idézet:
Ezt írta lameXpert:
Mondok mást: és ha a VGA kártyának lesz a csatlakozója?[/quote]
Jó hogy mondod, láttátok az NV40 kártya nyákját? 2db!!molex csati van rajta.
Itt a kép ha érdekel vkit :
[url="http://"http://www.elitebastards.com/page.php?pageid=4040&head=1&comments=1"]http://www.elitebast...ad=1&comments=1[/url]
Bocs az offért!
Prescott: bye, bye love?
Elküldve: 2004. 03. 25. 15:10
Elküldve: 2004. 03. 25. 16:51
UI:
Albatron PX915G Pro tapcsati ... remelem igy mar nezheto
[ 2004. március 25.: vrob szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 26. 00:28
Ez csak egyszeru divat, tudjatok, retro a trendi.
Elküldve: 2004. 03. 26. 00:46
Modern fizikán kis prezentáció, gráfot kellett volna szerencsétlen 2.0 Cekának számolnia, 1-2 perc után laptop shut down, melege volt, leterhelte nagyon!
Képzeljétek el 3Gs prescottal
Ezen is majd +haltunk a röhögéstől...főleg ahogy a tanár megmondta, hogy C2G van benne... fasza Compaq termék, no comment...
Kicsit off, de a prescottok fényes jövőjéről villant be... az nem húzta volna sokáig, és ha rendesebben be is bizotsítják, ahhoz azért eléggé fel kell kötni agatyájukat a lapitopi mékereknek...
[ 2004. március 26.: MC Pite szerkesztette a hozzászólást ]
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2004. 03. 26. 00:57
idézet:
Ezt írta MC Pite:
Hát gyerekek, csukladoztam a röhögéstől!
Modern fizikán kis prezentáció, gráfot kellett volna szerencsétlen 2.0 Cekának számolnia, 1-2 perc után laptop shut down, melege volt, leterhelte nagyon!![]()
![]()
Képzeljétek el 3Gs prescottal![]()
![]()
!
Ezen is csukladoztunk a röhögéstől... fasza Compaq termék, no comment...
Kicsit off, de a prescottok fényes jövőjéről villant be...
[ 2004. március 26.: MC Pite szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Remélem nem az öledben volt az ominózus gép...![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 01:02
idézet:
Ezt írta authenticDViD:
Remélem nem az öledben volt az ominózus gép...[/quote]
Asztalon, jól szellőző helyen... power 230ról...
[Konfig] [Hűtéstechnika] [Képeim] [Bringa]
Elküldve: 2004. 03. 26. 01:13
idézet:
Ezt írta MC Pite:
Kicsit off, de a prescottok fényes jövőjéről villant be...[/quote]
hmm... fenyes jovo alatt azt erted hogy eleri a kritikus homersekletet es megindul az atomok egy(b)esulese? Azaz Nap-fenyes lesz? :confused:
Es napszemuveg () kell a hasznalatahoz, mert a TFT-nek tul nagy lesz a fenyereje?
![]()
![]()
na jo... elhuztam aludni! (Azert remelem osszehoz valami husebbet is az Intel mert igy lassan AMD monopoliumtol lehet tartani)
--------------------------------
"Those who desire to give up freedom in order to gain security, will not have, nor do they deserve, either one." -- Benjamin Franklin
Kedvenc szamom: 45 5F E1 04 22 CA 29 C4 93 3F 95 05 2B 79 2A B2
Elküldve: 2004. 03. 26. 01:45
idézet:
Ezt írta AzErdos[TM]:
(Azert remelem osszehoz valami husebbet is az Intel mert igy lassan AMD monopoliumtol lehet tartani)[/quote]
Ne aggodj, attol meg sokaig nem kell tartani...
Elküldve: 2004. 03. 26. 01:59
idézet:
Ezt írta AzErdos[TM]:
(Azert remelem osszehoz valami husebbet is az Intel mert igy lassan AMD monopoliumtol lehet tartani)[/quote]
sok mindent hihet az ember, főleg ha lovalják. bele..
Elküldve: 2004. 03. 26. 02:31
idézet:
Ezt írta AzErdos[TM]:
Á nem, jelnleg a Prescottal az Intelnek van monopóliuma. Igaz nem a processzorok piacán, hanem a nagy számítási teljesítményű tűzhelyeknél, de hát kicsire ne adjunk! Ha vesz valaki egy négyprocis 90 nanos Xeon tűzhelyt (majd, amikor megjelenik), akkor kap egyben egy közepes teljesítményű számítógépet is.![]()
![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 10:18
idézet:
Ezt írta hvuk:
Á nem, jelnleg a Prescottal az Intelnek van monopóliuma. Igaz nem a processzorok piacán, hanem a nagy számítási teljesítményű tűzhelyeknél, de hát kicsire ne adjunk! Ha vesz valaki egy négyprocis 90 nanos Xeon tűzhelyt (majd, amikor megjelenik), akkor kap egyben egy közepes teljesítményű számítógépet is.![]()
[/quote]
Szerintem ezt ne nagyon hangoztasd, intel baratunk mindenbol yoo kis reklamot csinal... Meg a vegen valoban igazad lesz...![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 10:56
idézet:
Ezt írta hvuk:
Ha vesz valaki egy négyprocis 90 nanos Xeon tűzhelyt[/quote]
= 4 lapos keramiabetetes villanytuzhely?
Lassan at kene terni a haztartasi helyett az ipari aram hasznalatara...
[ 2004. március 26.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:30
Meg szépek a rész sürülamellás north bridge hűtések is.
Szerintem sokkl logikusabb lenne ,ha egy kicsit nagyobb lenne a termék periódus és tovább tartana a K+F és akkor talán nem kellene légkondi meg minden csak legyen új termék.
Ez mostmár tényleg kicsit vicces.
Igaz ,hogy a legnagyobb költség a K+F ,de ha az új terméket senki nem veszi meg csak télen (fűtés) akkor nem biztos ,hogy jó a stratégia.
Egyébként a mostani gépek is eléggé fűtenek.
konkrétan az Én szobámban kb 3-4 fokkal több van ,mint a többiben.
Mit tesz egy jól szellőző Chieftec ház a házzal
Globális felmelegedés lesz ebből azt mondom
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:33
Namármost úgylátom a termékolló kezd összeszükülni... netezni tudó gagyi cpu-s sütő és nagy számitásteljesítményű sütni tudó prescott. tulajdonképpen kliens szerver viszonyban vannak
Mostmár csak azt kellene megtudni ki lesz a hűtő szerver
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:38
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:44
Ha egy zalman 7000cu-nál 4-6 fok a különbség idle-ben képzeld a stock hűtővel..
Egyébként (bár semmi közöm hozzá) azonos órajelü NW- Prescottra cserélni még pénzért sem tenném.Nagyobbra talán.
Elküldve: 2004. 03. 26. 12:44
idézet:
Ezt írta Fireblade [BAT]:
én lecseréltem a 2.8/800 512c-s procim egy 2.8-as prescott-ra. (ingyenbe volt a csere). A prescott-on a régi proci intel hűtője van, és semmi gondom nincs vele.[/quote]
Te dolgod...![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 13:07
idézet:
Ezt írta llacee.:
Müködni müködik csak kérdés ,hogy hány fokon
Ha egy zalman 7000cu-nál 4-6 fok a különbség idle-ben képzeld a stock hűtővel..
Egyébként (bár semmi közöm hozzá) azonos órajelü NW- Prescottra cserélni még pénzért sem tenném.Nagyobbra talán.[/quote]
Az tény hogy nagyobb hőfokon megy. Majd talán veszek rá egy zalman hűtöt. A csere előtt leteszteltem mind a két procit 3dmark2001,2003 és Aquamark-al. Ugyanannyit ment mindkét procival.
Olvastam itt a HWSW-n, hogy a prescott rejtett előnyeit, az új chipkészletek fogják kihasználni. Hát kiv vagyok rá. Ha esetleg mégse jönne be a proci, akkor hál' istennek olyan helyen dolgozom, hogy könnyen eltudom passzolni és lecserléni egy másikra![]()
Elküldve: 2004. 03. 26. 13:13
A figura ugyan az ,mint a P3 kontra P4 esete volt ,de ezt már sokor leirták
Azonos órajelen sőt megkockáztatom 478-as tokkal nem érdemes Prescotrra váltani csak max 533-as Cpuról..

Súgó
A téma zárva.