HWSW Informatikai Kerekasztal: Keressünk pénz Interneten! Bevált módszerrel... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Keressünk pénz Interneten! Bevált módszerrel... Nem kell pénzt befizetni, nincs költsége

#21 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 26. 13:37

csak úgy halkan hozzászólok, hogy az
http://www.500cents-500dollars.com és az http://www.300cents-300dollars.com csődbe ment, és eladják :Đ

ennyit az ilyenekről :lol:

-C0pp3rM!n3-

#22 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 14:09

Idézet: Grausz - Dátum: 2004. okt. 25., hétfő - 19:32

Engem már hete óta győzköd haverom, hogy az ő haverja már ennyit meg annyit keresett, meg, hogy milyen jó lesz nekem, ha beszállok...
Mondjuk abban igaza van, hogy sok vesztenivalóm nincs..

Nos, aztmondtam neki, hogy ha látom a pénzt a kezében, majd akkor hiszek neki, addig nem.
Kiváncsi vagyok, milyen kifogásokat fog kitalálni, hogy miért nem jött meg neki a pénz :)

:OOO  HEHE!!!! Milyen igazad van! :up:

Régebben.Max. 1 éve énis kaptam 1 ilyen körüzenetet 1 fájlcseréllgetőn (Dc++)-on és ottis sok marha kipróbállta aszondják buktak 500 Ft-on,de kaptak 0Ft-ot!!! :Đ

Szal ez már :offtopic:

De ha télleg kap érte pénzt akor küldjön róla 1 bizonylatot! :evil2:
És meghívom a nyertest 1  :beer: -re!!!!
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#23 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 06:23

Jó ez a topic :D
Még pár éve nyomtam Cashfiestával, össze is gyűlt a pénz, és akkor hirtelen az 1$/pontból 0.00000000001$/pont lett, mert nem vagyok gold member :)
Ennyit erről :) Szerintem ebben mindenkinek személyesen kell csalódnia, hogy elhiggye, nem működik a dolog...

Szerkesztette: Levente 2004. 12. 30. 06:23 -kor

[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#24 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 13:13

Én anélkül is TUDOM. :Đ
Rhino666

#25 Felhasználó inaktív   Levente 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 05:01

Én is gondoltam, de annyira érdekelt, hogy inkább kipróbáltam :)
[ kitaláltam, és attól kezdve van ]

#26 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 03. 02:36

Idézet: Johnny2 - Dátum: 2004. okt. 9., szombat - 18:40

szia!

bocsi,de lesújtó véleménnyel leszek.Nicked alapján 16 vagy,már bocs de ennyi idosen még én is hittem benne,de ilyen nincs sajna.Tudom,hogy tudsz mutatni hogy ismerosnek meg ennek-annak küldtek már csekket,sot kis photoshop tudománnyal te is tudsz csinálni.Hidd el nem fognak fizetni.De ha nagyon unatkozol akkor csináld.Bocs ha esetle lelomboztalak

Ez úgylátszik, hogy valami kór, mert 3-4 éve még én is hittem benne:) (16 éves lehettem:). Ment asszem a cashfiesta, Paid4surf meg mittomém hülyeségek. kb 1 napig. Aztán meguntem meg zavart. Aztán elment egy napom amíg kerestem csalásokat, meg ál user progikat. De miután ezek sem használtak, végképp kiábrándultam :D

Egyébként szerintem ezen csak úgy lehet normális összeget keresni ha, rengetegen beregisztrálnak alád..

#27 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 11. 17:00

A netezés aranykorában én is próbálkoztam ilyenekkel.

Van is a fiókomban 2db kb. 30$-os Spedia csekk - beváltatni már nem tudtam sehol, addigra egyetlen bank sem vállalta be.

#28 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 11:10

a nyitó hozzászólásban közölt weblapon olvastam ezt a rendkivül összefüggő szöveget:

Idézet

NEM SZABAD KIHAGYNI HA BIZTOSRA MÉSZ, ÉS IDŐD IS VAN KATTINGATNI, ÉS 1 ÉVET IS HAJLANDÓ VAGY VÁRNI 75 DOLLÁRRA! (kb ennyi idő alatt jönne össze)

http://www.aprilgoldsgetpaid2reademail.com...?refid=schenker

Regisztrálás után ne felejtsd el felvenni az oldal(aka)t a kedvencek közé, hogy bármikor megtaláld! Inkább ide ne regisztráljunk szerintem, ez a saját meggyőződésem!

amugy én az összes ilyen szart értelmetlennek látom, főleg hogy kb két hétig kéne kattingatnom annyi pénzért, amit jóesetben normális megbizásokkal 3 óra alatt megkeresek.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#29 Felhasználó inaktív   schenker88 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 14. 15:45

Szerintem a totyi zarhato, nem akarom magam lejaratni vele jobban :D
nem csinaltam amugy ezer eve, habar vannak amelyek tenyleg kifizetnek, ha kis osszegeket is :) de nem kattingatok, inkabb ertelmesebb elfoglaltsag utan neztem...

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó