sziasztok!!
Nekem egy elég érdekes és szokatlan problémám van az egyik gépemmel!
Nemrég lefagyott a gép...de úgy netezés közbe! a szokásos megoldáshoz folyamodtam...a jó öreg reset gomb

. Visszakapcs. és betöltött, de lefagyott...2db ikon volt az asztalon a 25helyett

. Újra kikapcs.
Betöltött, de már nem jutott el az üdvözlőszövegig! Mondom akkor nem szarakodok, újrarakom a rendszert.
Én kis naív

...
Bootolok az xp CDről, kék háttér stb, de amikor végez a fájlok betöltésével (kernel stb.) és jönne az hogy a Windows XP teleítése - enter, F8 stb., az helyett fekete háttér egy kis villogó kurzorral a bal sarokba...!
Ezt problémát tetőzi még egy pár dolog mint pl. az összes létező általános hibalehetősgéggel próbálkoztam...kicseréltem a vinyó kábeleit, megpucoltam a ramokat, cseréltem ramokat, de ahogy ezt megtettem, nem indult el a gép, de úgy kajak nem csak a táp. Mondom akkor kiveszem az egyik ramot...na így elindult annyira, ahogy addig, villogó kurzorral fekete háttérrel. Akkor jött a következő pár nap kínlódás. Szereztem másik videókártyát próbára + ramokat, leformáztattam a vinyót! Annyi volt a változás, hogy elkezdte telepíteni az xp-t, de mindig lefagyott, még a vinyó formázás közben. Már a biost is frissítettem és ott minden ok!De a szitu ugyanaz. Próbálkoztam vistával, windows 7el még linuxal is :Đ ...de mindig ugyanaz + hibaüzenetek (Code 5, hiányzó ez+az, kernel töltése)....egyszerűen nem jutok vele semerre és már ötletem sincs...
Esteleg valaki nem tudna nekem segíteni, h mi a baja? Vagy még mit lehetne megpróbálni hogy helyreálljon? Mert nem szivesen válnék meg tőle, sztem lelke van :upsz: