Idézet: sadam - Dátum: 2005. máj. 8., vasárnap - 23:25
Nem. Vegyük pl. a bithument elég ritka, hogyha egyszerre 50-nél több felhasználó van egy torrenten, akkor nagyon jó cuccnak kell lennie. Külföldi oldalakon szokott lenni, hogy van 200 seeder+5000millió leecher. Nekem max. 70-el jön le. Egy kis számolás után, a legrosszabb esetben mindenkinek csak 10kilo a max. ebből, ha már 8-en töltenek fel nekem 5 kiloval máris 40 kiloval jön le. Alapból mindig van egy normális feltöltési sebességel rendelkező felhasználó a bithumenen. Szóval szerintem ez bőven elég. Egyébként nekem most elromlott az azureus 2.3.0.0.
U.i.: Most, hogy olvasom még1x a hozzászólásod szerintem Te lehet félreértetted, nem a sebességet korlátozom, hanem a csatlakozások számát. Ha nem akkor sry.

Jól értetted, a csatlakozások számára gondoltam. Nekem most torrentenként unlimited, globálisan 1000 a korlát. BH-ra tényleg elég lehet a 25 kapcsolat is, ez igaz. Nálam viszont hála a Magyar Telekomnak (de hülyén hangzik

) 3Mbit-et kell "kimaxolnom". Ha a torrentbytes/elitettorrents stb-ről töltök, akkor már rendesen ki tudom használni a több kapcsolódást. Nem mondom eszi a ramot rendesen. 50-100 mb között fogyaszt. De a giga ramba szerencsére belefér. Procit nem nagyon gyilkolja, játék alatt meg úgyis kikapcsolom, oda kell az összes mhz
Most, hogy szivatott a 2.3.0.0-ás azu, felraktam a bitcometet, amit annyian dícsérnek. Elkezdtem letölteni 1 filmet, semmi más nem volt a listában, mégis 90 mb-ot evett. No comment. Nálam még mindig az azureus a favorit. De szigorúan a 2.2.0.0

(Van már valami új béta azu, de nálam az sem megy

)