HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent Néha nem tölt...

#1211 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 02. 05:31

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2005. aug. 1., hétfő - 9:55

Milyen BT program?

azureus

a később írt megoldás nem megy, mert amit már letöltöttem átrakja alulra, és semmi olyan menüpont nincs ahol a helyet(elérési utat) át tudom állítani

----atyuska----

#1212 Felhasználó inaktív   MamaSaid 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 06:26

Idézet: caratyuska - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 6:31

azureus

a később írt megoldás nem megy, mert amit már letöltöttem átrakja alulra, és semmi olyan menüpont nincs ahol a helyet(elérési utat) át tudom állítani

Atya! Másold át kompletten oda, ahol tárolni szeretnéd, az azuból töröld a torrent filet, de csak azt!  :)
Majd file/Open Torrent file... (for seeding), szöszöl egy kicsit és már megy is. Good luck!
Mother always says, Sharing is Good

#1213 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 07:23

Én nem tudom mit kell vergődni a cfos-sal, ott van a patch, elindítom, megkérdi hányra állítsa az sp2-ben levő fix 10-et, beírom, majd utána semmilyen proginak nem kell futnia és faszán működik minden.

Az meg hogy sok ramot zabál? Kéremszépen, most akkor megveszed a boltban kemény pénzért, vagy elviseled, hogy 60-70 mega elmegy a lehozásához?! (amúgy 70 mega nem is sok...)
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#1214 Felhasználó inaktív   caratyuska 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 07:27

Idézet: MamaSaid - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 7:26

Atya! Másold át kompletten oda, ahol tárolni szeretnéd, az azuból töröld a torrent filet, de csak azt!  :)
Majd file/Open Torrent file... (for seeding), szöszöl egy kicsit és már megy is. Good luck!

thx, akkor nem törölgetem majd a torrent fájlokat :D

----atyuska----

#1215 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 20:12

Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 8:23

Én nem tudom mit kell vergődni a cfos-sal, ott van a patch, elindítom, megkérdi hányra állítsa az sp2-ben levő fix 10-et, beírom, majd utána semmilyen proginak nem kell futnia és faszán működik minden.

Az meg hogy sok ramot zabál? Kéremszépen, most akkor megveszed a boltban kemény pénzért, vagy elviseled, hogy 60-70 mega elmegy a lehozásához?! (amúgy 70 mega nem is sok...)

Hello

Milyen patch?
Itt csak a cfosról olvastam, egyébként most két torrent fut lefelé, e pillanatban egyiken 16 készforrás és 64 ügyfél, a másikon 8 készforrás és 69 ügyfél van. Most akkor az azureus felülirja ezt a 10-es limitet?

Abban a hiszemben voltam, hogy a prociterhelés csökkenésével csökken a memóriafoglalás mértéke is.

Amúgy nem értem, miért húztad fel magad? Megártott a meleg? :)

Üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#1216 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 02. 21:12

Az utóbbi 3 oldalban, amit ugye elolvastál, van ez a patch:
https://forum.hwsw.h...showtopic=92923
Ennek kapcsán merült fel a cFos is, mint másik lehetőség.
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#1217 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 08:18

Baszus, filelist.org-on levő torrentre uploadoltam kb 2 GB-ot, szedtem kb 1-et, és nem számolta az oldalon.  :( (Persze inkább a feltöltés része zavar :D) Elolvastam a FAQ-ban, hogy mitől lehet ez, de egyik sem érvényes rám (mindig rendesen léptem ki, stb.). Most az előbb kivettem a taskok közül, és újra hozzáadtam, és megjavult, számolja folyamatosan. Remélem ez csak ilyen egyszeri, véletlen hiba volt. Kliens: BitComet 0.59.

#1218 Felhasználó inaktív   Phanter 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 03. 17:31

Idézet: BigDil - Dátum: 2005. aug. 3., szerda - 9:18

Baszus, filelist.org-on levő torrentre uploadoltam kb 2 GB-ot, szedtem kb 1-et, és nem számolta az oldalon.  :( (Persze inkább a feltöltés része zavar :D) Elolvastam a FAQ-ban, hogy mitől lehet ez, de egyik sem érvényes rám (mindig rendesen léptem ki, stb.). Most az előbb kivettem a taskok közül, és újra hozzáadtam, és megjavult, számolja folyamatosan. Remélem ez csak ilyen egyszeri, véletlen hiba volt. Kliens: BitComet 0.59.

Hali!

Ez azért van mert a BitComet 0.59 hajlamos a DHT használatára. (Tracker nélküli kapcsolat)
Ilyenkor ugye nem az adott trackeren megy keresztül a forgalom és így mérni sem tudja azt, tehát nem számít bele az arányodba. Ha fel akarsz tölteni akkor kapcsold ki a DHT-t. Egyébként fennáll a veszélye, hogy "fölöslegesen" töltesz fel.

Mellékesen, ez egy kiskaput is jelent olyan oldalakon ahol nézik az arányokat, mivel ha DHT-n keresztül töltesz valakitől azt nem tudja számolni és így nem is romlik az arányod, illetve nem kell feltöltened sem, bár ez csak akkor műxik ha a seederek is DHT-t használnak.
Config: ASUS A8V Deluxe Rev2.00 Bios 1018.002+modded VIA-SATA-ROM, AMD Athlon 64 3000+ 939 Venice 1.8Ghz @ 2.2Ghz + Gigabyte G-power, 2x512MB/400MHZ HYNIX DDR-SDRAM 3-3-3-8 1T Dual Ch., Sapphire Radeon 9600XT 256MB 8xAGP + Zalman VF700-AlCu, 160GB (P-ATA) Samsung HDD, 160GB (SATA II) Samsung HDD + Spire HDD cooler, Pio. 111D, Chieftec 420W PSU (HPC-420-302DF), SB128PCI, SIS900 LAN, Spire 8cm sys. fan, FDD.

#1219 Felhasználó inaktív   Phanter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 17:44

Bocs a dupla postért,
csak fontos lehet még, hogy a Trackeres és a DHT-s forgalom bonyolítás egyszerre is történhet (ha nincs valamelyik letiltva) attól függően, hogy melyikhez kapcsolódsz, így alapból kapcsolódik simához és DHT-s hez is, ezért lehet az pl.: hogy 2GB-ot töltesz fel, de csak 1GB-ot jelez a tracker, mert 1GB a Trackeren keresztül ment, 1GB pedig DHT-n ment.

Ezeket a torrent hozzáadásánál lehet állítani ill. a tulajdonságainál utólag, -> haladó/advanced fül
DHT-hez "Enable Public DHT Network" és a "Enable Peer Exchange" kell.
Ha csak DHT-t akarsz, jelöld be az elöző kettőt és töröld ki a trackereket a fenti listából.

Ennek ellenére, ne limitáljuk és töltsünk fel minnél többet különben meghal az egész. (mármint az általános file csere) ... (és csak szükség esetén használjuk a DHT-s trükköt)

Szerkesztette: Phanter 2005. 08. 03. 17:50 -kor

Config: ASUS A8V Deluxe Rev2.00 Bios 1018.002+modded VIA-SATA-ROM, AMD Athlon 64 3000+ 939 Venice 1.8Ghz @ 2.2Ghz + Gigabyte G-power, 2x512MB/400MHZ HYNIX DDR-SDRAM 3-3-3-8 1T Dual Ch., Sapphire Radeon 9600XT 256MB 8xAGP + Zalman VF700-AlCu, 160GB (P-ATA) Samsung HDD, 160GB (SATA II) Samsung HDD + Spire HDD cooler, Pio. 111D, Chieftec 420W PSU (HPC-420-302DF), SB128PCI, SIS900 LAN, Spire 8cm sys. fan, FDD.

#1220 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 03. 23:16

DHT-t az első napon kikapcsoltam.
Amúgy most már működik rendesen, a szerverükkel lehetett valami gixer.

#1221 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 00:10

basszus, ingyen kapjátok a cuccokat, ne az a kis feltöltés zavarjon már :)
egyébként ha publikus trackereket (pl. isohunt és társai) is látogatsz, nagyon hasznos tud lenni a dht. Persze ha nem, akkor tényleg nincs értelme :)
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1222 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:14

Idézet

2005-08-04 - Aki úgy rak fel valamit, hogy nincs rendes leírás hozzá (s ha kell kép is), akkor szó nélkül törölve lesz a torrentje, s ha háborog/értetlenkedik emiatt, akkor Ő is!

:D
macbook air 2014

#1223 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:19

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:14

:D

Ezene nem tom mi a mulatságos... a többé kevésbé korlátozatlan mindenkinek használható oldalak (endless/skyline) kb a béka segge alatt vannak igy is. Tré leírások kamu cucccok hazsontalan hülyeségek. Arról nem is beszélve hogy csórikám nekiáll seedelni egy dvd-t és pesze 2 nap után L tűnik... csak nem jut el a butuska fejébe hogy nekem pl számolták az addigi jobb esetben 1-2 gigát és azzal kitörölhetem a kis popómat..

Üdv

#1224 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:25

Idézet: Xero - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:19

Ezene nem tom mi a mulatságos... a többé kevésbé korlátozatlan mindenkinek használható oldalak (endless/skyline) kb a béka segge alatt vannak igy is. Tré leírások kamu cucccok hazsontalan hülyeségek. Arról nem is beszélve hogy csórikám nekiáll seedelni egy dvd-t és pesze 2 nap után L tűnik... csak nem jut el a butuska fejébe hogy nekem pl számolták az addigi jobb esetben 1-2 gigát és azzal kitörölhetem a kis popómat..

Üdv

akkor lesz vicces mikor majd ki is vagnak ezert valakit... ;) igen tudom milyen erzes mikor az utolso 1 mega nem jon le... ( :reklamacio:  :mad: szoszerint megtorent egy DVD-nel...)
macbook air 2014

#1225 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 04. 14:29

Idézet: 3V0 - Dátum: 2005. aug. 4., csütörtök - 15:25

akkor lesz vicces mikor majd ki is vagnak ezert valakit... ;) igen tudom milyen erzes mikor az utolso 1 mega nem jon le... ( :reklamacio:  :mad: szoszerint megtorent egy DVD-nel...)

nekem 10 mega hiányzott... isohunton jól rákerestem folytattam máshonnan...

Üdv

#1226 Felhasználó inaktív   Phanter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 08. 05. 08:10

Azért erre már odafigyelnek, és már a legtöbb regisztrálós tracker esetében tiltják a DHT használatát.
(már a torrent file is úgy készül, hogy indításkor nem is választhatod ki a DHT-t)

Ezenkívül én csak a teljesség kedvéért mondtam el az egészet nem ötleteket akartam adni.  :rolleyes:
És természetesen én sem élek ezzel a módszerrel, feltölteni jó!  :D

#1227 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 14. 10:26

Segítsetek, ha tudtok:

Adott egy nyüves 3 Mbites internet, routerrel megosztva két gép között. Egyiken 24/7-ben megy a bitcomet, a másikon (ezen vagyok én) néha online játék igény is felmerül. Igenám, de a bitcomet tönkrevágja a pinget, valahogy így:

katt 1
katt 2

A bitcomet feltöltése Netlimiterrel le van korlátozva ~50%-ra, tehát nem azzal van a baj, hogy "elfogy" a sávszél, hanem hogy kb. 10 másodpercenként megugrik a ping. Hogy a retekbe lehetne normálissá varázsolni úgy, hogy a bitcomet se szenvedjen hátrányt (vagy legalábbis ne nagyot mert akkor azonnali sikoltozás támad...) és játszani is lehessen? :confused:

#1228 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 15. 23:06

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2005. aug. 14., vasárnap - 11:26

Segítsetek, ha tudtok:

Adott egy nyüves 3 Mbites internet, routerrel megosztva két gép között. Egyiken 24/7-ben megy a bitcomet, a másikon (ezen vagyok én) néha online játék igény is felmerül. Igenám, de a bitcomet tönkrevágja a pinget, valahogy így:

katt 1
katt 2

A bitcomet feltöltése Netlimiterrel le van korlátozva ~50%-ra, tehát nem azzal van a baj, hogy "elfogy" a sávszél, hanem hogy kb. 10 másodpercenként megugrik a ping. Hogy a retekbe lehetne normálissá varázsolni úgy, hogy a bitcomet se szenvedjen hátrányt (vagy legalábbis ne nagyot mert akkor azonnali sikoltozás támad...) és játszani is lehessen? :confused:

Igaz routerrel még nem próbáltam, de sztem működik. Cfosspeed-et használok, és ha a kis pingre optimalizálom a progit, akkor még akkor is elfogadható pingeket kapok, ha az azureust egyáltalán nem korlátozom le! Egy próbát megér.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#1229 Felhasználó inaktív   beeci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 08. 16. 06:34

Routerrel nem megy olyen egyszerűen, nekem hiába van cFosSpeed -em feltéve router mögött, ha én maximumal töltök mellette nyugodtan böngészek, a tesóm meg sem tud moccanni. Esetleg traffic shaping -es router? Szerintem ezt a routeres topikban is érdemes megkérdezni.

#1230 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 16. 09:04

Hát én gugliztam TS-t tudó router után, de az már erősen a 100 ezer feletti kategória, annyit meg nem ér az egész :p

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.