Hello
Egy kis segítség kellene, mert nem értek valamit. :confused:
Többször jártam úgy, külföldről leszedett anyagokkal, miután azt itthon is feltették valamelyik torrent oldalra, hogy beálltam seedelni (azureus => file menü => megnyitás csak készforrásként).
Végigellenőrzi az anyagot, majd 99% -on vagy az fölött megáll és elkezd hozzá tölteni, úgy látja, mintha nem lenne befejezett a letöltés. Ez mitől lehet?
Többször előfordul, hogy a kintről leszedett anyagnak más a neve, nem tudom minek kell átnevezgetni, de mindegy, én is át tudom nevezni a leszedett anyagot igy be tudok állni.
Olyat is láttam, hogy zenék ID tagjait megváltoztatva teszi fel hazai oldalra, aminek az a következménye, hogy aki még esetleg beállna seedelni, nem tud mert hibás az ellenörző összeg, na ez szerintem egyáltalán nem fair.

<= finom megfogalmazása mi erről a véleményem
Viszont ezt, hogy 99% -on megáll ezt nem értem. Ha beleszerkeszt egy image fileba akkor nem jutnák el 99% -ig mert szintén hibás ellenörzőösszeg miatt előről kellene kezdenem, akkor mi lehet ez?
Kiprobáltam a kintről szedett verzió is feltelepül és használható, a mellé adott checksum szerint a mérete is stimmel, majd hazai oldalra beállva seedelni hozzátölt az azureus, ettől kezdve a kinti checksum nem stimmel, de ez is feltelepíthető és működik. Mit tölt hozzá?
Több részre szétcsomagolt anyagoknál volt, hogy csak az egyik rar filehoz töltött hozzá a többi jó volt, de erre is igaz, hogy a kinti és a hazai is kicsomagolható és müködik.
Remélem valaki tud erre mondani valamit, jó lenne érteni miért van ez.
Előre is köszi.
Üdv
szabi