Amugy nem tom mit nyivojognak egyesek. Én régen odavoltam a 99ért, a 2000-ért, a 2001 csak kevéssé kötött le, de a 03 már siralom volt. Ronda is volt, lassú is, és nevetséges is.
De ez igen. Megint elötört bennem a láz, mint egykoron.
Aki azt mondja nekem a 2-es, és 3as tesztre hogy ronda, azt komolyan mondom nem tudom mit csinál itt a fórumon... Mondj már egy olyan játékot, ahol ilyet látsz !? Nehogy nekem felemlegesse vki az a vakond szimulátor Doom3-at, ahol minden tök sötét, és hasonló textúrák és a többi. A FarCry se vett le a lábamról, meg se közeliti a 2-es vagy 3as tesztet. Az a szörny eszméletlen jól néz ki.
Akik nyivákolnak, azoknak savanyú a szőlő. Ennyi. Az Nvidia-sok meg ne sirjanak, aki nem hallgatott akkor az okosabbakra, mikor megvette a kártyáját az most igy jár,és a helyzet csak rosszabb lesz.
Minden haverom tolta az orrom alá a Quake3 és társai teszteket, hogy milyen király az 5900-as. Én már akkor megmondtam (és még sokan akik értenek legalább egy picit a témához, vagy legaább olvasnak) hogy DX8 alatt lehet hogy gyors, de DX9-nél be fognak rosálni.
És most sír mindenki, mikor a fizikát még ők sem tudták meghazudtolni. Mindenki sejtehette hogy ez lesz, aki nem , az meg fejére húzott vödörrel járkált.
És ami megint bebizonyosodott számomra, hogy egy jó kis BBA 9500Pro, milyen szépen is muzsikál, kicsit meghuzva. Főleg a többiek eredményeihez képest:
cpu: 2500+ @ 3200+ / 512 l2
ram: 2x256 / 400mhz / 6-3-3-2
vga: radeon 9700pro / 324/297
+______________________
=2146 3DMark
P4 3Ghz prescott CPU
2x256/400 dual channel RAM
ASUS P4C800 alaplap
Radeon 9700pro
2038 pont
Persze lehet kiabálni FX tulajoknak hogy bunda, lehet mondani (mint a 03-nál sokan) hogy milyen kevés pontot hoz a kártya, csakhogy ha megnézzük a 03-ba is már 1x ezernél tartanak most, és lesz az több is. Tehát ez a normális minden 3DMark elején.
És aki meg azt mondja ez csak zabálja a teljesítményt, annak boritékolom hogy fogalma sincs arról, hogy mire képes a kártyája, és hány pixel/poligon kell ahhoz hogy az erdő úgy nézzen ki, és a sárkány a sziklák elött úgy ugorjon.
Én nagyot csalódtam a Futuremarkban a 03-nál, demost szép lassan viszanyerik a bizalmam...
Üdv mindenkinek.

Súgó
A téma zárva.