Naigen, amit ANTImatav kollega irt valoban az az egyetlen jarhato ut, ha a matav ugy gondolja, hogy "nna, ezzel a userrel jol kib@szunk, mert most epp rajta a sor". Teny es valo, hogy a matav abszolut spontan es onkenyesen neha ugy hataroz, hogy nna, ezt nem szivatom meg, neha meg ugy, hogy nna, most megszivatok adsl szerelobrigadot, usert es mindenkit, akit csak tudok, hogy magamnak is minel nagyobb bajt es koltseget csinaljak.
Ez egy ilyen orszag, egy ilyen szolgaltato es egy ilyen nemet gyarmat, magunkfele erosen Nobeldijazott benszulottekkel.
Viszont legalabb en visszacsaphatok az aremelesek ugyeben (jovore pl. bazis dijcsomag aremelkedes), merthogy levettem magam felezo dijcsomagra (havidija annyi lesz, mint a mostani bazis), felet ledumalom matavnak, aztan amennyit csak akarok es penztarcam engedi a tele2nek helyben es tavban is.
Sajnos minden matav gyuloletem dacara azt kell mondanom, hogy korabbi igeretemhez tartsam magam, hogy kozlom onkent es presszio nelkul: DEREK ES KORREKT DOLOG VOLT A SAVSZELEMELES, VEGRE VOLT EGY EUROPAI DONTESUK. (ooo, igazandibol azt igertem, hogy kiodalgok a matav szekhazhoz es grefitizek egy I love matav-ot, dehat ize, ez meg egyelore tulzas volna) .
Szal
Vóbert ha nem tudtal eddig megallapodni senkivel, hogy kimeljenek a le es felszerelestol, akkor iziben rendelj magadnak tetszoleges ISP-nel adsl-t es a matavnal egy ehhez kotott dijtalan vonalkiepitest. Ennyiben all mododban visszacsapni: elj is vele, ha nem letfontossagu a jelenlegi matavos telszamod, bar tenyleg lehet, hogy azt meg szamhordozhatnad.

<---- hol leszerelek, hol nem matav strategia.