Idézet: alvaro - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 18:49
egy dolgot kell meg kideritenem benne, hogyan allitom be, hogy mikor hagyja abba a seedelest, ugyanis most max 2 aktiv torrent van beallitva, ennyi elfer es mukodik, de szeretnem, ha visszaseedelte az egyiket mondjuk 1.1-re, inditsa a kov letoltest.
kozben rajottem, amikor megnyitom a torrentet, vagy "download now"-t kell beallitani (ugyse kezdi el tolteni, ha mar van masik, mert max 1 letoltest allitottam be), vagy kesobb jobbgomb rajta a listaban es 'queue'

a feltolteseket meg mindenfele beallithato szabalynak megfeleloen valtogatja kozben, amig van 1.1 alatti (altalaban van, mert erdekes modon szimmetrikus kapcsolattal is elegge lemarad a feltoltes, arrol nem is beszelve, hogy ha egyszer lemaradt, meg jobban le fog, mert akkor az elozoeket is seedeli letoltes kozben, amitol a letoltodo meg lassabban megy folfele...)
egyebkent most hogy hazajott ocsem a koleszbol, rajottem, hogy a draga bitcomet a routeremet is megfekteti, a torrent megy rajta oda-vissza, de semmilyen weboldalt nem talal meg, se smtp, se pop3 nem reagal kozben

ocsem a szomszed szobaban meg lazan netezik a masik portjarol

persze lehet csak en vagyok hulye hozza. ami nem lepne meg, mert allatira nem ertek hozza, azt se birtam megcsinalni, hogy a 2 gep lassa egymast, meg pingelni se lehet...
amugy egy smc 7004 vbr az aldozat.
most azureus fut, es amint lathatjatok, sikerult ide beirnom

ugyhogy nagyon affele tendalok, hogy java ide vagy oda, csak a nyilmeregbekanal kotok ki.