO vagy TAO módban írták fel, főleg ha egy sessiönt, és azon belül egy tracket tartalmaz. De ez az információ nem igazán ad semmi használhatót, miért kérdezed?

#487 Felhasználó inaktív   laspring 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 19:41

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 20:34

Egy lemezről csak ilyen komoly analízissel lehetne megmondani, hogy DAO vagy TAO módban írták fel, főleg ha egy sessiönt, és azon belül egy tracket tartalmaz. De ez az információ nem igazán ad semmi használhatót, miért kérdezed?

Eladtam az autóból az alig 3 hónapos mp3/cd játszómat (nemgagyi kenwood). A faszi hivogat meg panaszkodik hogy néha ugrál, csuklik és hallgathatatlan. Elmentem hozzá, vittem lemezt, hallgattuk kb 1 órán át (12 számot meghallgattunk) de semmi probléma, pedig állítás szerint neki a 6.-9.-től kezdve már szaraxik. Most elhoztam az ő lemezét, mert arra gyanakszom hogy vhogy úgy írta (iso, mode, dao/tao) hogy esetleg nem szeretné a a fejegység de.... passz. Tököm televan. Természetesen nekem nem volt vele soha gondom.

#488 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 19:51

Ugrálni a nem megfelelő írásminőségtől is tud. Esetleg gyenge a lemez, nem szereti az író, vagy túl gyorsan írták, stb.

#489 Felhasználó inaktív   lorenzo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 20:18

Idézet: laspring - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 18:41

Eladtam az autóból az alig 3 hónapos mp3/cd játszómat (nemgagyi kenwood). A faszi hivogat meg panaszkodik hogy néha ugrál, csuklik és hallgathatatlan. Elmentem hozzá, vittem lemezt, hallgattuk kb 1 órán át (12 számot meghallgattunk) de semmi probléma, pedig állítás szerint neki a 6.-9.-től kezdve már szaraxik. Most elhoztam az ő lemezét, mert arra gyanakszom hogy vhogy úgy írta (iso, mode, dao/tao) hogy esetleg nem szeretné a a fejegység de.... passz. Tököm televan. Természetesen nekem nem volt vele soha gondom.

Mivel írta a "f@szi" a lemezt és milyen nyersanyagra? Ha nem PX-716-tal, akkor talán nem ez a megfelelő hely a kérdésedre :)
KONFIG: GA-MA78GM-S2H A62X2_6000+ 4GBDDR2_800 HD4850_512+AC_S1 Antec_Sonata Corsair_HX450 BENQ_E2200HD

#490 Felhasználó inaktív   laspring 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 20:27

Idézet: lorenzo - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 21:18

Mivel írta a "f@szi" a lemezt és milyen nyersanyagra? Ha nem PX-716-tal, akkor talán nem ez a megfelelő hely a kérdésedre :)

Nem azzal csak gondoltam nem nyitok ezért topic-ot
A lemez: GigaMaster, állítólag 8x-osan. Író talán Pio
De mind1, azt fogom neki javasolni, hogy írja könyvtárakba ne pedig ömlesztve, mert pl én csak olyan lemezeket etettem a szerkezettel amik könyvtárakba voltak rendezve.
Bár manuál szerint 255 file-t tud kezelni egy könyvtárban és az ő cd-jén "csak" 120 van.
Jó nem offolok tovább, bocsi

#491 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 22:28

GigaMaster CD Pioneer DVD-íróval. Ez lesz a gond. ;)

#492 Felhasználó inaktív   laspring 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 22:29

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 23:28

GigaMaster CD Pioneer DVD-íróval. Ez lesz a gond. ;)

Miért??  :confused:
Ja csak mert nem Plex?  :mad:
[ASUS P4P800-E Deluxe] [IntelP4 2.4@3.2 NW] [CoolerMaster IHC-L71] [Kingston HyperX PC3500 512MB] [Infineon PC3200 512MB] [Samsung SP1614N 160GB HDD] [Gigabyte ATI Radeon X700 256MB] [LG GSA-4120B] [LG DRD8160B] [ENERMAX EG365P-VE FCA] [Codegen 6054L] [Samsung 172X LCD]

#493 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 06. 22:44

Csak mert sz@r a GigaMaster, és a Pioneer DVD írók se tartoznak a legjobb CD-írók közé. Nem igazán értem, miért vádolsz elfogultsággal, amikor inkább te próbálod szemellenzővel nézni a dolgot (holott nem is te írtad ezeket a fos lemezeket). :rolleyes:
Mintha egy lemez lejátszásakor csak a lejátszó számítana, maga a lemez és az írás minősége nem. :confused:

#494 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 09:59

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 21:44

Csak mert sz@r a GigaMaster, és a Pioneer DVD írók se tartoznak a legjobb CD-írók közé. Nem igazán értem, miért vádolsz elfogultsággal, amikor inkább te próbálod szemellenzővel nézni a dolgot (holott nem is te írtad ezeket a fos lemezeket). :rolleyes:
Mintha egy lemez lejátszásakor csak a lejátszó számítana, maga a lemez és az írás minősége nem. :confused:

Raadasul megirta kitudja hanyszorosan! :)

#495 Felhasználó inaktív   Inoxxan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 19:49

Hosszu tavu adat arhivalasra,keresek jo minöségü megbizhato lemezt.Melyik markat vagy markakat ajanlatok ? :think:

#496 Felhasználó inaktív   JacKasske 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 07. 21:59

Idézet: Inoxxan - Dátum: 2005. márc. 7., hétfő - 18:49

Hosszu tavu adat arhivalasra,keresek jo minöségü megbizhato lemezt.Melyik markat vagy markakat ajanlatok ? :think:

Fuji 8x +R!!!!!!!!!!!!

#497 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 14. 08:21

Idézet: Inoxxan - Dátum: 2005. márc. 5., szombat - 1:17

Udvözlet mindenkinek !
Most vettem egy Plextor 716A-t kiirtam 5 divx file-t egy Memorex dvd+r-e. 4x-el
A gondom az,hogy ebböl az 5 file-bol csak 2-nek van hangja az asztali dvd-lejatszoban/Thomson/
Azutan kiirtam 1 Verbatimra dvd+rw-re 2.5x-el és ugyanaz a gond.Pedig a vincsin mind az 5 kitünöen fut és a Gspot hibatlannak talàlja öket.Van köztük 1 kölcsön irott cd ami siman fut a Thomin.De ha erröl a cd-röl atmasolom vinyora a file-t és onnan kiirom a szoban forgo dvd-re a többivel ,akkor mar nincs hang.Van vkinek vmi ötlete,hol szurom el vagy vmi hw hiba lehet?
config:
P4 1.5 Ghz tuning utan 1.7
Asus P4t socket 423
merevlemez:Exelstore 40 G maitre;Maxtor 20 G esclave
Plextor 716A maitre;Teac 540E esclave
Soft:
Nero 6.6.0.1 Ultra Edition
Plextools Prof 2.2

Sajnos a thomson nem asztali dvd röl hires sajnos egy idö mulva minden irott lemzt ki fog köpni

:reklamacio:

Ajánlott vétel a philips dvp 630 ,720sa, ezek általában pinokkiot lejátszák farost lemezröl
:respect:

Szerkesztette: koliz 2005. 03. 14. 08:23 -kor

HD Ready komolyan

#498 Felhasználó inaktív   tic 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 07:48

:reklamacio: Segítsetek!
Nemrég vettem egy PX-716A-t. Próbáltam olvasási teszteket véghezvinni a Neró-val, a plextools-sal, de bármilyen lemezt tettem be ( verbatin, traxdata, tdk ) mindig csak 2xCLV volt az eredmény.
Mit nem csinálok jól?
Eddig 2 alkalommal próbáltam írni. Előszőr a Néró üzent DVD másolás beolvasási fázisának 80% -a körül " ...ezt a DVD-t ezzel az íróval nem lehet...  ", elkezdtem tehát a plextools-sal 8 x írást (Trax) az írás le is zajlott, az eredmény visszaolvashatatlan.

Második alkalommal már csak 4 x sebességet választottam, de figyelve a plextools által mutatott puffer telítetséget láttam, hogy az író puffere állandóan leürül. Az írás ettől függetlenül sikeres volt.

Így kell ennek lennie?

#499 Felhasználó inaktív   Zoloka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 09:31

Idézet: tic - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 8:48

Második alkalommal már csak 4 x sebességet választottam, de figyelve a plextools által mutatott puffer telítetséget láttam, hogy az író puffere állandóan leürül. Az írás ettől függetlenül sikeres volt.

Így kell ennek lennie?

Nem tul gyonge a geped adatatvitele az irashoz? Nekem ilyen mozgast akkor csinalt a puffer amikor osszedobtam az irodaban egy 1 Gigas Cerelont DVD irashoz, aztan mikor kicsereltem egy 1.8-asra akkor mar minden tokeletes lett..

#500 Felhasználó inaktív   tic 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 03. 18. 09:35

Idézet: Zoloka - Dátum: 2005. márc. 18., péntek - 10:31

Nem tul gyonge a geped adatatvitele az irashoz? Nekem ilyen mozgast akkor csinalt a puffer amikor osszedobtam az irodaban egy 1 Gigas Cerelont DVD irashoz, aztan mikor kicsereltem egy 1.8-asra akkor mar minden tokeletes lett..

Ennek már elégnek kellene lennie:
P4 3.2 GHz, 1 GB RAM

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »