Idézet: RViktor - Dátum: 2004. okt. 13., szerda - 15:50
DE erre is lesz megoldás, ha valaki kutat német fórumokon az megtalálja a megoldást:) De ez még a jövő zenéje.
Igen a ping az eleg fontos, ha felmenne 100ms korulire, szerintem az eleg felemas lenne, es lehet, hogy forditva sulne el az egesz, amugy nagyon jo gondolat
En fejleszto mernok vagyok, nem jatszok online, nekem meg nem is lenne akkora baj, mint a gamereknek, de nekem sem tetszene dolog. Van olyan kollegam aki most epp a fold tuloldalan tevekenykedik, semmi kedvem plusz 60-80 ms keslelteteshez, ha vele dumalok..., konnyen lehet, ha ez lenne az ara inkabb maradnek a mostani 768-on, bar lehet, hogy akkor mar az se lenne kicsi kesleltetesu?
Meg lehet irni a fogyasztovedoknek, szeritem jogosan, hogy atlag 20ms-rol 100ms-ra valtozott a pingem, ami egy ugyanolyan fontos jellemzoje egy csatornanak, mint a savszell... meg megindulnanak a gamerek kissebb csomagok fele, mert ott jobb a ping????
Latom, hogy irod lesz ra megoldas kesobb, de en ilyenben (meg ) nemtudok hinni a matavnak, tenyleg bocs RViktor, es mas itt segito matavos arcoknak, de bennem nemfog emulni egy pillanat alatt az amit a matav muvelt, miota en netezek(kb 97-98) itthon. Nagyratartalak benneteket, mert elertetek azt, amit meg matavosnak nem sikerult: Figyelek ratok, mert amit mondok, az jo es ertelemes dolog, es nem luke marketinges doma, ami mogott csak annyi van, hogy hogy lehet meg jobban megkopasztani az embereket.
Kb a 768-as upgrade (nyar eleje ota) erzem, hogy eleg hatarozottan kezd valtozni a matav, mar akkor is elgonolkodtam, hogy nicknevet valtok, de akkor meg nem erzetem kello kesztetest, most remelem meglesz
Szerkesztette: ANTImatavFan 2004. 10. 13. 18:50 -kor

Súgó
A téma zárva.