HWSW Informatikai Kerekasztal: Plextor PX-716A ás 716SA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Plextor PX-716A ás 716SA 16x+/-R, 8x+RW, 6x-RW, 4x+R DL, 2x-R DL Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 09. 22:33

Most jön az eddigi legfingatósabb próbatétel a Plextoraim számára, hétfő estig 800 lemezt kell legyártanom velük (4 féle anyag, 200-200 darab), két PX-712A és két PX-716A lesz befogva a melóra. Durva lesz.  :) Az ügyfélnek a lehető legjobb minőség kell. Eredetileg szitázatlan RICOHJPNR00 DVD+R lemezek, szépen megszitázva műsoros lemeznek, 2.4x-es sebességgel írhatók. DVD-ROM BookType beállítással természetesen. :)

#722 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 09. 23:05

Idézet: ramses - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 20:59

Gondolom a gigarec-re gondolsz.

Engem egyedül a Varirec érdekel:)

#723 Felhasználó inaktív   keménygödör 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 10. 08:52

Közben itt VariRec-ről átmentünk GigaRec-re, de igen, kézzel állítász a csúszkán, és mondjuk elsőre is lehet egyet...

#724 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 10:46

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jún. 9., csütörtök - 23:33

Most jön az eddigi legfingatósabb próbatétel a Plextoraim számára, hétfő estig 800 lemezt kell legyártanom velük (4 féle anyag, 200-200 darab), két PX-712A és két PX-716A lesz befogva a melóra. Durva lesz.  :) Az ügyfélnek a lehető legjobb minőség kell. Eredetileg szitázatlan RICOHJPNR00 DVD+R lemezek, szépen megszitázva műsoros lemeznek, 2.4x-es sebességgel írhatók. DVD-ROM BookType beállítással természetesen. :)

Mehetnek az enyém mellé a nagyker szarvizébe. :D
4X sebességgel nem engedi megvésni ezt a lemezt? Szerintem a 6X-t is simán bírná a lemez, a régi RICOH lemezek nagyon jók voltak, a 4X akár 12X-ig is megfelelő minőséget ad. :eek:

#725 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 10:58

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 11:46

Mehetnek az enyém mellé a nagyker szarvizébe. :D
4X sebességgel nem engedi megvésni ezt a lemezt? Szerintem a 6X-t is simán bírná a lemez, a régi RICOH lemezek nagyon jók voltak, a 4X akár 12X-ig is megfelelő minőséget ad. :eek:

Hehe, a 2.4x-es DVD+R az még az első generációs technológia, ezeket NEM LEHET 4x-esen írni.

#726 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 13:33

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 11:58

Hehe, a 2.4x-es DVD+R az még az első generációs technológia, ezeket NEM LEHET 4x-esen írni.

Akkor így jártál. Szénné fogod pörgetni a Plextorokat. :)

#727 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 13:36

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 14:33

Akkor így jártál. Szénné fogod pörgetni a Plextorokat. :)

Dehogy pörögnek. Szinte hidegek lemezek, amikor végeznek az írással, a megírt korongok minősége meg elsőrangú. :up:  GTA: San Andreas pörög a bal monitiron, a jobbikon meg sasolom az írás menetét. Messze még a hétfő este  :D

#728 Felhasználó inaktív   Naszta 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 06. 10. 15:12

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 14:36

Dehogy pörögnek. Szinte hidegek lemezek, amikor végeznek az írással, a megírt korongok minősége meg elsőrangú. :up:  GTA: San Andreas pörög a bal monitiron, a jobbikon meg sasolom az írás menetét. Messze még a hétfő este  :D

Volt nálam még egy-két éve egy Philips DVD-228-as (az első Philips DVD író, csak +-os). Az mintha egy-két perccel gyorsabban írta volna meg a 2,4x-esen írható DVD-ket. Lehet, hogy 2,4x-es íráshoz jobb befogni egy első generációs írót. Mit gondolsz erről?

#729 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 15:25

Idézet: Naszta - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 16:12

Volt nálam még egy-két éve egy Philips DVD-228-as (az első Philips DVD író, csak +-os). Az mintha egy-két perccel gyorsabban írta volna meg a 2,4x-esen írható DVD-ket. Lehet, hogy 2,4x-es íráshoz jobb befogni egy első generációs írót. Mit gondolsz erről?

Gondoltam rá, de a Philips DWDR228K íróból csak kettő maradt nekem, az meg sovány ekkora munkához.

#730 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 16:16

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 14:36

Persze, én is idézőjelben értettem a 2,4X írástól való szétpörgést.
Egyszerre négy író egy gépen, és ugyanazon fut a játék második monitoron, vagy két külön gép? Előző esetben valami 2 processzoros rendszer?

#731 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 16:20

Egyszerre 8 író is szokott menni ebben a gépben: P4 3.2 GHz, 2Gb RAM, X800Pro@XT, lazán lehet szimultán írni 8 íróval játék mellett  :)

#732 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 16:29

Idézet: PPeter - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 17:20

Egyszerre 8 író is szokott menni ebben a gépben: P4 3.2 GHz, 2Gb RAM, X800Pro@XT, lazán lehet szimultán írni 8 íróval játék mellett  :)

:offtopic:
Nálam ritkán megy egyszerre kettőnél több író, de néha így se merem bevállalni a CCE kódolás, töltögetés, netezés és a szokásos apróságok mellé. Gondolkodok egy dual core A64 gépen...
Milyen bővítőkártyát használsz a 8 íróhoz? Gondodlom az alaplapon nincs ennyi IDE csatorna a HDD-k mellett.

Még nagyobb OFF: Ez a "Figyelmeztetések: 0 %" hogyan tűnik el a pofám alól? Egyáltalán miért van ott?

Szerkesztette: ekoder 2005. 06. 10. 16:31 -kor

#733 Felhasználó inaktív   joe39 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 06. 10. 16:39

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 17:29

Még nagyobb OFF: Ez a "Figyelmeztetések: 0 %" hogyan tűnik el a pofám alól? Egyáltalán miért van ott?

Szerintem piszkálgasd a modokat, és el fog tűnni.

#734 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 16:43

Idézet: joe39 - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 17:39

Szerintem piszkálgasd a modokat, és el fog tűnni.

Csak az tűnt fel, hogy másnak nincs ott. Gondoltam, kiszedem a beállításoknál, de nem találtam semmit. :confused:
Miért van ott? Csak nem a megboldogult emlékű ATI-barát fiatalemberrel folytatott régi parázs vita után kaptam? :think:

#735 Felhasználó inaktív   IRON STORM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 16:52

Idézet: ekoder - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 15:43

Csak az tűnt fel, hogy másnak nincs ott. Gondoltam, kiszedem a beállításoknál, de nem találtam semmit. :confused:
Miért van ott? Csak nem a megboldogult emlékű ATI-barát fiatalemberrel folytatott régi parázs vita után kaptam? :think:

Lehet hogy hülyeség, de szerintem csak te látod.

Én nem látom a "pofád" alatt:))

Viszont amikor hozzászólok akkor nekem is van....., de akkor csak én látom úgy gondolom

#736 Felhasználó inaktív   erdoke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 17:28

Idézet: IRON STORM - Dátum: 2005. jún. 10., péntek - 17:52

Lehet hogy hülyeség, de szerintem csak te látod.

Én nem látom a "pofád" alatt:))

Viszont amikor hozzászólok akkor nekem is van....., de akkor csak én látom úgy gondolom

ÁÁÁ. Det méksz szensz. :D

#737 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 10. 21:13

Nálam ritkán megy egyszerre kettőnél több író, de néha így se merem bevállalni a CCE kódolás, töltögetés, netezés és a szokásos apróságok mellé. Gondolkodok egy dual core A64 gépen...
Milyen bővítőkártyát használsz a 8 íróhoz? Gondodlom az alaplapon nincs ennyi IDE csatorna a HDD-k mellett.

Silicon Image chipsetes egyszerű ATA kártyák, két vagy három éve vettem három darabot, tökéletesen kezelik a HDD-k mellett az ODD cuccokat is. XP alapból felismeri, DMA mód a csatornákon ugyanúgy állítható/olvasható, ahogy az alaplapi IDE vezérlőnél. Szóval egy vagy két ilyen kártya szokott a gépemben lenni. Nem kell dualcore az ilyen munkához, ne viccelj már, csak egy normálisan telepített, karbantartott gép. Nekem CCE, Premiere, ProCoder is megy legtöbbször írás közben, soha nincs hiba, lefagyás és ha épp nincs hardver csere-bere, akkor van hogy két hétig folyamatos üzem, leállás, újraindítás nélkül.

Idézet

A figyelmeztetési szinted 0%, ez azt jelenti, hogy nem figyelmzetett még Házigazda/Moderátor, egyébként csak a sajátod látod, illetve a modok mindenkiét látják.

#738 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 11:47

All!

Nem értem:
http://www.pixmania.com/hu/hu/113448/art/p...-bulk-bels.html

nem drágábnak kellene lennie? érdemes rámozdulni erre?

Az a bajom, hogy a japán oldalon feljeb van a 716 mint a 740 ez azt jeleneti, hogy a 716 jobb ennél?

Ilyet találtam külhoni fórumon:
"Plextor Px-740A was  bought  from benq and was same as benq 1640 but a panel,all 740A was produced by benq 1640 product line in Suzhou, China.
This I got this information from one of my friends who is work in Benq Suzhou produce Line.
So,I'd like to choose 1640 as it has the power as 740 lower price then 740"

akkor ez most etgy BenQ író???

Szerkesztette: hekkerbarbi 2005. 06. 12. 11:55 -kor

Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#739 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 06. 12. 13:26

Igen-egy panelt leszámítva :) . És ez egy low budget író. Tehát a 716 a "jobb". A Plextor kínálatából talán hiányzott egy, a versenytársakéhoz mérhető árfekvésű író, valószínűleg emiatt lett a 740.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#740 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 20:32

Itt van például 1 GB RAM melett 7 író, szimultán írással, procit max. 7-8% körül eszik az írási művelet.

Csatolt fájl:

Téma megosztása:

• (56 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.