HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent Néha nem tölt...

#581 Felhasználó inaktív   kepe 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 03. 30. 19:19

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 10:24

Sziasztok!

Ma tölteni akartam a TVtorrentről, de mikor behoztam a letölteni kívánt film torrentjét nem Download, hanem Seed jelent meg. Meg azt írja, hogy credit: -103 MB.

Ez mi akar lenni?? Elfogyott a creditem, nem tudok onnan többé tölteni? Mijeza a credit, hogy lehet szerezni?
Lécci segitsetek! Köszi.

biztos eddig csak leecheltél, és azért van ez a 103 mega kredit, nem töltöted vissza amit letöltöttél, gondolom rögtön kiléptél ahogy vége volt a letölltéseidnek, és 0.5 kb/s el töltöttél fel addig is

nem tudom milyen neted van de van egy ilyen érzésem

el kéne már fogadni végre mindenkinek , hogy ez fájlcserélés nem ftp .a bittorrent!

Ha nem adsz néha kapni sem fogsz!

#582 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:03

Idézet: kepe - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 20:19

biztos eddig csak leecheltél, és azért van ez a 103 mega kredit, nem töltöted vissza amit letöltöttél, gondolom rögtön kiléptél ahogy vége volt a letölltéseidnek, és 0.5 kb/s el töltöttél fel addig is

nem tudom milyen neted van de van egy ilyen érzésem

el kéne már fogadni végre mindenkinek , hogy ez fájlcserélés nem ftp .a bittorrent!

Ha nem adsz néha kapni sem fogsz!

Lásd kettővel fentebb! Chello, korlátos...valóban kiléptem rögtön, de nem 0.5-tel, hanem 25 kB/s-el engedem az uploadot.
Asszem az én nézőpontom is érthető. Ha engedném 1000L az uploadot egy-kettőre seggére vágnék a 30 gigának. :(

Szerkesztette: Brett Shaw 2005. 03. 30. 20:06 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#583 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:16

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 20:03

Lásd kettővel fentebb! Chello, korlátos...valóban kiléptem rögtön, de nem 0.5-tel, hanem 25 kB/s-el engedem az uploadot.
Asszem az én nézőpontom is érthető. Ha engedném 1000L az uploadot egy-kettőre seggére vágnék a 30 gigának. :(

Pontosan... pl most 180/54-el töltök mivel nem mérnek 24-e óta 1-éig így tudok feltölteni is.. töltenék én föl állandóan ha nem lenne korlátom.. hol érdekel... de azért szarul esnek a leugatások hogy vazze tőtséé föl ne lődd le vazzee... pl én buthumenről lekaptam eddig kb 6 gigát töltöttem vissza 2-t! Nem tehetek róla ha barom módjára járatnám hónap elején már korlát.. ugy meg feltölteni sem tudok!

Ami tőlem telik megteszem...

Üdv

#584 Felhasználó inaktív   kepe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:39

én is chellos vok és mégis meg tudom csinálni, hogy hogy 1.0 az arányom, pedig 3 ilyen oldalon is tag vok

endless,  torrentbytes , elitetorrents, úgy hogy azt a dumát el lehet felejteni: a jaj le korlátoznak ézért nem osztok vissza rendesen!  Nem hiszem,hogy az kifogás a nem visszaosztásra, a bittorrent mint már mondtam
arról szól , hogy az emberek megosszák egymással a dolgaikat és ha te nem teljesítesz a láncba akkor más
se fog neked!

#585 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:49

Idézet: kepe - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 20:39

én is chellos vok és mégis meg tudom csinálni, hogy hogy 1.0 az arányom, pedig 3 ilyen oldalon is tag vok

endless,  torrentbytes , elitetorrents, úgy hogy azt a dumát el lehet felejteni: a jaj le korlátoznak ézért nem osztok vissza rendesen!  Nem hiszem,hogy az kifogás a nem visszaosztásra, a bittorrent mint már mondtam
arról szól , hogy az emberek megosszák egymással a dolgaikat és ha te nem teljesítesz a láncba akkor más
se fog neked!

bithumen: 0.26-os arány (mivel éppen DVD-ket rántok)
endless: vagy 1.8-as innen csak zenéket húzok és folyamatosan töltök vissza

Ahova tudok visszatöltök van hogy 2 napig csak feltöltök... De a chellonak vannak korlátai és az 1.0-nál nagyobb legyen vazze nem jön be. Sajnos nekem max 6-8 gigám van visszaosztásra  :(  Ha nem lenne korlát nem szívóznék.. de így is 45-50-es up limitem van ami pl sztem ritka..

Nah vita részemről off!

Üdv

#586 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:55

Idézet: Xero - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 21:16

Ami tőlem telik megteszem...

Üdv

Én is igy vagyok vele. Pl. a DC-n (Koli; CZDC progi) is többet adtam meg feltöltési korlátnak, mint a minimum és ha kérnek extra slotot, mindig adok.

És kepe, azért torrentnél a 25 kB/s-el is szép mennyiséget húztak tőlem. Szóval tisztában vagyok az adni-kapni elvvel, de nem könnyű korlát mellett jó kompromisszumot találni. Azért gondolj bele, hogy akik hozzám kapcsolódnak annak nagy része külföldi. Nem hinném, hogy egy svéd vagy japcsi usernek nagyon fájna a feje holmi korlát miatt. De azért megemlem majd 40-50 körülire, nem akarok még egy ilyenbe belefutni, mert amúgy szeretem a Tvtorrentet, olyan szépen, rendezetten együtt vannak amit keresek. :up: Csak nem voltam egészen tisztában ezzel a credittel, ui. más torrent oldalon, ahol eddig jártam nincs ilyen. Nincs olyan túl régen netem, kell még tanulnom, tapasztalnom ezeket a p2p-s dolgokat.

ui:
Egyébként most pótlom a dolgot, mert ahogy Xero is irta most nem mérnek a UPC-nél most is megy az upload a TV torrentre...! :)  

Szerkesztette: Brett Shaw 2005. 03. 30. 21:00 -kor

ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#587 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 20:59

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 20:55

Én is igy vagyok vele. Pl. a DC-n (Koli; CZDC progi) is többet adtam meg feltöltési korlátnak, mint a minimum és ha kérnek extra slotot, mindig adok.

És kepe, azért torrentnél a 25 kB/s-el is szép mennyiséget húztak tőlem. Szóval tisztában vagyok az adni-kapni elvvel, de nem könnyű korlát mellett jó kompromisszumot találni. Azért gondolj bele, hogy akik hozzám kapcsolódnak annak nagy része külföldi. Nem hinném, hogy egy svéd vagy japcsi usernek nagyon fájna a feje holmi korlát miatt. De azért megemlem majd 40-50 körülire, nem akarok még egy ilyenbe belefutni, mert amúgy szeretem a Tvtorrentet, olyan szépen, rendezetten együtt vannak amit keresek. :up:

ui:
Egyébként most pótlom a dolgot, mert ahogy Xero is irta most nem mérnek a UPC-nél most is megy az upload a TV torrentre...! :) 

Ennek a TV torrentnek a pontos címét meg tudnád adni? Bnőmnek van egy kedvenc sorozata és elég ritka a neten összeszedetten.. hátha itt... meg aztán szegénykém nem akar minden szart lekapni chello light-al (meg ugye nekem is könyebb így kedveskedni :D )

Üdv

#588 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 21:03

Idézet: Xero - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 21:59

Ennek a TV torrentnek a pontos címét meg tudnád adni? Bnőmnek van egy kedvenc sorozata és elég ritka a neten összeszedetten.. hátha itt... meg aztán szegénykém nem akar minden szart lekapni chello light-al (meg ugye nekem is könyebb így kedveskedni :D )

Üdv

http://www.tvtorrents.com/

Ingyenesen regisztrálni kell. Van itt minden mi szem szájnak ingere. :)

Én egyébként az Enterpriseokat vadászom le. ;)

#589 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 21:22

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 14:45

Köszi. Most már teljesen vilgos az amit eddig csak sejtettem.
Igazán megvallva én elsősorban azt nézem, hogy beleférjek a 30 gigás chellós korlátomba. Valóban rögtön kiléptem, ugy voltam vele, hogy azért menet közben is töltöttek rólam szépen. Sajnos nekem néznem kell a saját forgalmamat is. :(
Sajna akkor most a 22-es csapdájában vagyok. :mad: Letöltést most nem tudok kezdeni, de így tölteni sem tudnak rólam még akkor sem ha hagynám, hogy seed legyek a  letöltés után.

Axelero rulez, volt hónap hogy 130at szedtünk ftpről :D
Most ténylegesen meg is emelték, 130al szedünk, így nekem kb 3-4 nap lenne a 30 giga. (router rulez)
Nemtom a cselló hogy bírja ezt csinálni...
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#590 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 21:27

Idézet: ReeChee - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 21:22

Axelero rulez, volt hónap hogy 130at szedtünk ftpről :D
Most ténylegesen meg is emelték, 130al szedünk, így nekem kb 3-4 nap lenne a 30 giga. (router rulez)
Nemtom a cselló hogy bírja ezt csinálni...

Nos én perpill folyamatosan 185/56-al töltök... szal sebesség nagyon korrekt! Viszont a 30 giga tényleg zűrös.. :s Emiatt sztem nem omlana össze a rendszer... mármint aki akar ugyis sokat tölt... nem ezen múlik! 
Az az alkotás legyen az játék dvd vagy cd ami arra méltó meg ugyis megér nekem x ezer forintot.. Ott van pl Fast and Furious. Minap vettem meg 1500 pénzért mert nagy kedvencem és ugy éreztem ennyit bőven megérdemelnek az alkotók. A második része meg egy fillért sem ért meg nekem.. ez van.
Vagy pl lekaptam egy Robbie Williams Show Rip-et ( Nagy kedvenc RW) és ugy éreztem ez nekem kell... El is mentem 5 kemény rugóért meg is vettem és örülök neki. Lehet ha nincs honnan lekapni eszembe sem jutna megvenni mert nem tudnám megitélni milyen!

Tehát bármilyen célja legyen UPC-nek ezzel számomra talány.. az meg hadjám hogy én még akkoriban kötöttem szerződést mikor még ÁSZF-t nem is adtak szerződés mellé korlátról szó nem volt! ( Ez kb korlát előtt 3-2.5 évvel volt) Szal van bennem egy kis keserűség de hátha megszánnak minket!

Üdv

#591 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 21:32

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 21:03

http://www.tvtorrents.com/

Ingyenesen regisztrálni kell. Van itt minden mi szem szájnak ingere. :)

Én egyébként az Enterpriseokat vadászom le. ;)

www.tvtorrents.ws és www.btefnet.net továbbra is regisztrációmentes. A .com sztem fake oldal, címeket gyűjt csak...

Szerkesztette: Gyulavitéz 2005. 03. 30. 21:33 -kor

<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#592 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 23:20

Idézet: Gyulavitéz - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 22:32

www.tvtorrents.ws és www.btefnet.net továbbra is regisztrációmentes. A .com sztem fake oldal, címeket gyűjt csak...

Kösz, ezt nem ismertem, megsasolom. :)

Időközben szereztem creditet a Tvtorrents.com-ra. Szal rájöttem, hogy rá kell kattintani egy olyan epizódra amit már letöltöttem, utána SEED-re, letölt egy .torrent filet. Ha az illető epizód még ott figyel a vinyón, pl. a Bitcomettel (én ezt használom) tallózás és a tasknál a seedet választani. 
Na mai nap megint okosodtam. :Đ 

#593 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 23:27

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 23:20

Kösz, ezt nem ismertem, megsasolom. :)

Időközben szereztem creditet a Tvtorrents.com-ra. Szal rájöttem, hogy rá kell kattintani egy olyan epizódra amit már letöltöttem, utána SEED-re, letölt egy .torrent filet. Ha az illető epizód még ott figyel a vinyón, pl. a Bitcomettel (én ezt használom) tallózás és a tasknál a seedet választani. 
Na mai nap megint okosodtam. :Đ

Bizony később is be lehet dobni főleg most hogy nem számol.. ma forgalmaztam 3.3 Gb-ot Chellon kívül ma a UPC mérője szerint meg csak 1 gigát :D Jippí... Ez a szép holnap éjfélig remélem lejönnek a DVD-k :D

Üdv

#594 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 30. 23:45

Idézet: Xero - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 0:27

Bizony később is be lehet dobni főleg most hogy nem számol.. ma forgalmaztam 3.3 Gb-ot Chellon kívül ma a UPC mérője szerint meg csak 1 gigát :D Jippí... Ez a szép holnap éjfélig remélem lejönnek a DVD-k :D

Üdv

:offtopic:

Igen, nagyon rendes volt az UPC nyuszi, hogy ezt tojta nekünk! :D Emlitette is NSD a Chellós topicban. ;)
:offtopic:

#595 Felhasználó inaktív   kepe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 01:10

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2005. márc. 30., szerda - 21:55

És kepe, azért torrentnél a 25 kB/s-el is szép mennyiséget húztak tőlem. Szóval tisztában vagyok az adni-kapni elvvel, de nem könnyű korlát mellett jó kompromisszumot találni. Azért gondolj bele, hogy akik hozzám kapcsolódnak annak nagy része külföldi. Nem hinném, hogy egy svéd vagy japcsi usernek nagyon fájna a feje holmi korlát miatt. De azért megemlem majd 40-50 körülire, nem akarok még egy ilyenbe belefutni, mert amúgy szeretem a Tvtorrentet, olyan szépen, rendezetten együtt vannak amit keresek. :up: Csak nem voltam egészen tisztában ezzel a credittel, ui. más torrent oldalon, ahol eddig jártam nincs ilyen. Nincs olyan túl régen netem, kell még tanulnom, tapasztalnom ezeket a p2p-s dolgokat.

ui:

Örülök neki hogy megy az up :))

de  nem azzal van bajom, hogy nem töltesz vissza mindent teljesen, a publikus trackereken és se teszem,
hanem hogy miután befejezted a letöltést azért illik még 1-2 óráig seedelni, mert ha mindenki lelép rögtön, nem fogják tudni befejezni a többiek és annál nincs dühítőbb mikor 99 százalékon vagy és azért nem tudod
befejezni mert az összes seeder elment...

csak ennyit akartam

:cool:

#596 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 01:43

Ha szerencsés vagy seeder nélkül is be lehet fejezni a letöltést...
- Where are we going?
- Let's go find out.

#597 Felhasználó inaktív   kepe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 04:23

ha szerencsés vagyok....

ha meg nem, akkor.....

Szóval szerintem ez egy alapvető udvariassági szabály , hogy miután letöltötted seedeld is egy darabig, még
ha csak kis sebességel , akkor is!

hosszú távon úgyis visszakapod sz.v.sz.

#598 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 09:36

Idézet: kepe - Dátum: 2005. márc. 31., csütörtök - 2:10

de  nem azzal van bajom, hogy nem töltesz vissza mindent teljesen, a publikus trackereken és se teszem,
hanem hogy miután befejezted a letöltést azért illik még 1-2 óráig seedelni, mert ha mindenki lelép rögtön, nem fogják tudni befejezni a többiek és annál nincs dühítőbb mikor 99 százalékon vagy és azért nem tudod
befejezni mert az összes seeder elment...

csak ennyit akartam

:cool:

Ok, értem. Egyébként 1-2 alkalommal én is belefutottam hasonlóba. Volt, hogy egy fél napig a file 98.3%-on állt és nem ment a letöltés. :(

Na mindegy, ezt kitárgyaltuk yóóól... ;)

#599 Felhasználó inaktív   Barnabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 16:40

Sziasztok!

Valaki nem írná le nekem az Endless másik címét mer ami nekem van már 3 napja nem megy és a másikat meg nem jegyeztem meg! előre is thx...
The Sky Was Pink

#600 Felhasználó inaktív   moreover 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 03. 31. 17:13

Üdv!
Tudtok valamit, ami miatt nem lehet elérni a tracker url-t a
jupiter2000-2005 címen?
Reggel még vidáman jött az anyag, most meg timeout-ra és
torrent unaothorised-re hivatkozva áll.
Nálam lehet a hiba, vagy másnál is előfordul?
Ti urak, ti urak!… ti velsz ebek!
Ne éljen Eduárd?

Téma megosztása:

• (148 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »