Hello
Egy kis segítségetkérnék, mert nem értek valamit.
Már megint

6 óra 9 perccel ezelött, feltettem egy 64.7MB -os torrentet, az uploadom 16kB/s.
Azonnal ráakadt két letöltő akik azóta töltenek, de még csak 32MB -ot töltöttem fel.
Mivel teljes sávszélességet biztosítottam, ennek 60-70 perc alatt fel kellett volna menni.
Miért van, hogy 6 óra elteltével mégis mindössze 32MB a feltöltés?
Néha szoktam figyelni, gyakran nem is megy ki adat, néha felmegy 3-4 kB/s a sebesség, majd újra visszaesik 0 -ra és áll egy darabig. Majd megint megy egy picit, majd megint áll.
Töltöttem már fel torrentet, ott a méret és a feltöltési sebesség figyelembe vétele mellett az eltelt idő kb duplája volt mint amit számoltam, de ez belefér, mert figyeltem, hogy vannak akik belekezdenek, majd abbahagyják, megunják, törlik, újak jönnek, szóval a feltöltés egy része pocséba megy, de ami most megy ez már érthetetlen.
Nem akarok eltünni, amig 2-4 ember át nem töltötte, de ez már idegesít, hogy az összes többi torrent 6 órája áll, és ezidáig nem tudták átszedni amit felraktam, azt hittem max 2 óra, de, hogy 6 órája itt kinlodok...
Okozhat esetleg gondot, hogy én azureussal töltök, és bitcomet-tel akarják szedni?
Egyszerűen nem tudom mire gondoljak.
Üdv
szabi