HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL csomagvaltozas varhato? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL csomagvaltozas varhato? Értékeld a témát: -----

#3281 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 15. 11:35

Idézet: Kory - Dátum: 2004. dec. 14., kedd - 16:27

Nekem egy nagyközségben vagy egy olyan ismerősöm, akinek 384-e volt, és az emelés óta (ki tudja miért?) 1 megabitje van.... :cool:

Na ne mondd, és ki az??? :)

Hogy rohadna meg a matáv... ugye eddig 10k körül mozgott a 384-es... ugye az ember azt gondolná, hogy ha hűséges, akkor olcsóbban kapja ezután az emelt 384-est (512), á dehogy... baszik rá egy nagyot, és továbbra is adja ugyanolyan áron, amikor az új belépőknek már 7500ft (bruttó!) áron is kínálnak ADSL-t (512) Azért ez egy vicc! Azért fizessek éves szinten +24k-t, mert hűséges vagyok? mert nem mondom le a szerződés lejártakor az ADSL-emet??? Hol van itt a normális üzletpolitika??? Külföldön agyonütnék az ilyeneket (szolgáltató), aki a hűség díjazásaként nem adná olcsóbban az internetet, a belépői díjnál!!! Tudom, hogy meg kell fogni az új ügyfeleket is, de ezzel nem fogja megtartani!!!

#3282 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 11:40

Erre azt szokták mondani, hogy Te is kaptál anno kedvezményt, mikor beléptél, és akkor olcsóbban fizettél elő, mint egy akkor már 1 éve előfizető ADSL-es...

Sajna.

#3283 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 11:41

Idézet: Kory - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 10:40

Erre azt szokták mondani, hogy Te is kaptál anno kedvezményt, mikor beléptél, és akkor olcsóbban fizettél elő, mint egy akkor már 1 éve előfizető ADSL-es...

Sajna.

Az a baj, hogy ez már lassan általános lesz! Mert annak idején belekényszerítették az embereket ebbe, és aki egyszer megszívta, az azt akarja, hogy más is szívjon... ez amolyan "dögöljön meg a szomszéd tehene is!"

#3284 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:35

Kit kenyszeritettek mibe? Fegyvert tartottak a fejedhez, hogy fizess elo? Komolyan mondom elment egyes emberek esze... ha mar lejart a husegnyilatkozatod, akkor mi akadalyoz meg abban, hogy lemondd, majd ujra megkosd ujabb husegnyilatkozattal, olcsobban? Nem sirni kell, hanem gondolkozni es merlegelni.

De utana meg gondolom majd jon a masik nyivakolas, hogy meg nem jart le az 1 evem, de le akarom mondani, stb... :bolond:

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#3285 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 12:53

Bár nem tudom pontosan, de szerintem semmi nem akadályozza meg, hogy lemondja, és újrakösse egy bizonyos határidő letelte után ugyanarra a telefonvonalra (30 nap).

Ettől függetlenül ez a Matáv - Nagyker -  ISP - dsl vásárlásos dolog nem túlságosan normális viszony. Egy nagy baromság úgy ahogy van,  szvsz.

Lehetne máshogyan is gondolkodni (odafenn), csak egy fejlődő piacot kell itt kiaknázni, a lehető legjobban.

#3286 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 13:24

Nos, hogy elmondjam, először is nem siránkoztam és nem nem tartottak a fejemhez pisztolyt, csak elmondtam azt, amit elmondtam, másodszor! Az 1 év dec 31-én jár le! Namost az ember úgy gondolná, hogy simán lemondja dec 31-el a szerződést, azt köt egy újat a jelenlegi feltételekkel, DE!!!

1. a matáv addig nem fogad új kérést, amíg a régi nincs leszerelve...
2. a régit csak dec 31 után szerelik le, és erre van a matávnak 30 napja! ( az ő politikájuk szerint) csak utánna fogad újabb szerződést
3. ilyenkor mondja a pógár, hogy miért nem mondtam le előbb??? Mondjuk december elején? Na igen, akkor a szolgáltató kifizetteti a bekötési díjat, és akkor többe kerül a leves, mint a hús!
4. ergo ez alapján a jelenlegi kedvezményes árakról mindenképp lemarad az ember, és marad neki az, amit januártól kínál a matáv, az pedig ugye még a jövő kérdése, hogy mi lesz!

Ja a másik lehetőség, hogy marad az embert a jelenlegi ADSL-e mellett, és havi szinten fizet 2k-val többet, mint amit a belépők fizetnek (hol van a hűségszerződés???), ami éves szinten 24k... namost aki tisztességesen pénzből él, annak ez nem kevés!!!

Szerkesztette: Vóbert 2004. 12. 15. 13:26 -kor

#3287 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 13:41

A netszolgáltatók egyébként általában fel szoktak ajánlani kedvezményt a hűség lejárta után (legalábbis nálunk axeleronál így tesznek), adnak 1200-1400 ft kedvezményt a havidíjból, ha aláírunk még egy évet velük. Persze ez még így is kicsit magasabb mint egy új akciós ár, de az ember már marad, mert megszokta, nincs macera, főleg, ha az e-mailcímeket, tárhelyet is használja.

#3288 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 13:43

Ezek a te kitalacioid szerintem, nem egy ellenkezo peldarol tudok, ahol az atkotes masik szolgltatohoz kb 5 perces leallast eredmenyezett. Megkerested mar ezzel a problemaval a szolgaltatodat? Kerni kell toluk levelben egy egyeni ajanlatot, ennyi az egesz. Biztosan van kozos nevezo...

Krinyo

#3289 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 14:17

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2004. dec. 13., hétfő - 16:39

hát nem..

TopicHalál™ (Oldal 1 2 3 ...1366 )

Aha, csak itt tizedannyi hozzázólás van, mint ott  :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#3290 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 15:59

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 12:43

Ezek a te kitalacioid szerintem, nem egy ellenkezo peldarol tudok, ahol az atkotes masik szolgltatohoz kb 5 perces leallast eredmenyezett. Megkerested mar ezzel a problemaval a szolgaltatodat? Kerni kell toluk levelben egy egyeni ajanlatot, ennyi az egesz. Biztosan van kozos nevezo...

Krinyo

Az én kitalációim??? Nem tudom a hangok még nem mondták, hogy őrült vagyok... De biztosan jobban tudod, mert te voltál helyettem annál a 3 szolgáltatónál, aki azt mondta nekem, hogy nem lehet... Igaz nem vagyok pesti, csak egy tahó vidéki, aki szeretne normális netet, de hát én kis senki hogy is merek ellent mondani egy olyan nagy embernek, mint te, aki aztán vágja a dolgot, mint állat... Igaz, hogy személyes tapasztalat volt, és nem falból vettem az infókat, nem harmadik ember adta ki nekem, hanem személyesen voltam ott, és beszéltem a fószerral + felhívtam a helyi matáv ADSL szerelő brigádját is, de mind1, a lényeg, hogy én kitaláltam az egészet, és mivel te vagy az isten, ezért neked kell elfogadnom, hogy én mezei pondró egy senki vagyok, akit le sem szarnak a szolgáltatók internet ügyben... köszönöm a szíves fogadtatást, és a szíves megértést, a lényeg, hogy neked és a matávnak jó legyen...
Ja igen... mielőtt elfelejtem... ezt már mind végig zongoráztam, amit te itt kisujjból leírtál, de hát én nem érhetek fel a te kommunikációs készségeddel... maradjunk abban, hogy hülyeség volt nekem idejönnöm, és bármi problémám leírni!

#3291 Felhasználó inaktív   bertife 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 15. 16:07

Idézet: Kory - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 12:40

Erre azt szokták mondani, hogy Te is kaptál anno kedvezményt.

Tudjátok én mit kaptam 2002.áprilisban 2 éves hűségre az axitól ?

A 30 ezres bekötési díjat megfelezték - fizettem 14.900 Ft-ot !!! 
Havidíj: 9.900 Ft /384-es seb. most -512
Nuku online kötés + 0 Ft-os bekötés + 2-3 havi ingyennet.

Bizony jövő áprilisban én is alaposan körülnézek majd - nem leszek hűséges, ha nem
lesz korrekt a szolgáltató.

#3292 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 16:24

Vóbert: nem kell felkapni a vizet, egyszeruen csak arra akartam kilyukadni, hogy ne hagyd magad, biztosan meg lehet oldani a dolgot egy honapos leallas nelkul is.

Krinyo

#3293 Felhasználó inaktív   Vóbert 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 16:32

Próbálom, de ha egyszer ezt az infót kaptam, akkor légy olyan kedves, és ne mondd már azt, hogy hazudok, mert marha szarul esik... már minden lehetőséget kipróbáltam, hogy ne legyen szakadás, és ne kelljen jóval többet fizeni, mint amennyibe ténylegesen kerül, de vagy az itteni ügyintézők lámák, vagy én vagyok az...
Hagyni meg nem szoktam magam...

#3294 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 17:32

Ha itt tényleg ez a helyzet (úgy néz ki), hogy a Matáv visszadobálja az ISPeknek az új igényt addig, amíg van a vonalon DSL (függetlenül hogy már lemondták róla), akkor el kell dönteni, hogy megér-e esetleg több hét (vagy 1 hónap) internet nélkül évi 20-25 ezer Ft-ot.

#3295 Felhasználó inaktív   bencefiú 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 21:23

Nem értem miért sírtok. UPC sem adja a régieknek akciós áron a csellót.
Sőt, úgy olvastam több helyen is, hogy ha lemondod, ott 6 hónapig nem számítasz újnak.
Náluk semmilyen kibúvó nincs a régiek számára, pengetniük kell.

#3296 Felhasználó inaktív   ANTImatavFan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 22:23

Idézet: Vóbert - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 16:32

Próbálom, de ha egyszer ezt az infót kaptam, akkor légy olyan kedves, és ne mondd már azt, hogy hazudok, mert marha szarul esik... már minden lehetőséget kipróbáltam, hogy ne legyen szakadás, és ne kelljen jóval többet fizeni, mint amennyibe ténylegesen kerül, de vagy az itteni ügyintézők lámák, vagy én vagyok az...
Hagyni meg nem szoktam magam...

Megoldasi javaslatom: Uj 2-dik telefon vonal megrendelese adsl-el, ezt igy tuti kapod a kedvezmenyes aron, az eredeti telefonvonal, es adsl lemondasa.... Ez igy szeritem menne, egyetlen hatranya a dolognak, hogy megvaltozik a vonalas szamod, bar lehet, hogy a szamhordozassal, meg azt is ki lehet valahogy kerulni  :think:

#3297 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 15. 22:36

Naigen, amit ANTImatav kollega irt valoban az az egyetlen jarhato ut, ha a matav ugy gondolja, hogy "nna, ezzel a userrel jol kib@szunk, mert most epp rajta a sor".  Teny es valo, hogy a matav abszolut spontan es onkenyesen neha ugy hataroz, hogy nna, ezt nem szivatom meg, neha meg ugy, hogy nna, most megszivatok adsl szerelobrigadot, usert es mindenkit, akit csak tudok, hogy magamnak is minel nagyobb bajt es koltseget csinaljak.

Ez egy ilyen orszag, egy ilyen szolgaltato es egy ilyen nemet gyarmat, magunkfele erosen Nobeldijazott benszulottekkel.

Viszont legalabb en visszacsaphatok az aremelesek ugyeben (jovore pl. bazis dijcsomag aremelkedes), merthogy levettem magam felezo dijcsomagra (havidija annyi lesz, mint a mostani bazis), felet ledumalom matavnak, aztan amennyit csak akarok es penztarcam engedi a tele2nek helyben es tavban is.

Sajnos minden matav gyuloletem dacara azt kell mondanom, hogy korabbi igeretemhez tartsam magam, hogy kozlom onkent es presszio nelkul: DEREK ES KORREKT DOLOG VOLT A SAVSZELEMELES, VEGRE VOLT EGY EUROPAI DONTESUK. (ooo, igazandibol azt igertem, hogy kiodalgok a matav szekhazhoz es grefitizek egy I love matav-ot, dehat ize, ez meg egyelore tulzas volna) .

Szal Vóbert ha nem tudtal eddig megallapodni senkivel, hogy kimeljenek a le es felszerelestol, akkor iziben rendelj magadnak tetszoleges ISP-nel adsl-t es a matavnal egy ehhez kotott dijtalan vonalkiepitest. Ennyiben all mododban visszacsapni: elj is vele, ha nem letfontossagu a jelenlegi matavos telszamod, bar tenyleg lehet, hogy azt meg szamhordozhatnad.

:omg: <---- hol leszerelek, hol nem matav strategia.
Udv: Nezelodo

#3298 Felhasználó inaktív   Harder 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 06:20

Vóbert, én hasonló cipőben járok mint Te, és nov.24-én megrendeltem a 2. vonalat + ADSL-t a TVNet-nél. Ha érdekel a tapasztalatom ezzel kapcsolatban, itt leírtam. Sok sikert az átálláshoz.
tutorial.hu | mactippek.com | blog.harder.hu

#3299 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 16:02

Idézet: Krinyo - Dátum: 2004. dec. 15., szerda - 17:24

Vóbert: nem kell felkapni a vizet, egyszeruen csak arra akartam kilyukadni, hogy ne hagyd magad, biztosan meg lehet oldani a dolgot egy honapos leallas nelkul is.

Krinyo

krinyo most nincs igazad :)

az jogos, hogy mar folyamatban levo husegszerzodesed alatt nem ad plusz
kedvezmenyt, hiszen amikor te megkototted, akkor biztos igenybe vettel vmilyet
hiszen 1-2 evre leszerzodtel.
DE !!

ha lejar a husegszerzodesed, es korultekintve azt latod hogy sok ezer forinttal olcsobban
kapjak meg az uj elofizetok az adsl-t, akkor ugy lenne ETIKUS, hogy
a matav felajanlana hogy megint kotsz egy husegszerzodest 1-2 evre, az ujabb fajta
kedvezmennyel.

most sztem 2 dolog lehet :

1 : ez a fenti dolog mar letezik csak nem publikaljak, mivel sokan nem veszik
eszre hogy csokkentek az arak --->> tobb bevetelhez jut hozza a matav

2: nincs meg ilyen variacio. akkor viszont ki kell rugni a marketingeseket :)

tasp
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#3300 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 16. 20:22

Mindkettő variáció létezik. Én pl egyéni áras újabb hűségszerdőssel egybekötött Play előfizrtést kaptam az Axelerótól.
"Légy szerény mint én..."

Téma megosztása:

• (172 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.